Įkraunama...
Įkraunama...

Nertų ir megztų drabužių darbo įkainiai

QUOTE(ilamka @ 2011 07 09, 17:26)
zinokit ir mane kankina amzina problema su tom kainom,per brangiai uzsiprasysi niekas nepirks,per pigiai irgi nesinori,kai pagalvoji daiktas ne per viena diena pasidaro.Visada buvo ir bus klienciu kuriom per brangu,cia kitaip nebus.Tiesiog reikia kaina  nusistatyti proto ribose.Pasiklausineti pas viena ar kita mezgeja,manau kiekviena pasidalins savo patirtim.Lietuva nera jau toks mazas krastas ir atsiras klienciu kurios sumokes tiek kiek jus ivertinot savo darba.Man irgi sirdi skauda kai pasako,kad per brangu,bet mintyse pagalvoju kazin ji mano vietoj budama kiek imtu uz toki darba.Juk jis reikalauja ir laiko,ir kantrybes(kurios daugumai truksta ) smile.gif

Tikrai taip, as megstu megzti bet nenoreciau tokiu verslu uzsiimti nes ne visada kantrybes uztenka numegzti kokia suknele is karto iki galo, o tas kurios uzsiima tuo ir turi kantrybes tai tik pasveikint reik 4u.gif
Atsakyti
va palyginimui
http://www.net-a-por...UHS13.Gdji1Qdsw
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 09 07, 12:19)

Na nezinau ar cia galima lyginti g.gif

Tai yra dizaino objektas, 100% naturalus. Nereik pamirsti kad tas kas ta salikeli numezge gauna tik 25% kainos. apie50$ ar tai daug? Nu cia tas pats kas 50 lt lietuvoj.
Atsakyti
Tiesa dabar isigysiu mezgimo masina tai kai gerai ismoksiu megzti bandysiu ka nors ir parduot pirmiausia pradesiu nuo mazu darbeliu, jau rankom du beveik numezgiau su ta mintim, gal pasiseks tik reik protingai ikainuoti kad nebutu per daug ir per mazai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 07 rugsėjo 2011 - 14:05
O as jau prarandu vilti is mezgimo uzsidirbti pragyvenimui cool.gif
Atsakyti
naturalu,kad pas mus ranku darbas s..... vietoj smile.gif

atsiprasau,kad pasiskolinsiu foto,gal mamyte nesupyks,na idomu kiek reiktu imti uz serveteliu komplekta?kaip pavyzdi idedu uksnes darbeli 4u.gif
jos siam puslapyje
Papildyta:
o stai komplektas 45lt...kiek cia darbo ideta,o kaina tikrai maza....
serveteles
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 15, 07:42)
naturalu,kad pas mus ranku darbas s..... vietoj smile.gif

atsiprasau,kad pasiskolinsiu foto,gal mamyte nesupyks,na idomu kiek reiktu imti uz serveteliu komplekta?kaip pavyzdi idedu uksnes darbeli 4u.gif
jos siam puslapyje

ir man butu idomi mergaiciu nuomone, keik galima paimti uz toki serveteliu komplekteli + siulai?

Draugei pries kelis metus buvau padovanojusi serveteliu komplekta, viena didele ir sesios mazos. Tai ji dabar nori dar vieno naujo, persikele i nama, ir norisi jai naujo, sako ta sena kasdien viruveje sunaudos, o naujo nori i svetaine sveciam po puodeliais. Sako man uz dyka nereikia, as tau sumokesiu tik tu nunerk, niu bet kiek gali is drauges paiimti, o uz nieka tikrai nenersiu schmoll.gif schmoll.gif

Ir dar kiek butu galima paimti uz sali 180 x 70 cm, megzta masina paprastu lygiu rastu ir po to apnerti?
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 15, 09:42)

Papildyta:
o stai  komplektas 45lt...kiek cia darbo ideta,o kaina tikrai maza....
serveteles

Pritariu,kaina yra laaaaabai maza,net graudu,kai mezgejos-nerejos ir apskritai rankdarbes taip nusivertina savo darba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 09 15, 09:22)
O as jau prarandu vilti is mezgimo uzsidirbti pragyvenimui  cool.gif

Ir as nemanau kad is to pragyvent butu galima gal tik prisidurti, nes ranku darbo ne pigus o mazai kas nori, o kiti gal ir negali tiek sumoket drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 09 15, 09:42)
o stai  komplektas 45lt...kiek cia darbo ideta,o kaina tikrai maza....
serveteles

Nu jo-paskaiciuokime merginos..as asmeniskai nerciau kokias 3 dienas toky komplekta, o gauciau 45 lt., tada atmetu siuliuku savikaina ir gaunu 35 lt. pelna. Tai gaunasi neri visa diena ir gauni 12 lt uzdarbio.. BIZNIS NEREALUS! siuskit man uzsakymus- skubu nerti fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 15, 10:56)
Nu jo-paskaiciuokime merginos..as asmeniskai nerciau kokias 3 dienas toky komplekta, o gauciau 45 lt., tada atmetu siuliuku savikaina ir gaunu 35 lt. pelna. Tai gaunasi neri visa diena ir gauni 12 lt uzdarbio.. BIZNIS NEREALUS! siuskit man uzsakymus- skubu nerti  fool.gif

klausimas ar dar ir uz tokia kaina kas pirktu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 09 15, 10:59)
klausimas ar dar ir uz tokia kaina kas pirktu  g.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti