QUOTE(~saulyte~ @ 2010 08 19, 22:33)
Idomu butu ir daugiau "uzsienieciu" mamyciu isklausyti nuomone apie ranku darba uz Lietuvos ribu.Gal cia tik mitas sukurtas, kad ten....toli toli....uzsienyje ranku darbas vertinamas ir musu galetu laukti aukso kasyklos... Gal ten panasi situacija kaip ir pas mus... Skaitant mamytes uogytes pasisakyma kyla mintys, kad gal vis del to nera ten tokio rojaus kaip mes svajojame. O gal uztektu rasti tinkama klienta pas mus Lietuvoje?... cia tik garsiai mastau...
na as turiu siokia tokia patirti apie mezgima Prancuzijoj, kazkada teko truputi pagyventi, darbo neturejau, tai viena pazistama moteriske pamate, kad viena siulu parduotuve iesko mezgejos, tai nuvykau, pakalbejau, parodziau savo mezginuku ir sutikau megzti tos parduotuves klientems, zodziu jos perka is tos parduotuves siulus ir katalogus, issirenka modelius, o man belieka megzt, pagal aprasyma, tai imdavau normaliam moteriskam megztiniui 50 euru, manau nedaug, bet man savom islaidom pakakdavo, nes uz gyvena busta moketi nereikejo, tai galiu pasakyti klientu tikrai netrukdavo, po to dar ir su kita parduotuve bendradarbiavau tai budavo, kad nespedavau jau, bandziau pakelt kaina tai viena kliente aisku sumokejo ta karta, nes kaina is anksto zinojo, o kita karta sako na jei butu pigiau tai butu daugiau uzsakymu, tai vel nusileidau iki 50 euru, ir taip dziaugiaus, kad turiu savu pinigeliu svecioj sali
siaip, ranku darba tai jie vertina, tik aisku ir ten ne visi gali sau leist drabuziams kiek nori, na laikui begant atsirastu gal ir turtingesniu klientu kurie su mielu noru moketu pasakyta kaina, tai pragyvent is mezgimo sunkoka jau reiktu buti geru dizaineriu ir turet tam tikru klientu rata, nebent dar turet kazkokia parduotuve, tada jau kas kita, arba cia gyvent ir turet klientu uzsieny, kad kokie pazistami prirodytu, buvo mintis ir man kazkaip su uzsieniu bendradarbiaut, bet reiktu kazkaip tu klientu susirast, tai stengiuos dovanot giminems ir artimiesiems gyvenantiems uzsieny savo gaminius, galvoju gal kas uzmatys, susigundys, gyva reklama geriausia, tik pas mane tu giminiu uzsieny nera labai daug
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2010 11 28, 00:07)
Labai norėčiau apsilankyt Jūsų parduotuvytej linkiu neapleist šios svajonės, nes yra nemažai merginų nemokančių padoriai virbalų rankose laikyt, o išskirtinio rūbelio ojoj kaip reikia, ir žinoma pačios rankų darbo.
o mano svajone isleist savo kataloga su aprasymais, modeliais ....
Papildyta:
QUOTE(super voverė @ 2010 11 24, 02:24)
Dalį svajonės galėtumėt įgyvendinti, užsukusi čia http://mezgimozona.l.../mezgimo-klubas - susitiktumėt su kitomis mezgančiomis damomis ir merginomis
mielai apsilankyciau tokiame klube, bet mano miestely tokio nera , tik kai i parduotuves uzsuku tai su pardavejom pabendraujam, pasidalinam naujienom, rastais ir tiek