Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikos įtaka pasauliui

QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 20:19)
tikrai tikit tuo, ką rašot, apie tai jo JAV yra blogai sumažėjus dolerio vertė?

Tikiu, tai as pati nezinau kuo...su tikejimu tai nesusije, greiciau su palyginimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:28)
Kreipkites, nes jus esate melage. As irodysiu savo teignius. O jus?

na tai įrodykit. Pirmyn, Moonte, ko dabar tik grasinatės. O nuo ko pradėsit- nuo to ko niekada nesakėte lotuliukas.gif , ar nuo to kad aš liguista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:30)
aha. Patvirtinkit dabar kad aš matau haliucinacijas bigsmile.gif Bet gerai, kad patvirtinat nors tai jo kliedite.

Kuo, kad jus melage. BEt ir kledieti nereikia, jus manipuliatore ir melage. Irodymai akivaizdus, savo teiginius pagristi negalit, as savo ruoztu pagristi galiu, pateikiau jusu pamazgu pavyzdzius.

Nematau prasmes, paneigti kliedesiu, o ir kas gali paneigti kliedesius jie ir yra kliedesiai, haliucinacijos, ligotos vaizduotes vaisiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 18:36
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 19:32)
Tikiu, tai as pati nezinau kuo...su tikejimu tai nesusije, greiciau su palyginimu.

aha. Ir tai kad JAV sėkminai lipa iš krizės yra to įrodymas, jo jiems blogai. O va dirbtinai išpūstas euras, nuo kurio vokiečiai jau labai nori atsiženoti yra gerai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:33)
Kuo, kad jus melage. BEt ir kledieti nereikia, jus manipuliatore ir melage. Irodymai akivaizdus, savo teiginius pagristi negalit, as savo ruoztu pagristi galiu, pateikiau jusu pamazgu pavyzdzius.

nu o kur įrodymai apie tas haliucinacijas, sakėt viską galit įrodyt, tai ir įrodykit. Kai jau būsit įrodžius- parašykit. Ką aš ten matau, kada matau - o svarbiausi kaip jūs sužinot, kad aš jau matau, kaip ten pas jus tai pasireiškia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:39)
nu o kur įrodymai apie tas haliucinacijas, sakėt viską galit įrodyt, tai ir įrodykit. Kai jau būsit įrodžius- parašykit. Ką aš ten matau, kada matau - o svarbiausi kaip jūs sužinot, kad aš jau matau, kaip ten pas jus tai pasireiškia mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Reikia irodymu kad haliucinacijos doh.gif geras. Neva savo pamazgu "tiesos" negalit irodyti, o dabar irodyk, kad halicinacijos. Na jo irodyk zmogui, kad jis ne Napoleonas.

Tikrai, atsirpasau, man tikrai viskas su jumsi aiksu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 19:18
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 20:24)
O kas mazina dolerio verte? Gi pati JAV, spausdindama tuos dolerius, didindama tusciu doleriu mase.. O ta augancia Kinijos ekonomika JAV visai neblogai isnaudoja, susiskolondama kinu kruvinu darbu uzdirbtus pinigus.. Jei neklystu-Kinija yra didziausias,ar vienas is didziausiu JAV kreditoriu.. Manot,is didelio noro? smile.gif

Nemanau, kad is didelio noro.
http://lt.radio86.co...uliuoja-valiuta
Papildyta:
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 20:39)
aha. Ir tai kad JAV sėkminai lipa iš krizės yra to įrodymas, jo jiems blogai. O va dirbtinai išpūstas euras, nuo kurio vokiečiai jau labai nori atsiženoti yra gerai?

Nesakiau, kad JAV yra blogai.Sakiau, kad dolerio verte krito.
Zilinskiene, as jus seksiu, jus man itarina snipe blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kinija dar ne karta manipuliuos JAV ir Rusija, ji didina itaka rytuose. Kinu mentalas skiraisi nuo krikscioniu, jie nenturi sazines jausmo sampratos, pas juos yra pagrindinis rodiklis garbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 18:52
http://lt.radio86.co...omika-pasaulyje
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikia irodymu kad haliucinacijos  doh.gif  geas. Neva savo pamazgu "tiesos" negalit irodyti, o dabar irodyk, kad halicinacijos. Na jo irodyk zmogui, kad jis ne Napoleonas.

Tikrai, atsirpasau, man tikrai viskas su jumsi aiksu.

na va ilai stentis ir nereikėjo,, kaip pati pastebėjote tai neva pamazos, o iš tiesų tai visiška teisybė.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 19:45)

Kinija tai Kinija.. O vat man dar labai idomu Lietuvos perspektyvos.. Ka manot apie tai? Pati sau kiek bandau paisyt ateities vaizdelius, tai prisipazinsiu-nelabai anie mane dziugina.. Nedevalvavom lito kaip zmones-turim nekonkurencingas prekes (per brangias).. Vadinasi, kad pataptume konkurencingi, teks mazint algas,ir taip mazint sanaudas,tada gal isjudinsim eksporta. Nes tik jis gali apsaugot nuo bankoto, nes vidaus rinka yr tokia mizeriska ir neigali, kad kalbos negali but,jog tas kazkaip pades issikapanot..Vadinasi,lieka tik eksportas.
Mazeja algos,mazeja perkamoji galia,mokesciai, biudzetas, skolos aptarnavimas ir skola dideja.. Na,zodziu.. Gal kas turi kokiu optimistiskesniu minciu?
Atsakyti
Bet yra keli niunsai, kad Kinija gali paslysti, nes siuo metu ji mazai gamina savo nuosavai rinkai, o yra didelis vartotojas is svetur prekiu. Kol kas Kinija neperdaugiausia kreipia demesio i nanotechnologijas, o dirba pigios jegos saskaita. Jos laukia irgi demografines problemos, Kinijoje vyraujanti vieno vaiko politika zada kirsti lemtinga smugi, zmones negimdo mergaiciu, nes tradicineje kinu visuomeneje berniukas rupinasi tevais senatveje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:51)
Kinija dar ne karta manipuliuos JAV ir Rusija, ji didina itaka rytuose. Kinu mentalas skiraisi nuo krikscioniu, jie nenturi sazines jausmo sampratos, pas juos yra pagrindinis rodiklis garbe.

o va dabar įrodėt kad kliedit. Ačiū.
Kiniečiams dar tai pasakykit. Jie jus pagal nuopelnus įvertins.
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 19:50)

Nesakiau, kad JAV yra blogai.Sakiau, kad dolerio verte krito.
Zilinskiene, as jus seksiu, jus man itarina snipe blink.gif  biggrin.gif

ne tas žodis, kokia aš įtartina. Aš tiesiog...bet Obama man vis tiek nepatinka biggrin.gif
Atsakyti