Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikos įtaka pasauliui

Zilinskiene ir Moonte, as pries tai jums cia abiems toki morala surasiau, o paeme ir dingo man internetas. Nusileiskite kuri nors. 4u.gif
Nera cia kvailiu moteru.Visos informacijos srautus pritaikyti sugebame, skaityti mokame, mastyti taip pat, kas kur pranasesnis, ne esme, esme, kad mes sutartumeme ir gautumeme viena is kitos reikalingos informacijos. Beje, is dalies esame visos kvailos, sedincios SM, o ne Obamos pasoneje. tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 19, 18:42)
As tai suprantu taip, kad Kinija yra pasaulio gamykla, kuria visi naudojasi, kuri daug uzdirba, nes daug dirba. (Gal ji ir nelabai turi potencialo is pavadzio ir issinerti.)

Ne visai taip. Ateidamos kitos salys, atnesa naujas technologijas, apmoko zmones, vadinasi, jau ten kvalifikuoti darbuotojai. Kuriamos darbo vietos, mokami mokesciai, klesti ekonomika.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:40)
Kaip minejau gyvenam demokratineje salyje. Ne man reikia irodineti, o jums, tai, kuri pila pamazgas reikia irodineti, kad tai tiesa. Negalite, vadinasi, esate MELAGE is kersto pilanti pamazgas. Ne mano problemos, kad jums kas i galva stuktelejo ir inspyravo melagystes rasyti. As dar turiu kazkienotai kliedesius paneigti, juokaujat.

tai aš ir sakau- pacituokit, paneigsiu. Jei pacituot negalit, tai reiškia tamsta esate ne tas žodis melagė, tiesiog apsimetėlė ir tiek. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 18:43)
Zilinskiene ir Moonte, as pries tai jums cia abiems toki morala surasiau, o paeme ir dingo man internetas. Nusileiskite kuri nors.  4u.gif
Nera cia kvailiu moteru.Visos informacijos srautus pritaikyti sugebame, skaityti mokame, mastyti taip pat, kas kur pranasesnis, ne esme, esme, kad mes sutartumeme ir gautumeme viena is kitos reikalingos informacijos. Beje, is dalies esame visos kvailos, sedincios SM, o ne Obamos pasoneje. tongue.gif  smile.gif

nu visai manęs nežavi Obamos pašonė, kažkaip mane kitokie vyrai labiau traukia biggrin.gif
Atsakyti
Cituoju:
"Pasak Citigroup besivystančių rinkų stratego Geoffrey Dennis, pastaruosius tris metus Kinijos akcijų rinka turėjo didžiausią įtaką pasaulio rinkoms, o nuo liepos mėn. pradžios 13 proc. išaugęs Shanghai Composite indeksas buvo pagrindinė pasaulinės rinkos padėties pagerėjimo priežastis.

Kinija taip pat yra pirma pagal energijos suvartojimą, geležies rūdos paklausa šalyje siekia 70 proc., o pernai Kinija tapo didžiausia pasaulio automobilių rinka."

Šaltinis: MarketNews.lt

Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 18:43)
Zilinskiene ir Moonte, as pries tai jums cia abiems toki morala surasiau, o paeme ir dingo man internetas. Nusileiskite kuri nors.  4u.gif
Nera cia kvailiu moteru.Visos informacijos srautus pritaikyti sugebame, skaityti mokame, mastyti taip pat, kas kur pranasesnis, ne esme, esme, kad mes sutartumeme ir gautumeme viena is kitos reikalingos informacijos. Beje, is dalies esame visos kvailos, sedincios SM, o ne Obamos pasoneje. tongue.gif  smile.gif

Alisia, saulele. Nei man silta nei man salta. Tik nuosirdziai gailiuosi iminusi i sita s... vardu ponia Zilinskiene. As galiu suprasti, kad gali nepatikti mano destomos mitys ir t.t. Be dergtis, akivaizdziai meluoti, atleisk, tai jau virsyja visas kantybes ribas.

As galiu viesai paskelbti su irodymais, kad ponia Zilinskiene yra melage. Nes viesai, temoje apie mirties bausme, rase apie mano seima isgalvotas melagystes, nes jai kazkas kazkur pasivaideno. Savo pamazgu pagristi negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 18:13
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:48)

nu visai manęs nežavi Obamos pašonė, kažkaip mane kitokie vyrai labiau traukia biggrin.gif

o ka negrazus? nepasportaves, ar dantys sugede? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 18:55)
o ka negrazus? nepasportaves, ar dantys sugede? biggrin.gif

negražus. Mulatų esu labai gražių mačius, o šitas tai kažkoks, jis man visai ne seksualiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:58)
Taigi man nesunku pacituoti jusu pamazgas, lygiai tai pat prasyciau pacituoti originalius mano neva teignius, o is emses jusu melagystes, tai kas jums vaidnenasi, nera argumetntas.

o davai pradedam nuo to, kad jūs niekada nesakėte jo jūsų tėvas buvo nomenklatūrinis darbuotojas. Jūs to niekada ir niekur nesakėte ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:59)
negražus. Mulatų esu labai gražių mačius, o šitas tai kažkoks, jis man visai ne seksualiai atrodo.

O Rusijai yra labai palanku , kad JAV monopolijai iskilo gresme, per augancia Kinijos ekonomika, sumazejusia dolerio verte. Todel, mano galva, zveris tyli ne siaip sau, laukdmas palankesnio laiko smogti smugiui...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 20:02)
Pagriskite savo melagystes. As jau jusu metodus zinau, kaip dali tiesos jus miksuiojate su pamazgom. Nuo to pamazgos tikresnes netampa. As kalbu apie seimos represavima.

Kaip supratau, esate melage, kuriai visos priemones geros, kad apdergti zmogu. Nes nesibodite manipuliuoti faktais.

Moonte,. kodel negalite nusileisti, kodel?Juk buvo tokia kalba, kazkada apie proto vingius ne viena karta, apie tai, kas protingas, kas kvailas ir t.t.Juk visada lengviau buti kvailiu, tai nieko neipareigoja, kartais nusineki, kartis pasakai protingai ir ka? nieko...,juk protingas ir taip pastebes, kas, kur ir kame?O kodel nenorite buti kvailiais?Juk kvailas yra ir mielas, toks trecias ir nekaltas( nors kazkada kazkas sake,kad mielas ir puskvailis dar susiderina, bet visiskai kvailas, braukiamas is sarasu, nors ir mielas lotuliukas.gif )ta prasme, ai...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:19)
As stengiuosi nusileisti, stngiuosi nekreipti demesi, net i tos alogiskumus kurie pasitaiko tos asabos postuose komentuojant manuosius. Bet sis atvejis, man parode, kad siai damai reikia duoti atkirti, ji gi pila purva ir tuo tikrai tiki. Rimtai kreipsiuosi i SM asministracija.

pirma patvirtinkit kad taip niekada nesakėte prieš kur nors besikreipdama.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 19:15)
O Rusijai yra labai palanku , kad JAV monopolijai iskilo gresme, per augancia Kinijos ekonomika, sumazejusia dolerio verte. Todel, mano galva, zveris tyli ne siaip sau, laukdmas palankesnio laiko smogti smugiui...
Papildyta:

O kas mazina dolerio verte? Gi pati JAV, spausdindama tuos dolerius, didindama tusciu doleriu mase.. O ta augancia Kinijos ekonomika JAV visai neblogai isnaudoja, susiskolondama kinu kruvinu darbu uzdirbtus pinigus.. Jei neklystu-Kinija yra didziausias,ar vienas is didziausiu JAV kreditoriu.. Manot,is didelio noro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 19:27)
aha, o dabar kreipkitės. Sakykit aš tik gyniausi ir dėl to vadinau melage, liguista moteriške ir šūdu lotuliukas.gif .

Kreipkites, nes jus esate melage. As irodysiu savo teignius. O jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 18:29
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 19:27)
Taip buvo Stalino laikais, kai nereikejo melagystems irodymu.
Demokratiniais, tas kas teigia, privalo patvirtini savo kliedesius.

Jusu haliucinacijos yra jusu ligotos fantazijos vaisius, ar jas galima patvirtinti, ar paneigti...

aha. Patvirtinkit dabar kad aš matau haliucinacijas bigsmile.gif Bet gerai, kad patvirtinat nors tai jo kliedite.
Atsakyti