Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikos įtaka pasauliui

QUOTE(alisia28 @ 2010 08 19, 18:06)
Bukit zmones, nesipykit, a?
Yra ta Rusijos gresme, yra, neveltui JAV siekia siltensiu santykiu, liberalizmo ivedimo, ES pletros, NATO nauju nariu...
Bet dar didesne problema Kinijos pletra pasaulyje, neisvengiamai artejama prie...ko?

Jav ir Rusija vienodai reikalingos viena kitai..Cia ir ekonominiai motyvai,ir politiniai.. Vienas is ju-tos pacios Kinijos laikymas ant trumpo pavadelio.. O kur dar zaliavu ir technologiju mainai..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 18:22)
Jav ir Rusija vienodai reikalingos viena kitai..Cia ir ekonominiai motyvai,ir politiniai.. Vienas is ju-tos pacios Kinijos laikymas ant trumpo pavadelio.. O kur dar zaliavu ir technologiju mainai..

Beabejo tai super valstybes ir jos suvokia, kad tik kartu gales islaikyti Kinija ant pasaitelio.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 19, 18:20)
O kaip susijes nekilnojamo turto kainu burbulas su Kinija ir Indija (na su tuo, kad stipreja ju itaka pasaulio ekonomikai)?

Ekonomikos augimas eina koja kojon su laisvejanciu kreditavimu. Sis kelia kainas, pucia burbula. Vat taip ir susije.
http://lt.radio86.co...-imoniu-akcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 19 rugpjūčio 2010 - 17:29
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 18:26)
Ekonomikos augimas eina koja kojon su laisvejanciu kreditavimu. Sis kelia kainas, pucia burbula. Vat taip ir susije.

Bet jei as gerai pamenu, tai pirmieji pradejo praktikuoti amerikieciai. Tuomet kokios sasajos su Kinija ir Indija?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:24)
Beabejo tai super valstybes ir jos suvokia, kad tik kartu gales islaikyti Kinija ant pasaitelio.

Tos valstybes stipresnes kariniu poziuriu, bet Kinija siais metais jau antroje vietoje pasaulyje pagal ekonomika (po JAV, aplenke preis tai antravusia Japonija).
Taip, kad tas pavadelis kelia abejoniu...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 19, 18:20)
O kaip susijes nekilnojamo turto kainu burbulas su Kinija ir Indija (na su tuo, kad stipreja ju itaka pasaulio ekonomikai)?

niekaip. Čia jau į bankininkus reiktų pažiūrėt, o tautybė kaip žinia, tų bankininkų žinoma. A, dar galima pasižiūrėt į arabus, jie didžiųjų statybų šeimninkai, ir Kinijoj taip pat. Patys kiniečiai pastatyt taip, kad nenugriūtų nelabai moka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:27)
Bet jei as gerai pamenu, tai pirmieji pradejo praktikuoti amerikieciai. Tuomet kokios sasajos su Kinija ir Indija?

Na taip. Ir turim tai,ka turim - krize,kuri isplito i visa pasauli,del to,kad dabartiniam pasauly visi su visais susije ekonominiais ,politiniais rysiais, ir visi priklausomi nuo vieni kitu. Jos pabaiga Kubilius jau kaip ir mato, bet realiai ta pabaiga net nekvepia - tiek kiek mano smegenine nesa. O vat kalbam apie Kinija ir jos potenciala aplenkt JAV.. Tai vat tos sasajos tokios man ir svieciasi, kad perspektyvos del burbulo panasios, ir jei anas sprogs, tuomet apie kazkoki aplenkima artimiausius keleta desimtmeciu kazin ar galima bus kalbet..
(Apie Indija nzn nieko..)
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:32)
Prasyciau, pateikite savo "pamazgu" irodymus, apie mano represuota seima. Nes kitaip jus esate melage.

Ka jus manot apie mane ir t.t. man ne motais.
Kad jus savo veiksmais save atestuojate, kaip asmenybe, velgi, ne mano problemos.

o ką aš sakiau, kad tamsta net negalvojat ką rašot. Čia kokių įrodymų reikalaujat?Apie jūsų represuotą šeimą? Nagi- pacituokit tą vietą kur aš taip rašiau? Pacituosit? Nagi , Moonte, pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 08 19, 18:36)
Na taip. Ir turim tai,ka turim - krize,kuri isplito i visa pasauli,del to,kad dabartiniam pasauly visi su visais susije ekonominiais ,politiniais rysiais, ir visi priklausomi nuo vieni kitu. Jos pabaiga Kubilius jau kaip  ir mato, bet realiai ta pabaiga net nekvepia - tiek kiek mano smegenine nesa. O vat kalbam apie Kinija ir jos potenciala aplenkt JAV.. Tai vat tos sasajos tokios man ir svieciasi, kad perspektyvos del burbulo panasios, ir jei anas sprogs, tuomet apie kazkoki aplenkima artimiausius keleta desimtmeciu kazin ar galima bus kalbet..
(Apie Indija nzn nieko..)

Bet idomiausiai, kad siuo metu, kaip pasauli krete ir krecia krize, Australijoje ekonomika auga, klesti.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 19, 18:29)
Tos valstybes stipresnes kariniu poziuriu, bet Kinija siais metais jau antroje vietoje pasaulyje pagal ekonomika (po JAV, aplenke preis tai antravusia Japonija).
Taip, kad tas pavadelis kelia abejoniu...

Rusija Kiniją visada turės ant labai labai trumpo pavadžio, ir visai ne dėl karinių galių, o dėl gamtinių išteklių. Perpirkus Kataro dujų gavyklas Rusjja ir Japoniją laiko ant labai trumpo pavadžio.
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 19, 18:37)
o ką aš sakiau, kad tamsta net negalvojat ką rašot. Čia kokių įrodymų reikalaujat?Apie jūsų represuotą šeimą? Nagi- pacituokit tą vietą kur aš taip rašiau? Pacituosit? Nagi , Moonte, pirmyn.

Kaip minejau gyvenam demokratineje salyje. Ne man reikia irodineti, o jums, tai, kuri pila pamazgas reikia irodineti, kad tai tiesa. Negalite, vadinasi, esate MELAGE is kersto pilanti pamazgas. Ne mano problemos, kad jums kas i galva stuktelejo ir inspyravo melagystes rasyti. As dar turiu kazkienotai kliedesius paneigti, juokaujat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 rugpjūčio 2010 - 17:43
QUOTE(Moonte @ 2010 08 19, 18:32)
Todel tam, kad itakoti Kinjija, reikia dveju super valstybiu aljanso. ES irgi neliks nuosalyje

As tai suprantu taip, kad Kinija yra pasaulio gamykla, kuria visi naudojasi, kuri daug uzdirba, nes daug dirba. (Gal ji ir nelabai turi potencialo is pavadzio ir issinerti.)
Atsakyti