QUOTE(Rasma @ 2015 07 10, 15:51)
Neuždrausta niekas
Ir nuogom kojom su papais išverstais į pirmą pokalbį ateit, kai iš paskos dar 5 m spinduliu odekolono kvapas nosį riečia
Žiūrint ko ieškai ir kokio atlygio tikiesi, kokio lygmens kompanijoje darbiniesi
Aš bandau išaiškinti, jog foto, vidurinė ir jūsų šeimos aprašymas - nebūtina
Gal kažkoks neformalus CV ir pokalbis g.b. darbe susijęs su kūryba, kur įsidarbinimas priklauso nuo kandidato išmonės, bet tai jau matosi nuo pasiūlymo dirbti.
Darbo valandos, pamainos ir bla-bla-bla. Tai su šeimynine padėtim niekaip nesusiję, žmogus pats renkasi kaip tai suderins su darbu, ne darbdaviui spręsti.
Ir žmogui pasakoti, kad reikia foto, šeimyninės padėties ir vid.m-klos įvardinimo, tai absurdas. Jeigu jūsų siūlomas darbas išskirtinis, tai surašot išskirtinius reikalavimus, bet jau neaiškinkit, kad tai taikoma CV apskritai visos šalies ir visų įmonių mastu.
Kokioj vidurinėj mokėsi kandidatuojanti užsienietė?

Ir nuogom kojom su papais išverstais į pirmą pokalbį ateit, kai iš paskos dar 5 m spinduliu odekolono kvapas nosį riečia

Žiūrint ko ieškai ir kokio atlygio tikiesi, kokio lygmens kompanijoje darbiniesi

Aš bandau išaiškinti, jog foto, vidurinė ir jūsų šeimos aprašymas - nebūtina

Gal kažkoks neformalus CV ir pokalbis g.b. darbe susijęs su kūryba, kur įsidarbinimas priklauso nuo kandidato išmonės, bet tai jau matosi nuo pasiūlymo dirbti.
Darbo valandos, pamainos ir bla-bla-bla. Tai su šeimynine padėtim niekaip nesusiję, žmogus pats renkasi kaip tai suderins su darbu, ne darbdaviui spręsti.
Ir žmogui pasakoti, kad reikia foto, šeimyninės padėties ir vid.m-klos įvardinimo, tai absurdas. Jeigu jūsų siūlomas darbas išskirtinis, tai surašot išskirtinius reikalavimus, bet jau neaiškinkit, kad tai taikoma CV apskritai visos šalies ir visų įmonių mastu.
Kokioj vidurinėj mokėsi kandidatuojanti užsienietė?
Bloga nuotaika šiom dienom? Aš tik parašiau kas iš detalių man patinka, tik tiek. Aš nereikalauju nieko, nes nesu CV rašytojų direktorė

Bet... gali nutikti taip, kad pakviesiu pora tokių žmonių į pokalbius ir tik pokalbio eigoje paaiškės, kad vienas jų baigęs darbo atžvilgiu naudingesnę mokyklą nei kitas. Tam tikroms pareigoms gerai pasirengti nepakaks vien universiteto ar tuo labiau tik kursų. Kartais reikia išties ilgalaikių įgūdžių, nuo vaikystės lavintų.
taigi, kas bus kaltas, kad neįrašė ir be reikalo sugaišo laiką?