QUOTE(tadas79 @ 2011 04 06, 22:06)
nu butu idomu isgirst daugiau, pats ruosiuosi toki modeliuka pagriebt, kiek bandziau nuejas i parduotuve tai pajungti isorinio hdd nepavyko nieko nerado ir nenuskaite, nz gal mano failiukai mkv slepesi kataloguose del to nieko nemate, bet siaip tai manau jog ziurejimas per usb laida nieko gero neduos reik ziuret per hdmi viska tada ir kokybe atitinkama bus pasiekta, siaip siulau pasiziureti tokiu varianta kaip sis
http://www.fotofabri...a-grotuvas.html arba dar geriau
http://www.wdc.com/e...cts.aspx?id=570 ir cia
http://www.youtube.c...h?v=nASliwRjPl4 skaito viska ir rodo full hd viska
Na po triju trumpu vakaru paziurejimu, tai kol kas mano akimis jis tikrai vertas sumoketu pinigu. Mano poreikiams jo pilnai uztenka. Tai pirmas mano LCD ar plazma televizorius. Pakeite senuka panasonic 54 cm kineskopini.
Tikrai sviesia diena neteko jo dar ziureti. Prie uzdegtu sviesu kambaryje (4 taupancios lemputes) kazkokiu tai atspindziu nepastebejau, jie gal ir yra, kazkaip nekreipiau i tai demesio, tiesiog niekas nevargino manes, kad pastebeciau. Liekamuju zenklu aisku dar jokiu nera, per trumpas laikas, be to bandziau ziureti kuo ivairiau programu, filmu koncertu, foto, isbandyti daugiau. Ziurejau televizija, mikrovisatos belaide skaitmenine, galetu vaizdas but geresnis, bet kaip suprantu cia jau televizijos problema, MV niekad nepasizymejo gera kokybe. Tik kad ant 54 cm istrizaines kineskopinio tai nelabai jautesi. Gyvenu 26 km nuo kauno. Deglaruoja, kad transliuoja 720 x 576 pikselių (taškų) raiška, bet mano ziuretas dvd rip su 700x340 filmas is HDD atrode zyyyyymiai geriau.
Tai filmus kelis isbandziau ivairios kokybes, vaizdas tikrai puikus, na ne HD, bet ziureti galima, be jokiu kabinejimusi.
Koncertai ripinti mkv 8 -10 gb dydzio 720p ar 1080p atrodo is vis vos neidealus
Koncertai 20-35 gb ts formato atrodo fantastiskai.
Kiek esu skaites G20 burgzdavo, na kazkoi garzsa skleisdavo is galo. Tiesa sakant ta pati daro ir G30. Si problema, jei tai problema is liko. Kokie dar pastebejimai is trumpo naudojimo, mirgejimai? Na kol kas ju nepastebejau. Gal tiesiog nekreipiau demesio ir neieskojau ju. Pajungiau philips bluray grotuva per HDMI jungti 1.4 specifikacijos kabeliu, tai panasonico G30 pultelis valdo philipsa. Philipsas man puikiai atlieka savo darba. Jokio skirtumo is kur pasiimsi informacija - ar irasyta i dvd ar bluray kompakta, ar is isorinio HDD. Tai tik informacijos nuskaitymas. Toliau jau seka apdorojimas perdavimas. Jis pas mane per hdmi 1.4 pajungtas prie G30, o garsas isvestas i senuka Yamaha resyveri.
Is bandziau ir pacio Panasonic G30 media grotuva, man jis nuskaite is abieju turimu HDD disku (vienas 320 Gb, kitas 640 Gb). Nuskaite ir papkes ir atskirus failus. Prabegom paziurejau ar groja-rodo mkv avi , dvix failus. Viskas gerai - jokiu problemu. Na vieno koncerto kur buves pletinys .ts pakeistas i mkv nenorejo groti. Pakeistas jis buvo del philipso , kadangi tas nenori rodyti .ts, bet uztenka kompe pakeisti i mkv ir viskas, jau tada supranta
Pakeisiu atgal ir vel isbandysiu ar supranta.