Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 3

QUOTE(ramux @ 2011 04 06, 23:59)
Sorry už rašybos klaidą, bet kas jų nepadaro (ir pats ne išimtis  tongue.gif )..O be to, čia ne lietuvių gramatikos  skyrelis  mirksiukas.gif

Imk brangiausią lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tadas79 @ 2011 04 06, 22:06)
nu butu idomu isgirst daugiau, pats ruosiuosi toki modeliuka pagriebt, kiek bandziau nuejas i parduotuve tai pajungti isorinio hdd nepavyko nieko nerado ir nenuskaite, nz gal mano failiukai mkv slepesi kataloguose del to nieko nemate, bet siaip tai manau jog ziurejimas per usb laida nieko gero neduos reik ziuret per hdmi viska tada ir kokybe atitinkama bus pasiekta, siaip siulau pasiziureti tokiu varianta kaip sis http://www.fotofabri...a-grotuvas.html arba dar geriau http://www.wdc.com/e...cts.aspx?id=570 ir cia http://www.youtube.c...h?v=nASliwRjPl4 skaito viska ir rodo full hd viska

Na po triju trumpu vakaru paziurejimu, tai kol kas mano akimis jis tikrai vertas sumoketu pinigu. Mano poreikiams jo pilnai uztenka. Tai pirmas mano LCD ar plazma televizorius. Pakeite senuka panasonic 54 cm kineskopini.
Tikrai sviesia diena neteko jo dar ziureti. Prie uzdegtu sviesu kambaryje (4 taupancios lemputes) kazkokiu tai atspindziu nepastebejau, jie gal ir yra, kazkaip nekreipiau i tai demesio, tiesiog niekas nevargino manes, kad pastebeciau. Liekamuju zenklu aisku dar jokiu nera, per trumpas laikas, be to bandziau ziureti kuo ivairiau programu, filmu koncertu, foto, isbandyti daugiau. Ziurejau televizija, mikrovisatos belaide skaitmenine, galetu vaizdas but geresnis, bet kaip suprantu cia jau televizijos problema, MV niekad nepasizymejo gera kokybe. Tik kad ant 54 cm istrizaines kineskopinio tai nelabai jautesi. Gyvenu 26 km nuo kauno. Deglaruoja, kad transliuoja 720 x 576 pikselių (taškų) raiška, bet mano ziuretas dvd rip su 700x340 filmas is HDD atrode zyyyyymiai geriau.
Tai filmus kelis isbandziau ivairios kokybes, vaizdas tikrai puikus, na ne HD, bet ziureti galima, be jokiu kabinejimusi.
Koncertai ripinti mkv 8 -10 gb dydzio 720p ar 1080p atrodo is vis vos neidealus smile.gif
Koncertai 20-35 gb ts formato atrodo fantastiskai.
Kiek esu skaites G20 burgzdavo, na kazkoi garzsa skleisdavo is galo. Tiesa sakant ta pati daro ir G30. Si problema, jei tai problema is liko. Kokie dar pastebejimai is trumpo naudojimo, mirgejimai? Na kol kas ju nepastebejau. Gal tiesiog nekreipiau demesio ir neieskojau ju. Pajungiau philips bluray grotuva per HDMI jungti 1.4 specifikacijos kabeliu, tai panasonico G30 pultelis valdo philipsa. Philipsas man puikiai atlieka savo darba. Jokio skirtumo is kur pasiimsi informacija - ar irasyta i dvd ar bluray kompakta, ar is isorinio HDD. Tai tik informacijos nuskaitymas. Toliau jau seka apdorojimas perdavimas. Jis pas mane per hdmi 1.4 pajungtas prie G30, o garsas isvestas i senuka Yamaha resyveri.
Is bandziau ir pacio Panasonic G30 media grotuva, man jis nuskaite is abieju turimu HDD disku (vienas 320 Gb, kitas 640 Gb). Nuskaite ir papkes ir atskirus failus. Prabegom paziurejau ar groja-rodo mkv avi , dvix failus. Viskas gerai - jokiu problemu. Na vieno koncerto kur buves pletinys .ts pakeistas i mkv nenorejo groti. Pakeistas jis buvo del philipso , kadangi tas nenori rodyti .ts, bet uztenka kompe pakeisti i mkv ir viskas, jau tada supranta biggrin.gif Pakeisiu atgal ir vel isbandysiu ar supranta.
Atsakyti
QUOTE(redlabel @ 2011 04 07, 09:22)
Na vieno koncerto kur buves pletinys .ts pakeistas i mkv nenorejo groti. Pakeistas jis buvo del  philipso , kadangi tas nenori rodyti .ts, bet uztenka kompe pakeisti  i mkv ir viskas, jau tada supranta biggrin.gif Pakeisiu atgal ir vel isbandysiu ar supranta.

Noriu pasitikslinti:
Tai G30 grojo *.ts ar ne? smile.gif
Aš dažnai atsisiunčiu iš rutracker.org futbolą ir F1, kurie yra būtent transport stream (*.ts), man *.ts rodymas yra pats aktualiausias dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 07, 10:44)
Noriu pasitikslinti:
Tai G30 grojo *.ts ar ne? smile.gif
Aš dažnai atsisiunčiu iš rutracker.org futbolą ir F1, kurie yra būtent transport stream (*.ts), man *.ts rodymas yra pats aktualiausias dalykas smile.gif

Negaliu dabar atsakyti, del ko jis nerode to failo. Grizes pabandysiu paleisti normalu .ts faila, be jokiu pakeitimu. Siaip instrukcijoje yra lentele su failais kuriuos supranta, bet vienas stulpelis apribojimams skirtas, zodziu gali ir neskaityti. Cia liecia ne tik .ts faila, ir daugiau ten yra.
Panasonic psl yra lietuviska instrukcija jei kam idomu.
Atsakyti
Sveiki, renkamės iš šitų modeliukų:

LED TV Samsung UE32D5500

LED TV Samsung UE32C6000

LED TV LG 32LE5500

Ir iš esmės kuom geresni/blogesni Samsung už LG?

ir kurį modeliuką patartumėt pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(redlabel @ 2011 04 07, 09:22)
Koncertai ripinti mkv 8 -10 gb dydzio 720p ar 1080p atrodo is vis vos neidealus smile.gif

tai ka mkv formatas nori pasakyti yra blogas? juk mkv ir yra visi blu rau nuripinti ir pan jokiu TS nera blu ray, kiek as suprantu ziurint 1080p mkv formata vaizdas turetu buti super ant g30 tu mkv gi visokiu yra 8gb ir 10 gb ir 30gb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tadas79: 07 balandžio 2011 - 17:20
QUOTE(tadas79 @ 2011 04 07, 18:19)
tai ka mkv formatas nori pasakyti yra blogas? juk mkv ir yra visi blu rau nuripinti ir pan jokiu TS nera blu ray, kiek as suprantu ziurint 1080p mkv formata vaizdas turetu buti super ant g30 tu mkv gi visokiu yra 8gb ir 10 gb ir 30gb

nieko nesupratau.... tai rodo gerai ar blogai? TS xujes, blue ray chujei, mums rupi ar rodo gerai ar blogai? pagarbiai
Atsakyti
QUOTE(tadas79 @ 2011 04 07, 17:19)

Na, jei būti tiksliems, tai mkv nėra formatas, tai yra konteineris į kurį gali būti dedamas tiek 1080p video srautas tiesiai iš Blu-Ray, tiek 320x280 video iš mobilkos wink.gif
O *.TS (Transport Stream) atkeliauja per skaitmeninę televiziją, dažnai įvairios sporto transliacijos platinamos būtent *.TS pavidalu. Ir netgi tame pačiame Blu-Ray vaizdas ir garsas laikomas Transport stream failuose (m2ts).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 07 balandžio 2011 - 21:48
QUOTE(tadas79 @ 2011 04 07, 18:19)

na mkv tikrai nera blogas, atvirksciai is ripu tai geriausia kokybe...
Tiesiog ne taip supratai, tas palyginimas buvo tarkim su tikru bluray.
Kai koncertas bluray buvo 35-40 gb, o nuripinto mkv belike tik, kaip daznai buna 6-10 gb, tai kokybe krenta.
Tikrai mkv rodo super kaip pats parasiai:)
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 07, 22:25)
Na, jei būti tiksliems, tai mkv nėra formatas, tai yra konteineris į kurį gali būti dedamas tiek 1080p video srautas tiesiai iš Blu-Ray, tiek 320x280 video iš mobilkos wink.gif
O *.TS (Transport Stream) atkeliauja per skaitmeninę televiziją, dažnai įvairios sporto transliacijos platinamos būtent *.TS pavidalu. Ir netgi tame pačiame Blu-Ray vaizdas ir garsas laikomas Transport stream failuose (m2ts).

o TS nera kartais Theatre scene, tipo filmuota is kinoteatro?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 07, 22:25)

Del .ts failu klausete, vakar pabandziau. Nepavyko nuskaityti jam ju, tiesa sakant jis ju net nemate.
O ta pati faila pakeitus i .mkv prapletima G30 medija plejeris jau mato, bet paraso , kad bylos negali parodyti-pagroti.

Instrukcijoje prie .ts failu yra toks prierasas - "Sio formato failus galima atkurti tik naudojant medijos serveri".
Atsakyti
QUOTE(redlabel @ 2011 04 08, 12:31)
Del .ts failu klausete, vakar pabandziau. Nepavyko nuskaityti jam ju, tiesa sakant jis ju net nemate.
O ta pati faila pakeitus i .mkv prapletima G30 medija plejeris jau mato, bet paraso , kad bylos negali parodyti-pagroti.

Savaime suprantama. TS yra ne MKV, tad nereikia tikėtis kažkokių stebuklų...

QUOTE(redlabel @ 2011 04 08, 12:31)
Instrukcijoje prie .ts failu yra toks prierasas - "Sio formato failus galima atkurti tik naudojant medijos serveri".

Aišku. Reikia ant kompo ar NAS pakurti DLNA serverį ir jau tada per DLNA TV, atseit, mokės tuos TS failus rodyti.

Bet kokiu atveju — ačiū už pastangas.
Papildyta:
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 08, 12:21)
o TS nera kartais Theatre scene, tipo filmuota is kinoteatro?

Tikrai ne.
http://en.wikipedia....ransport_stream
Atsakyti