QUOTE(badbuy @ 2010 12 20, 16:07)
Aš išrinkau šita Philips modelį
Philips 5405h ir jis patiko tiek man, tiek ir uošvienei. Iš dar pradžių rūpinosi, kad gal per didelis, bet labai greitai apsiprato ir sutiko, kad mažesnis jau nebūtų taip gerai.
Mano toks pat, tik istrizaine 32'' - pats tas nedidelej svetainej. Ka as zinau, kuo toliau - tuo labiau man jis patinka, spalvos, raiska ir garsas idealus, valdymas super lengvas, visokius pribombasus prijungus - vistiek vienu pulteliu valdomas... Gali pasirinkt garso variantus is triju, vaizdo variantus is keliu variantu. Visu funkciju dar net neisbandziau, vis atrandu kazka naujo ir gero! Neturiu prie ko prikibt, o ziuriu tik su kambarine antena
Kazkokia cia antipropaganda verda pries Philips, tie visi jusu blogi komentarai is kur? naturoj ziurejot tuos philips?
As kai parduotuvej rinkausi, tai toks tu berniuku kisimas Samsungu nesveikas net, kad atrodo taip ir primokinti jie kuo daugiau tu Samsungu parduot...
O as realiai ten paziurejau, spalvos naturalesnes buvo Philips, o samsungu tokios skaudziai ryskios.
dabar koki turiu telika Philips 32PFL5605H - neatsidziaugiu
Visus varancius ant jo - prasau ateit i svecius, kartu pasiziuret ir tada paziuresiu, ka beturesit blogo issakyt