Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 3

Nusiziurejau Philips 40PFL7605H televizoriu, ka manote apie ji? Buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daryjus @ 2010 08 26, 19:33)
kaip nuomones apie projektorius aplamai?
jei geras pasirinkimas, tai kaip konkretus modelis savo kainu kategorijoje?

Projektoriu ziuri vienas MB kolega. Ir pati maciau - vaizdas pakankamai geras. Reiktu labiau pasigilinti i kainas ir modelius. Taciau paprastai projektorius naudojamas kaip papildomas TV ziureti atskirame TV/muzikiniame kambaryje kas turi galimybe toki isirengti.
Minusai. Reikalauja kiek daugiau tamsos. Sunkiau graziai paslepti visus video, audio laidus.
Atsakyti
QUOTE(daryjus @ 2010 08 26, 18:33)
buvau siand Alytuje pas draugus
vezasi jie tiesiogiai panasonic TV
tai pasiule pamastyti apie projektoriu
konkreciai apie BenQ W1000
kaip nuomones apie projektorius aplamai?
jei geras pasirinkimas, tai kaip konkretus modelis savo kainu kategorijoje?

Pagrindiniai projektoriaus minusai, reikia tamsos, reikės ekrano ar lygios baltos sienos.
Plius reikia pasidomėt lempos resursu ir kaina, nes jos nepigios.

IMHO, projektorius filmams žiurėt, o kasdienai televizorius.
Atsakyti
Nu va, ir vel as giliame pasimetime verysad.gif Nusprendem pirkti Panasonic TX-P42G20E, ziurinejam kainas, renkames, o cia vel "antireklama" plazmai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 08 27, 09:49)
Nu va, ir vel as giliame pasimetime  verysad.gif Nusprendem pirkti Panasonic TX-P42G20E, ziurinejam kainas, renkames, o cia vel "antireklama" plazmai  unsure.gif

Nekreipkite demesio. Tai amzinas gincas: Kas geriau LCD ar plazma (analogija:blondine ar briunete? smile.gif ). Abu tipai turi savo pliusu ir minusu. Taciau TV perkate tam kad ji ziuretumet, o plazma rodo geriau. Pasikonsultuokiti jei norite ne TopoCentre, Elektromarkte, o kilnesne aparatura prekiaujancioje parduotuveje (pvz. Belcanto). Atsakymas bus vienas - plazma geriau, o Panasonic plazmos siuo metu geriausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 27 rugpjūčio 2010 - 09:25
ką manote apie Sony Bravia 32ex705 LED 3D ?
Atsakyti
prašau jūsų patarimo 4u.gif
reikia TV vaikų kambariui, nes su vienu tv namie kartais neišsiverčiam, visų skirtingi norai, taigi bus žiūrima iš 1,8-2m, galvojam maximum 26colių, gal net 22
buvom nusižiūrėję samsung LE26C450.., bet dar šiandien nuėjau į topo centrą ir mane jie išdurnino..primygtinai LED'ą Philips siūlė, jei jau ne philips tai panasonic,bet būtinai ne samsung ir dar būtinai LED, aš jų klausiau, ar jie didesnį procentą gauna, už philips ir už LED,kad juos kiša, sakė atvirkščiai, už samsung daugiausia 4u.gif biggrin.gif bet samsung genda labiausiai
tai ką patarsit 22-26colių Jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 08 30, 13:12)
prašau jūsų patarimo  4u.gif
reikia TV vaikų kambariui, nes su vienu tv namie kartais neišsiverčiam, visų skirtingi norai, taigi bus žiūrima iš 1,8-2m, galvojam maximum 26colių, gal net 22
buvom nusižiūrėję samsung LE26C450.., bet dar šiandien nuėjau į topo centrą ir mane jie išdurnino..primygtinai LED'ą Philips siūlė, jei jau ne philips tai panasonic,bet būtinai ne samsung ir dar būtinai LED, aš jų klausiau, ar jie didesnį procentą gauna, už philips ir už LED,kad juos kiša, sakė atvirkščiai, už samsung daugiausia 4u.gif  biggrin.gif bet samsung genda labiausiai
tai ką patarsit 22-26colių Jūs  4u.gif

Akis sugadinsit su tokiu mazgium.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 08 30, 13:33)
Akis sugadinsit su tokiu mazgium.

na nemanau, nes 2m yra maximalus atstumas, nuo kurio jau toliau nenueisi, bus siena, o va įtariu vaikas sedės ant lovos, ten net 1,20 nesiekia, taigi jei padėsiu 40colių ir žiūrės iš to atstumo, tai tikrai labiau pakenks akims
beto vaizdaskvadratėliais būna iš arti tokį žiūrint, turim mes 40 svetainėj, tai iš 2,5-3m super o iš arti tai greitai judantis vaizdas kvadračiukais nueina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 30 rugpjūčio 2010 - 14:50
Sveiki, su jusu pagalba siandiena parsivezame PanasonicTX-P42G20E, nu belieka tik ismokti panaudoti visus "pricindalus" lotuliukas.gif ir megautis vacation4.gif Aciu uz pagalba 4u.gif
P.S. Jei yra kokiu nors ipatingu naudojimosi gudrybiu arba atsargumo priemoniu siam modeliui, prasome informuoti arba net ispeti mirksiukas.gif
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
gal kas gali patarti kokį TV 26 colių pirkti?pasirinkimas nėra labai didelis, bet reikia patarimo 4u.gif
bus žiūrima iš 1,20-2m. atstumo, tai didesnio nesiūlykit 4u.gif
iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
teliku nerasi tokios istrizaines full hd
nebent koki monitoriaus-teliko hibrida imtum (pvz SAMSUNG P2770HD 27" )
aš sau irgi monitorių išsirinkau - SAMSUNG P2770H 27"
rytoj pirksiu.. gal kas pakomentuotu pasirinkima?
Atsakyti