Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 3

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 12 06, 14:09)
Pirmas sakinys teisingas. NEŽINOTE. Bet gąsdinate.
Taip, iš tiesų plazminiai truputį "spinduliuoja". Tik tas spinduliavimas yra labai silpnas ir užfiksuojamas ne toliau, kaip 2-3cm nuo ekrano. Tad, jei vaikai kaktų į ekraną nebūna įrėmę, nėra ko pergyventi.

dar gali buti toks dalykas, kad Led tv parduotuvej gali but specialiai nustatyti taip, kad rodytu geriau uz LCD.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 12 06, 15:09)
Pirmas sakinys teisingas. NEŽINOTE. Bet gąsdinate.
Taip, iš tiesų plazminiai truputį "spinduliuoja". Tik tas spinduliavimas yra labai silpnas ir užfiksuojamas ne toliau, kaip 2-3cm nuo ekrano. Tad, jei vaikai kaktų į ekraną nebūna įrėmę, nėra ko pergyventi.

Gal tamsta įvardykite kokia Jūsų asmeninė patirtis su TV apskritai ir su TV namuose.
Mano "žinojimas" namie remiasi Pioneer plazma, Philips ir Samsung LCD bei Philips ir Samsung kineskopinių TV žiūrėjimu namie, naudojant tiek skaitmeninę tiek analoginę TV + media grotuvas su išoriniu "hardu".
Nusimanymo lygis "pirkite G Panasonic plazmą ir kuo didesnę" toli netempia. lotuliukas.gif Beje ar teko pasilyginti Jūsų mėgiamą Panasonic G su ta pačia Samsung C6500 (dar geriau su C7000)? Pabandykite - atrasite kai ką įdomaus.
Atsakyti
šis tas apie kainas:
http://www.balsas.lt...d-ekranu-kainos
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 06, 14:49)
Gal tamsta įvardykite kokia Jūsų asmeninė patirtis su TV apskritai ir su TV namuose.
Mano "žinojimas" namie remiasi Pioneer plazma, Philips ir Samsung LCD bei Philips ir Samsung kineskopinių TV žiūrėjimu namie, naudojant tiek skaitmeninę tiek analoginę TV + media grotuvas su išoriniu "hardu".
Nusimanymo lygis "pirkite G Panasonic plazmą ir kuo didesnę" toli netempia.  lotuliukas.gif  Beje ar teko pasilyginti Jūsų mėgiamą Panasonic G su ta pačia Samsung C6500 (dar geriau su C7000)? Pabandykite - atrasite kai ką įdomaus.

speedy,laukiu daugiau argumentu del skirtumu tarp Panasonic G ir Samsung C6500 4u.gif Nes siai akimirkai pasilikome tarp siu dvieju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadcka @ 2010 12 06, 16:14)
dar gali buti toks dalykas, kad Led tv parduotuvej gali but specialiai nustatyti taip, kad rodytu geriau uz LCD.

Teoriškai galimas. Bet praktiškai, didelėse prekybos salėse, su tuo niekas nesiterlioja.
Atsakyti
QUOTE(Abby @ 2010 12 06, 16:11)

na balsas.lt nera patikimiausias saltinis...
Atsakyti
Patariu nuo savęs - imate didesnį ir pigesnį. praktiškai tada gaunasi plazma. Skirtumas tik kol parduotuvėje žiūrite, namuose tuoj bat kuris taps norma. Nebent prieš kitus norite keltis kokį stebuklą turite. Aš praktiškai nepriiminėju svečių ir prieš nieką savo elektronikos nedemonstruoju, tai svarbiausias parametras - dydis. Nes žiūriu tik filmus. O vaikas žaidžia xbox ir wii. Plazma neišdegė, akys per tris metus neišvarvėjo. Atstumas iki 3 metrų. Žinoma, tai tik mano nuomonė ir tai kas tinka man, nebūtinai patinka kitiems.
Atsakyti
QUOTE(abejingas @ 2010 12 06, 20:32)
Patariu nuo savęs - imate didesnį ir pigesnį. praktiškai tada gaunasi plazma. Skirtumas tik kol parduotuvėje žiūrite, namuose tuoj bat kuris taps norma. Nebent prieš kitus norite keltis kokį stebuklą turite. Aš praktiškai nepriiminėju svečių ir prieš nieką savo elektronikos nedemonstruoju, tai svarbiausias parametras - dydis. Nes žiūriu tik filmus. O vaikas žaidžia xbox ir wii. Plazma neišdegė, akys per tris metus neišvarvėjo. Atstumas iki 3 metrų. Žinoma, tai tik mano nuomonė ir tai kas tinka man, nebūtinai patinka kitiems.

Požiūris praktiškas ir savaip teisingas drinks_cheers.gif
Deja, man jis nelabai tinka. Jau 20 metų turiu reikalų su televizoriais. Žinau, kaip jie gali ir kaip turi rodyti, todėl man "akis kliūna" ir nelyginant su kitais. Kuo daugiau TV už kuo mažesnę kainą mano atveju nepraeina lotuliukas.gif
Realiomis sąlygom dažniausiai nebūna skirtumo ar rodo truputį geriau, ar truputį blogiau (dažnai tas "truputis geriau" kainuoja ne taip jau mažai). Namie priprantama prie vaizdo ir dydžio. Gal, sakyčiau, svarbiau funkcionalumas, nei 10 cm. g.gif
Atsakyti
abejingas,as ir panasiai galvojau,bet kaip pamaciau,kaip baisiai rodo tas didziausias ir pigiausias,tai schmoll.gif gaila man pinigu,kad uz tokia suma ziureti toki vaizda,todel pradejau ziureti,ir kaip rodo 4u.gif
speedy, kaip suprantu funkcionalumas yra didziausias C650 privalumas pries plazma? ar dar yra kitokiu. nes kainos beveik vienodos,negaliu issirinkti doh.gif
Atsakyti

Prie ko cia dabar visa tai? Tipo kuo daugiau TV namie turesi, tuo geriau zinosi apie plazminiu TV atseit keliama "spinduliavima"? Mano komentaras buvo konkreciai apie tai, jog pareiskete, kad plazminiai TV "spinduliuoja", tai nebuvo teiginys, kad aplamai nieko ape TV nezinote.

Nusimanymo lygis "pirkite G Panasonic plazmą ir kuo didesnę" toli netempia.  lotuliukas.gif

Gal baikite fantazuoti. Tai, kad man priimtinesnis plazminiu TV vaizdas yra tiesa ir as to neslepiu. Samusng ir LG 1080p plazminiai TV, jei neklystu, prasideda nuo 50 coliu. Tad, kai reikia 42 coliu TV, is plazminiu TV praktiskai tik Panasonic ir telieka.

Beje ar teko pasilyginti Jūsų mėgiamą Panasonic G su ta pačia Samsung C6500 (dar geriau su C7000)? Pabandykite - atrasite kai ką įdomaus.

Kalbate apie Samsung'o plazminius ar LCD? Jei apie plazminius, tai ne - deja neteko matyti ju sustatytu vienas salia kito. O patys TV ir rodo ir atrodo puikiai. Jei kalbate apie Samsung "ledinius" TV, tai ten ir be sustatymo salia nieko stebuklingo tie Samsungai nedemonstruoja.
Papildyta:
QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 19:41)
abejingas,as ir panasiai galvojau,bet kaip pamaciau,kaip baisiai rodo tas didziausias ir pigiausias,tai schmoll.gif gaila man pinigu,kad uz tokia suma ziureti toki vaizda,todel pradejau ziureti,ir kaip rodo 4u.gif

Apie koki TV modeli kalbate?

QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 19:41)
speedy, kaip suprantu  funkcionalumas yra didziausias C650 privalumas pries plazma? ar dar yra kitokiu. nes kainos beveik vienodos,negaliu issirinkti doh.gif

Cia ne LCD privalumas pries plazma, o konkretaus LCD TV modelio pliusas pries konkretu plazminio TV modeli. Pirkite Samsung to pacios klases plazmini TV ir jis tures lygiai toki pati funkcionaluma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 07 gruodžio 2010 - 06:24
Jei jau apsisperstume plazma,tai Panasonic pirktume. Bet va issirink, kad gudras,ar plasmaG serijos,ar Samsunga su led pasvietimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 12 07, 08:17)
Jei jau apsisperstume plazma,tai Panasonic pirktume. Bet va issirink, kad gudras,ar plasmaG serijos,ar Samsunga su led pasvietimu g.gif

Pamirškit jūs tuos LED. Pirkite paprastą LCD.
Atsakyti