Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 3

QUOTE(lapa @ 2010 12 04, 12:14)
Jeigu pirkti Samsunga plazma televizoriu,tai koki modeli rinktis?  g.gif  g.gif Norim skubiai nusipirkti televizoriu,lauksim is zinanciu zmoniu patarymu.Aciu.Koki geriau pirkti?
jeigu pirkti plasma, tai tik Panasonic
Atsakyti
Jau tris metus turiu plazma 50". Ne fullHD. Dabar pirkau nauja samsung 50" C6500. Kainavo 3650Lt. Plonas nerealiai tik 36mm. Rodo labai gerai, arba ne tiek blogiau nei geriausieji. Realiai turesite ir nepastebesite ar jis blogas. Ziuriu is 3 metru. Miegamajame irgi 50" atstumas apie 2,7m. Tikrai nera per didelis. Labai geras media grotuvas - prijungi USB laikmena ir ziuri visus filmus naudojant viena ta pati TV distancini (prasukti, sustabdyti, pereiti prie kito) Elektros sanaudu bijoti nereikia, nes jei kitas panasaus dydzio suvartos 100W maziau, tai per 10 valandu sutaupysite 1kW. Tad per 10 metu nesutaupysite tiek, kiek brangiau sumokesite uz LED.
Pigesnis yra 50" plazma yra LG PK550. Viso labo uz 2600Lt. siule pazystamas, bet storesnis - 56mm. Funkcijos panasios
Atsakyti
Sveiki,
labai reikėtų žinovų nuomonės ir komentaro. Situacija iš esmės tokia, kad kaimynė neturi kur dėti kineskopinio ir jai reikia kokio, kur galima būtų ant sienos pakabinti. ta prasme iš tų LCD ir pnš. (aišku galima ir kineskopinį bet tokiam ir ant sienos vietos nėra).
Na ir aišku situacija ten su litais labai nedėkinga, tai ji dairosi į naudotus.
Kvailiausias dalykas, kad mes visiškai nieko apie juos nesuprantam, o ir aplikoje, kurie ką nors suprastų irgi nėra.
Čia užmatė kažkokių variantų:
LCD televizoriai:
MANTA LCD2002 modelis, 51cm, 4:3 formatas, su dokumentais. Nenaudoti.
Kaina 390Lt.
http://www.skelbiu.l...ai-5866856.html
Gal galit pasakyt ar čia jau toks visiškas šrotas ar dar galima bandyt kažką su tokiais žiūrėti?
Būsiu dėkinga už atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
Nusiziurejome siuos Samsung modelius:
40" LED TV C6500 ir 40" LED TV C6000.
Kuo jie skiriasi?
Kuris geresnis?

Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 09:37)
Nusiziurejome siuos Samsung modelius:
40" LED TV C6500 ir 40" LED TV C6000.
Kuo jie skiriasi?
Kuris geresnis?

Geresnis yra LEC650

Nu neverta pirkti tų Samsung'o "LED TV"... Vat jūs pati pasakykite — kodėl žiūrite būtent į juos? smile.gif

Beje, iš kokio atstumo žiūrėsite?
Atsakyti
Todel,kad noresis pasijungti ir kompa,ir filmus per USB paziureti,ir vaikui zaidimus prijungti., todel ziurim Samsunga. O LCD su LED'iniu pasvietimu gal todel,kad man graziau rodo,nei LCD... sviesiau,nes per ryskus man tie LCD...
Atstumas 3,5-4 metrai. Zinau,kad gal ir reiketu didesnio,bet kisene nelabai leidzia. Ziurejome toki C650 46 coliu,bet kad +1000 Lt... Dar ziurejome ne su LED pasvietimu 46" LCD C670, bet vaizdo kokybe visai visai netenkino manes... O kaina nemaza. Judesiai atsilieka, mirguliuoja viskas doh.gif
Graziausiai aisku rode plasma panasonic G serijos, bet kad bijome plasmos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 06 gruodžio 2010 - 10:12
QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 10:11)
Todel,kad noresis pasijungti ir kompa,ir filmus per USB  paziureti,ir vaikui zaidimus prijungti., todel ziurim Samsunga. O LCD su LED'iniu pasvietimu gal todel,kad man graziau rodo,nei LCD... sviesiau,nes per ryskus man tie  LCD...

Kiekviename TV galima reguliuoti šviesumą. Samsunk įprastiniai LCD rodo geriau, neimjų "LED TV". Pirkite LCD su CCFL pašvietimu ir gausite pigesnį, geriau rodantį televizorių.

Atstumas 3,5-4 metrai. Zinau,kad gal ir reiketu didesnio,bet kisene nelabai leidzia.

Čia ne "gal reikia". Čia būtinai reikia. 46-50 colių.

Graziausiai aisku rode plasma panasonic G serijos, bet kad bijome plasmos.

O ko ten bijoti? Prisiklausėte pasakų apie tai, kad Europos sąjunga tuoj plazminius uždraus?
Atsakyti
Ne,ne del uzdraudimo smile.gif
Skaiteme,kad su plazma nelabai prijungsi zaidimus, vaizdas atsilieka. O bernas auga, reikia tokio dalyko. O gal klystame?
Kaina vienoda panasonic plazma g serijos (42") ir LCD su LED pasvietimu (40").
Dar aisku pasirinkime LED pirmauja del elektros sanaudu,nes telikas ijungtas kaip fonas puse dienos...
Del dydzio,tai ziurime is tokio atstumo dabar 37 cm ir vargo nematome,tai 40" bus pakankamai gerai. Kai 32 " LCD is 2 metru ziuriu man sukasi galva,per arti. Gal kazkokia nenormali esu smile.gif
Atrodo lengva issirinkti televizoriu,o pasirodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 06 gruodžio 2010 - 10:29
QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 10:28)
Skaiteme,kad su plazma nelabai prijungsi zaidimus, vaizdas atsilieka. O bernas auga, reikia tokio dalyko. O gal klystame?

Nelabai supratau apie kokį vaizdo atsilikimą kalbate, bet jei tai input lag, tai pas plazminius jis yra mažesnis, nei pas LCD, ypač kalbant apie Samsung LCD, pas pastaruosius input lag'as labai didelis.

Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 12 06, 11:02)
Nelabai supratau apie kokį vaizdo atsilikimą kalbate, bet jei tai input lag, tai pas plazminius jis yra mažesnis, nei pas LCD, ypač kalbant apie Samsung LCD, pas pastaruosius input lag'as labai didelis.

Oi kaip moksliskai rasote lotuliukas.gif Nesigilinau kaip ir kodel,bet mums taip sake.
Tada ka rekomenduojat pirkti uz 3000?
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 12 06, 12:28)
Ne,ne del uzdraudimo smile.gif
Kaina vienoda  panasonic plazma g serijos  (42") ir LCD su LED pasvietimu (40").
Dar aisku pasirinkime LED pirmauja del elektros sanaudu,nes telikas ijungtas kaip fonas puse dienos...
Del dydzio,tai ziurime is tokio atstumo dabar 37 cm ir vargo nematome,tai 40" bus pakankamai gerai.  Kai 32 " LCD is 2 metru ziuriu man sukasi galva,per arti. Gal kazkokia nenormali esu smile.gif
Atrodo lengva issirinkti televizoriu,o pasirodo doh.gif

Gali būti taip, kad Jūs esate iš tų kelių procentų žmonių, kurie apskritai sunkiai priima LCD TV (nesvarbu modelis ir pašvietimo tipas) formuojamą vaizdą. Jei taip, pabandykite pažiūrėti plačiau, gal LG arba Sharp LCD televizorius.
Dėl plazmos žiūrėjimo iš arti, tai nežinau. Aš vaikus veju nuo televizoriaus, kai jie namie Pioneer bando žiūrėti iš kokių 2 metrų. Plazmos kažkiek "spinduliuoja".
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 06, 12:52)
Dėl plazmos žiūrėjimo iš arti, tai nežinau. Aš vaikus veju nuo televizoriaus, kai jie namie Pioneer bando žiūrėti iš kokių 2 metrų. Plazmos kažkiek "spinduliuoja".

Pirmas sakinys teisingas. NEŽINOTE. Bet gąsdinate.
Taip, iš tiesų plazminiai truputį "spinduliuoja". Tik tas spinduliavimas yra labai silpnas ir užfiksuojamas ne toliau, kaip 2-3cm nuo ekrano. Tad, jei vaikai kaktų į ekraną nebūna įrėmę, nėra ko pergyventi.
Atsakyti