Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius - 3

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 25, 11:44)
Plonas = prastesnis garsas (neaktualu, jei garsas leidžiamas per stiprintuvą + kolonas)
Didesnis kontrastas = dinaminis kontrastas yra fignia, negana to, pas tuos samsungo LED neatsijungia dinaminis backlight, kas yra didelis minusas.
Ilgaamžiškumas — gal aš kažko nežinau, bet dar visai nesenai LED pašvietimo ilgaamžiškumas buvo trumpesnis, nei CCFL.

Tai Jusu manimu paprastas LCD be LED pasvetimo geresnis ?
Atsakyti
QUOTE(Alex79 @ 2010 11 25, 14:08)
Tai Jusu manimu paprastas LCD be LED pasvetimo geresnis ?

Reikia žiūrėti konkrečius modelius, bet bendru atveju, lyginant Edge LED pašvietimą ir įprastinį CCFL pašvietimą, pastarųjų vaizdo kokybė yra ne blogesnė, o dažnai net ir geresnė...
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2010 11 25, 11:14)
Tas 9 klasės Philips yra LCD su LED pašvietimu.
Šiuo metu tikrą OLED galima nusipirkt tik LG 15". Dar buvo Sony 11" bet nutraukė gamybą.

Dėl atstumu aš manau 37 būtų pats tas. Pas brolį ~2.5 m tai 37" kaip tik, gal net didesnis nepamaišytų smile.gif

tai kad man parduotuvej sake, kad 9 klases is Philipsu yra pilnai lediniai tv, jie apgaudineja visus? Ar galit duot tada geriausius Led variantus visu gamintoju 32 ir 37 coliu. Kaina nesvarbi proto ribose, svarbiausia techniniai duomenys, nes nelabai gaudausi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Tadcka @ 2010 11 25, 17:37)
tai kad man parduotuvej sake, kad 9 klases is Philipsu yra pilnai lediniai tv, jie apgaudineja visus? Ar galit duot tada geriausius Led variantus visu gamintoju 32 ir 37 coliu. Kaina nesvarbi proto ribose, svarbiausia techniniai duomenys, nes nelabai gaudausi. Aciu

O kas jūsų supratimu yra tas "pilnai LED TV"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 25, 16:40)
O kas jūsų supratimu yra tas "pilnai LED TV"? smile.gif

nelabai gaudausi, bet manau, kad pilnas led apsvietimas, o ne tik is sonu, labai prasau pasiulykit labai geru variantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadcka @ 2010 11 25, 17:45)
nelabai gaudausi, bet manau, kad pilnas led apsvietimas, o ne tik is sonu, labai prasau pasiulykit labai geru variantu smile.gif

Reiškia suprantate reikalo esmę. Man tik nelabai aišku kodėl tada esate taip susižavėjęs/susižavėjusi tais LED? Tie Full LED kainuoja nesveikus pinigus, tuo tarpu kažkodėl rūpinatės plazminių TV trečdaliu didesnėmis elektros sąnaudomis. Jums ta LED ekonomija (jei kalbame apie Full LED pašvietimą) neatpirks nei mažos dalies TV kainų skirtumo...
Šiaip nežinau ar kiti gamintojai tokius mažus TV gamina su LED pašvietimu už ekrano. 32" ir 37" nėra tas TV dydis, į kurį kišama tai, kas yra geriausio.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 25, 16:59)
Reiškia suprantate reikalo esmę. Man tik nelabai aišku kodėl tada esate taip susižavėjęs/susižavėjusi tais LED? Tie Full LED kainuoja nesveikus pinigus, tuo tarpu kažkodėl rūpinatės plazminių TV trečdaliu didesnėmis elektros sąnaudomis. Jums ta LED ekonomija (jei kalbame apie Full LED pašvietimą) neatpirks nei mažos dalies TV kainų skirtumo...
Šiaip nežinau ar kiti gamintojai tokius mažus TV gamina su LED pašvietimu už ekrano. 32" ir 37" nėra tas TV dydis, į kurį kišama tai, kas yra geriausio.

aciu uz atsakyma, bet gal tada galite pasiulyti geriausius LCD ir Plasma variantus (jei tikrai nesijaus elektros sanaudu didelio skirtumo), kurie tikrai nenusileistu kokybe, funkcijom ir ilgaamziskumu. Apsistokim ties 37 coliais. LCD nematau modeliu aukstos klases, o apie Plazma nelabai ismanau.
Atsakyti
Sveiki,noretumeme patarimo g.gif sumasteme virtuveje kampe pasikabinti tv,tad mastome kokia istrizaine imti,kalbame apie LCD su LED apsvietimu,virtuve nedidele 10kv, na tv tai man daugiau reikalingas cia.....bet va pasimeciau pasiuloje....Gal jus ka patartumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadcka @ 2010 11 25, 18:17)
aciu uz atsakyma, bet gal tada galite pasiulyti geriausius LCD ir Plasma variantus (jei tikrai nesijaus elektros sanaudu didelio skirtumo), kurie tikrai nenusileistu kokybe, funkcijom ir ilgaamziskumu. Apsistokim ties 37 coliais. LCD nematau modeliu aukstos klases, o apie Plazma nelabai ismanau.

Geri plazminiai prasideda nuo 42 colių. 37 colių tėra pora biudžetinių modelių. Kaip biudžetiniai modeliai jie rodo labai gerai, bet jūs norite kažko link high-end'o, tad iš LCD telieka rinktis.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 25, 17:21)
Geri plazminiai prasideda nuo 42 colių. 37 colių tėra pora biudžetinių modelių. Kaip biudžetiniai modeliai jie rodo labai gerai, bet jūs norite kažko link high-end'o, tad iš LCD telieka rinktis.

na jei is 2,5m atstumo nebus blogai ziureti, tai galima ir 42. Tik noreciau modeliuku kokiu nors, aisku kad ir kaina nevirsytu 3500Lt. Ir dar domintu LCD geriausi variantai 37 coliu. Zinau, kad pagal technikos naujoves niekada nespesiu, todel gal ir neverta ziuret to kas daug kainuoja. smile.gif o kaip toks variantas lyginant su mano 9 klases Philips? kuris geresnis? Elektros valgo daugiau, bet kainos panasios smile.gif http://www.alphashop...tx-p42g20e.html
Papildyta:
QUOTE(Tadcka @ 2010 11 25, 17:27)
na jei is 2,5m atstumo nebus blogai ziureti, tai galima ir 42. Tik noreciau modeliuku kokiu nors, aisku kad ir kaina nevirsytu 3500Lt. Ir dar domintu LCD geriausi variantai 37 coliu. Zinau, kad pagal technikos naujoves niekada nespesiu, todel gal ir neverta ziuret to kas daug kainuoja. smile.gif o kaip toks variantas lyginant su mano 9 klases Philips? kuris geresnis? Elektros valgo daugiau, bet kainos panasios smile.gif http://www.alphashop...tx-p42g20e.html

nors 42 tikrai bus per didelis, max manau reikia 37. kokie geriausi variantai iseitu?
Atsakyti
QUOTE(Alex79 @ 2010 11 24, 21:55)
jei kalba apie 32" istrizaine 8 ar 9 tai galiu pasakyti, kad 8-ukas tikrai rodo geriau, del to kad, vaizdo apdorojimo procesorius naudojams tas pats, o 8-os klase Philipsas turiu omeni 8605H, http://www.alphashop...32pfl8605h.html  visas stiklinis del to spalvos grazesnes ir jei pastatai salia kito tai 8-ta klase geriau rodo. 9-ta klase gal, jei reikia  3D.

Tai 8-ukas rodo geriau, nes "vaizdo apdorojimo procesorius naudojams tas pats"
O maniau kad pasibandyti teko, ypač ne parduotuvės režime. Kad įvertinote kaip rodo tamsesnius vaizdus pritemdytame kambaryje. Kaip prasišviečia 8-uko matrica tamsiuose vaizduose, kos yra juodo-balto tikrasis kontrastas, kai rodo juodame fone baltą užrašą.
Na bet viskas atrodo paprasčiau, nes 8-tukas " visas stiklinis del to spalvos grazesnes" g.gif lotuliukas.gif
Beje, o kada į 82 cm 32PFL9705H 3D įdėjo?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 11 25, 17:46)
Tai 8-ukas rodo geriau, nes "vaizdo apdorojimo procesorius naudojams tas pats"
O maniau kad pasibandyti teko, ypač ne parduotuvės režime. Kad įvertinote kaip rodo tamsesnius vaizdus pritemdytame kambaryje. Kaip prasišviečia 8-uko matrica tamsiuose vaizduose, kos yra juodo-balto tikrasis kontrastas, kai rodo juodame fone baltą užrašą.
Na bet viskas atrodo paprasčiau, nes 8-tukas " visas stiklinis del to spalvos grazesnes" g.gif  lotuliukas.gif
Beje, o kada į 82 cm 32PFL9705H  3D įdėjo?

3D cia nera, tik siaip raso, kad yra. Bet noreciau argumentu kodel 8 klases turetu rodyti geriau jei 9 klase yra auksciausia?
Atsakyti