Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(vogels @ 2010 10 24, 19:46)
naujas  garbanėlių šalis  ax.gif
user posted image

Gal galetumet schemute?Aciukas
Atsakyti
Mano kuklutis, bet laaaabai siltas salikas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 10 27, 00:09)
Gal galetumet schemute?Aciukas

kad čia kaip ir nėr jokių shemų viskas gerom akim .
čia toks garbanėlių siūlas iš kart kaip juostelė , už kraštelio kabini ir ištrauki kaip akį o toj vietoj pasidaro bangelė ir viskas.
user posted image
Atsakyti
o kur pirkot tuos siulus...?
vilniuj perejau kelias parduotuves tai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Cia mano mazasis apsiltintas ziemai biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šaunus komplektukas Villyte thumbup.gif O manekeno šypsena- 10 balų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 10 28, 10:06)
Šaunus komplektukas Villyte  thumbup.gif  O manekeno šypsena- 10 balų  biggrin.gif

Dekui smile.gif Siek tiek be dantu kavalierius, tai keistai atrodo kai sypsosi biggrin.gif , o kai uzsiciaupia - dar keisciau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos noriu nusimegzti šaliką, bet nežinau ką reiškia ženklai O ir V, gal kas pagelbės pradedančiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 10 28, 13:48)
Sveikos noriu nusimegzti šaliką, bet nežinau ką reiškia ženklai O ir V, gal kas pagelbės pradedančiai? 4u.gif

O - užmetimas, V - iš vienos išmezgamos dvi, o jei dar ir skaičius įrašytas, vadinas tiek reikia papildomų akių išmegzti. Čia iš Rankdarbių kraitelės, po ranka gulėjo, kitur gali kažkiek skirtis žymėjimai.
Čia man atsakė, gal ir kam kitam pravers ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 10 26, 21:39)

O gal kuri galėtute smulkiau paaiškinti šią schemelę , atrodo taip paprasta, bet...

AČIū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 29 spalio 2010 - 19:55
Nu man tai garbaneliu salikai atrodo mistika - mačiau siulus iš kuriu mezga, bet kaip ten narpliot reikia, tai nelabai aisku man kol kas .

O as toki vat kukluti salikeli nusineriau - spalva tai realybei ryškiai violetinė - toks noras klientes smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2010 10 29, 20:54)
O gal kuri galėtute smulkiau paaiškinti šią schemelę , atrodo taip paprasta, bet...

AČIū 4u.gif

turiu tokią schemutę ( žr. pav. viršuje ) - gal padės suprasti mirksiukas.gif
p.s. tik išsisaugok pav. į savo kompiuterį ir pasididink - geriau ir aiškiau matysis

user posted image
Atsakyti