Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(laurin22 @ 2010 10 19, 14:16)
o man butent i toki ir panasu  4u.gif  cia kazkas panasaus i snood tik ilgesni nei iprasta varianta, iveskit knit snood, tai daugiau vaizdu  4u.gif

Aciu labai! Is tiesu, atrodo, kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 08:49)
BitėM - koks mielas jusu salikutis 4u.gif
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla ax.gif
user posted image
ir va sitoks
user posted image

oi kaip grazu wub.gif wub.gif gal but galima pirmojo ir antrojo rastelius ax.gif
Atsakyti
4u.gif dekui jums - dlambliukas, mama-gita.

QUOTE(2jolitka @ 2010 10 15, 09:40)
gal galetum paaiskint,kaip mezgei?

mirksiukas.gif oi, kad labai jau paprasta: kelios eiles "museliu", paskui mezgiau tik geromis akimis (mezginys isplatejo), vel "museles" ir t.t. Numezgusi susiuvau per visa ilgi salika taip, kad prastoji puse liko saliko viduje ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2010 10 20, 22:59)

mirksiukas.gif  oi, kad labai jau paprasta: kelios eiles "museliu", paskui mezgiau tik geromis akimis (mezginys isplatejo), vel "museles" ir t.t.  Numezgusi susiuvau per visa ilgi salika taip, kad prastoji puse liko saliko viduje  ax.gif  ax.gif

Laba diena, mane irgi domina jūsų numegztas šalikėlis. Kaip mezgamos vadinamosios "muselės"? blush2.gif Kiek akių dėjai, kokie siūliukai? ir kiek prireikė siūlų? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 10 22, 14:38)
Laba diena, mane irgi domina jūsų numegztas šalikėlis. Kaip mezgamos vadinamosios "muselės"? blush2.gif Kiek akių dėjai, kokie siūliukai? ir kiek prireikė siūlų? ačiū  4u.gif

Sveika. mirksiukas.gif Dėjau 70 akių, mezgiau 4 Nr. virbalais. Prireikė 2x50 g Soft Mohair siūlų. O dėl muselių... kitose temukėse ne kartą jos smulkiai aprašytos, pateikta ir filmuota medž. Gal kitos forumietės galėtų jum atsiųsti nuorodą? blush2.gif nepamenu, kur mačiau aprašymą...
Atsakyti
naujas garbanėlių šalis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vau koks šalis, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 11:49)
BitėM - koks mielas jusu salikutis 4u.gif
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla ax.gif
user posted image
ir va sitoks
user posted image

Labai ispudingas antrasis salis 4u.gif Idomu, koks rastelis?
Atsakyti
idejoms
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2010 10 26, 13:53)

Kokių čia grožybių yra wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2010 10 23, 16:05)
Sveika.  mirksiukas.gif  Dėjau 70 akių, mezgiau 4 Nr. virbalais. Prireikė 2x50 g Soft Mohair siūlų. O dėl muselių... kitose temukėse ne kartą jos smulkiai aprašytos, pateikta ir filmuota medž. Gal kitos forumietės galėtų jum atsiųsti nuorodą?  blush2.gif  nepamenu, kur mačiau aprašymą...

http://rankdarbiai.ucoz.com/index/0-11 musele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 15, 19:11)
gal kuri mezget siuo rastu? noreciau schemos.
user posted image

user posted image
Atsakyti