Perverčiau temą, bet neradau atsakymo.............. kaip gražiai kraštą numezgt, kad lygiai gautųsi, nesiriestų?
QUOTE(murce @ 2010 10 15, 11:53)
Perverčiau temą, bet neradau atsakymo.............. kaip gražiai kraštą numezgt, kad lygiai gautųsi, nesiriestų?
krastines 2 akis visada megzkite gerosiomis akimis (ripsu) ir pradedant salika ar koki kita mezgini, kad nesigarbanotu as pirmiausiai ismezgu kokias 3-4 eiles vien gerosiomis (ripsu), o paskui jau mezgu rasta, tada graziai krastai iseina
QUOTE(villyte @ 2010 10 15, 21:17)
krastines 2 akis visada megzkite gerosiomis akimis (ripsu) ir pradedant salika ar koki kita mezgini, kad nesigarbanotu as pirmiausiai ismezgu kokias 3-4 eiles vien gerosiomis (ripsu), o paskui jau mezgu rasta, tada graziai krastai iseina
Ačiū
Nu va apmezgiau ne tik sūnų, bet ir dukriuką.
Jūsų teismui
Prie komplekto dar yra riešinės. Tik ant kėdės netilpo viskas
Jūsų teismui
Prie komplekto dar yra riešinės. Tik ant kėdės netilpo viskas
Ieškai idėju vaikiškam šalikui "rankovei", kuris užmaunamas per galvą. Gal kas žinote kokiu nuorodu, būčiau labai dėkinga
QUOTE(Oreirio @ 2010 10 18, 11:05)
Ieškai idėju vaikiškam šalikui "rankovei", kuris užmaunamas per galvą. Gal kas žinote kokiu nuorodu, būčiau labai dėkinga
Pabandykite paziureti kepure-salmas temoje, nes ten prie kepuryciu primezgami ivairus salikai -rankoves
BitėM - koks mielas jusu salikutis
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla
ir va sitoks
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla
ir va sitoks
Editamazoji, labai fainas komplektukas
Mama-gita, mano manymu, labai gerai pavyko
Mama-gita, mano manymu, labai gerai pavyko
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 11:49)
ir va sitoks
ir va sitoks
Labai grazu ir saunu
O gelytes - pasakiskos!!!
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 11:49)
ir va sitoks
ir va sitoks
Labai gražūs
O kokiu rašteliu antrasis megztas?
QUOTE(simuteneve @ 2010 10 19, 14:44)
Laba diena!
Ateinu su nuoroda stai tokio salikelio ir noriu paklausti, kaip jums atrodo, kaip jis padarytas. Kazkaip nesitiki, kad numegztas ilgas salikas ir susiuti galai
Gal kuri nors jau mezgete kazka panasaus?
Ateinu su nuoroda stai tokio salikelio ir noriu paklausti, kaip jums atrodo, kaip jis padarytas. Kazkaip nesitiki, kad numegztas ilgas salikas ir susiuti galai
Gal kuri nors jau mezgete kazka panasaus?
o man butent i toki ir panasu cia kazkas panasaus i snood tik ilgesni nei iprasta varianta, iveskit knit snood, tai daugiau vaizdu