Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Perverčiau temą, bet neradau atsakymo.............. kaip gražiai kraštą numezgt, kad lygiai gautųsi, nesiriestų?
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 10 15, 11:53)
Perverčiau temą, bet neradau atsakymo.............. kaip gražiai kraštą numezgt, kad lygiai gautųsi, nesiriestų?

krastines 2 akis visada megzkite gerosiomis akimis (ripsu) ir pradedant salika ar koki kita mezgini, kad nesigarbanotu as pirmiausiai ismezgu kokias 3-4 eiles vien gerosiomis (ripsu), o paskui jau mezgu rasta, tada graziai krastai iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2010 10 15, 21:17)
krastines 2 akis visada megzkite gerosiomis akimis (ripsu) ir pradedant salika ar koki kita mezgini, kad nesigarbanotu as pirmiausiai ismezgu kokias 3-4 eiles vien gerosiomis (ripsu), o paskui jau mezgu rasta, tada graziai krastai iseina  ax.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va apmezgiau ne tik sūnų, bet ir dukriuką.
Jūsų teismui
user posted image

user posted image

Prie komplekto dar yra riešinės. Tik ant kėdės netilpo viskas blush2.gif
Atsakyti
Ieškai idėju vaikiškam šalikui "rankovei", kuris užmaunamas per galvą. Gal kas žinote kokiu nuorodu, būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oreirio @ 2010 10 18, 11:05)
Ieškai idėju vaikiškam šalikui "rankovei", kuris užmaunamas per galvą. Gal kas žinote kokiu nuorodu, būčiau labai dėkinga  smile.gif

Pabandykite paziureti kepure-salmas temoje, nes ten prie kepuryciu primezgami ivairus salikai -rankoves mirksiukas.gif
Atsakyti
BitėM - koks mielas jusu salikutis 4u.gif
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla ax.gif
user posted image
ir va sitoks
user posted image
Atsakyti
Editamazoji, labai fainas komplektukas thumbup.gif

Mama-gita, mano manymu, labai gerai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 11:49)
o cia mano bandymai atgaivinti mezgimo igudzius. Labai gerai niekad nemokejau, o bet taciau... gal nesu visai vepla ax.gif
user posted image
ir va sitoks
user posted image

Labai grazu ir saunu drinks_cheers.gif thumbup.gif
O gelytes - pasakiskos!!!
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 10 18, 11:49)
user posted image
ir va sitoks
user posted image

Labai gražūs 4u.gif
O kokiu rašteliu antrasis megztas?
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif

Ateinu su nuoroda stai tokio salikelio ir noriu paklausti, kaip jums atrodo, kaip jis padarytas. Kazkaip nesitiki, kad numegztas ilgas salikas ir susiuti galai g.gif
Gal kuri nors jau mezgete kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(simuteneve @ 2010 10 19, 14:44)
Laba diena! 4u.gif

Ateinu su nuoroda stai tokio salikelio ir noriu paklausti, kaip jums atrodo, kaip jis padarytas. Kazkaip nesitiki, kad numegztas ilgas salikas ir susiuti galai g.gif
Gal kuri nors jau mezgete kazka panasaus?

o man butent i toki ir panasu 4u.gif cia kazkas panasaus i snood tik ilgesni nei iprasta varianta, iveskit knit snood, tai daugiau vaizdu 4u.gif
Atsakyti