Sveikos Darbštuolės
Šioje temoje aš labai retas svečias,tikiuosiu priimsite į savo gretas.
Mane sudomino snood'ų mezgimas.
Internete yra video medžiagėlė,kaip jį reikia užsidėti,jį galima užsidėti ir tris kartus.
Aš,tikiu,kad yra čia esančių,kurios pasidalins savo patirtimi.
Pasiliksiu laukti atsiliepimų
QUOTE(zemec @ 2011 10 30, 19:58)
Labai gražūs šalikėliai, o šie ypač
O kas per siūlai? Iš tokių dar neteko bandyti, bent jauiš foto kiek matau
O čia mano būrelis šalikėlių
Agnesyte: oho, kiek groziu primezgei!
Sveikos darbštuolės,
Man taip pat labai patiko garbanotus šalikus megsti, tad irgi norėčiau pasirodyti su savo darbeliais
Ir dabar pradėjau megsti iš kitų siūlų ir susimasčiau ar gerai mezgu, ar tos garbaneles perlenkus šaliką nekris vienoj šaliko pusėj vienaip, o kitoj pusėj kitaip? gal nuovidurio reikia kažkaip kitaip megsti? ar aš čia prisigalvojau, ko nereikia ir mezgamas yra iki galo taip pat kaip nuo pradžiu pradėjau ir užbaigiamas suneriant akis, kaip bet kuriam mezginiui?
Būčiau labai dėkinga už atsakyma
Papildyta:
o šaliko foto tai pamiršau įdėti
Man taip pat labai patiko garbanotus šalikus megsti, tad irgi norėčiau pasirodyti su savo darbeliais
Ir dabar pradėjau megsti iš kitų siūlų ir susimasčiau ar gerai mezgu, ar tos garbaneles perlenkus šaliką nekris vienoj šaliko pusėj vienaip, o kitoj pusėj kitaip? gal nuovidurio reikia kažkaip kitaip megsti? ar aš čia prisigalvojau, ko nereikia ir mezgamas yra iki galo taip pat kaip nuo pradžiu pradėjau ir užbaigiamas suneriant akis, kaip bet kuriam mezginiui?
Būčiau labai dėkinga už atsakyma
Papildyta:
o šaliko foto tai pamiršau įdėti
ideja
Agnesyte,aciu uz pagyras,bet salikelius numezgiau,o siulu etiketes ismeciau ! Visu labai grazus salikeliai! O mezgasi jie labai smagiai ir lengvai. Dabar pirksiu siulus ir megsiu Kaledoms salikelius dovanu ! Kristynka,o gal schemute to salikelio turi? Labai idomus modeliukas.
QUOTE(zemec @ 2011 11 01, 14:57)
Kristynka,o gal schemute to salikelio turi? Labai idomus modeliukas.
neturiu radau osinkoj
Mano pirmieji vilnoniukai garbaniai šalikėliai
Gal kuri norite - liko po 2 kamuoliukus abiejų spalvų derinių siūlų (po 50 g), sudėtis: 50 proc. akrilas, 50 proc. merino vilna. Po 12,7 Lt/vnt.
Gal kuri norite - liko po 2 kamuoliukus abiejų spalvų derinių siūlų (po 50 g), sudėtis: 50 proc. akrilas, 50 proc. merino vilna. Po 12,7 Lt/vnt.
Žieminis komplektukas, šilta ir patogu kakliukui
Agnesyte ir nikute, labai gražūs garbaniukai
Ačiū už pagyras
o kas čia per siūliukai?
o čia mano paskutinieji, tikiuosi
QUOTE(nikute @ 2011 11 01, 17:00)
Mano pirmieji vilnoniukai garbaniai šalikėliai
o kas čia per siūliukai?
o čia mano paskutinieji, tikiuosi