Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(vaiduuse @ 2011 10 13, 22:06)
normaliai, juk siūlai kainuoja 15-20 Lt, tai už darbą lieka tik nepilnai 10 Lt, nes parduotuvė antkainį deda

sveikos ir as prisidedu, pirkau tokius siulus PC"Kalnieciai" 2-ame aukste Kaune, sumokejau tik 12lt, pardavejos paprasiau kad paaiskintu kaip numegzti toki salikeli, paaiskino, atrodo tam kartui viska supratau, kol parejau namo, pamirsau blush2.gif , gryzau atgal kad dar karteli paaiskintu, dabar eisiu bandyti, ziuresiu kas gausis..., jei nesigaus, sake kad atnesciau siuliukus ir ji numegs man, kai paklausiau uz kiek, nusisypsojo ir pasake kad uz sokolada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija0123 @ 2011 10 22, 19:36)
sveikos ir as prisidedu, pirkau tokius siulus PC"Kalnieciai" 2-ame aukste Kaune, sumokejau tik 12lt, pardavejos paprasiau kad paaiskintu kaip numegzti toki salikeli, paaiskino, atrodo tam kartui viska supratau, kol parejau namo, pamirsau  blush2.gif , gryzau atgal kad dar karteli paaiskintu, dabar eisiu bandyti, ziuresiu kas gausis..., jei nesigaus, sake kad atnesciau siuliukus ir ji numegs man, kai paklausiau uz kiek, nusisypsojo ir pasake kad uz sokolada  smile.gif

ISEIS, TIK PABANDYK, mirksiukas.gif , O SOKALADA PASKUI CIA PASIDALINSIM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2011 10 22, 20:09)
ISEIS, TIK PABANDYK,  mirksiukas.gif , O SOKALADA PASKUI CIA PASIDALINSIM biggrin.gif

sveikos, pabandziau ir visai gavosi, o smagu kaip, kartu ir idomu, leksiu ryt pirkt dar viena, numegsiu draugei 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmasis garbanotas šalikėlis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 23, 16:04)
Mano pirmasis  garbanotas šalikėlis 4u.gif

bet kaip supratau ne paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 24 spalio 2011 - 08:50
Merginos padėkit 4u.gif Turiu ir aš porą spalvų tų garbanotų siūlų, bet nu niekaip man nesigauna unsure.gif

Turių tokių:
user posted image

Ir tokių:
user posted image

vieni kaip juostelė, kiti kaip tinklelis g.gif

Būsiu labai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
Nepatingėt temukę perskaityt,yra nuoroda į yotube (jei teisingai parašiau hihihi.gif )
Atsakyti
Vat tame, kad negaliu peržiūrėti, man darbe užblokuota, galvoju gal kas vaizdinę fotografuotą medžiagą turi kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 23, 17:04)
Mano pirmasis garbanotas šalikėlis 4u.gif
user posted image

sakykit man neišmanančiai blush2.gif aš nusimezgiau tokį šalikėlį, bet labai tos akys išsitempė mezgant, ką dariau ne taip? g.gif mezgiau su 6,5 mm storio virbalais, gal reikėjo su storesniais virbalais megzti?siūlas retokas, tai ir akys tokios retos išsitampę gavosi 4u.gif
Atsakyti
man taip pat buvo.. virbalai neturi dideles esmes.. mazesni tarpeli siulo mauk ant virbalo. tikiuosi aiskiai paaiskinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukituke @ 2011 10 24, 10:49)
Vat tame, kad negaliu peržiūrėti, man darbe užblokuota, galvoju gal kas vaizdinę fotografuotą medžiagą turi kur  blush2.gif

tiksliai nepamenu sitoje temoje puslapiai 25- 35 4u.gif
Atsakyti
Ačiū jums!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viską radau, tikiuosi pavyks ir man pasipuošti tokiu grožiu wub.gif
Atsakyti