Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Camelija, turėjau omenyje siūlus tokius kaip tavo šalikėlio, jie tankesni ir gražesni.
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 10 19, 14:09)
Camelija, turėjau omenyje siūlus tokius kaip tavo šalikėlio, jie  tankesni ir gražesni.

aaaa doh.gif
Atsakyti
camellija, labai faini siūliukai thumbup.gif
Ir aš neatsispyriau banguotųjų šalikėlių manijai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai, norėjau paprašyti, gal kuri žinote, kaip megzti (ir tam tinkanti rašta) uzmaunamam per galva salikui-kepurei, kuris jeigu nori yra, tik kaip salikas, jeigu nori pakeli , uzdedi ant galvos ir gaunasi 2in1. Is karto atsiprasau, jeigu praziurejau ir temoje jau buvo kazkas panasaus.
Aciu notworthy.gif
Atsakyti
O štai dar vienas garbaniukas, kiek kitoks ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(camellija @ 2011 10 19, 09:44)
mano pirmas salikelis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir man dabar reikės pabandyti tokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2011 10 19, 15:57)
Gražūs visų darbeliai, norėjau paprašyti, gal kuri žinote, kaip megzti (ir tam tinkanti rašta) uzmaunamam per galva salikui-kepurei, kuris jeigu nori yra, tik kaip salikas, jeigu nori pakeli , uzdedi ant galvos ir gaunasi 2in1. Is karto atsiprasau, jeigu praziurejau ir temoje jau buvo kazkas panasaus.
Aciu  notworthy.gif

Mano galva, tai tinka dauguma raštų (pradedant lygiuoju mezgimu, baigiant pynėmis ir t.t.) - nelygu kokio norite - ar šilto, ar daugiau dekoratyvaus...
Atsakyti
Turejau kazka tokio vaikystej.. Fainas dalykas. smile.gif Mama buvo mezgusi lygiu rastu. Visai neblogai atrode. smile.gif
Atsakyti
Agnesyte, labai fainas šalikas thumbup.gif Kas čia per siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 10 20, 19:24)
Agnesyte, labai fainas šalikas thumbup.gif  Kas čia per siūliukai?

pavadinimo dabar nepasakysiu blush2.gif išmečiau ir et neužsifiksavo kokie, bet esmė ta pati kaip garbanių, tik siūlas - juostelė ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kas mezgetes sau snood'us , kokio mazdaug darot plocio ir ilgio?

user posted image

planuojuos sau nusimegzt ant palto anglisku rasteliu, bet norisi is vieno kart pataikyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, priimkit mane i saliku mezgeju bureli blush2.gif

Is karto labai atsiprasau, kad rasau ne lietuviskom raidemis, kompas neturi lietuviu kalbos doh.gif

Labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti