Camelija, turėjau omenyje siūlus tokius kaip tavo šalikėlio, jie tankesni ir gražesni.
QUOTE(vilma Liu @ 2011 10 19, 14:09)
Camelija, turėjau omenyje siūlus tokius kaip tavo šalikėlio, jie tankesni ir gražesni.
aaaa
Gražūs visų darbeliai, norėjau paprašyti, gal kuri žinote, kaip megzti (ir tam tinkanti rašta) uzmaunamam per galva salikui-kepurei, kuris jeigu nori yra, tik kaip salikas, jeigu nori pakeli , uzdedi ant galvos ir gaunasi 2in1. Is karto atsiprasau, jeigu praziurejau ir temoje jau buvo kazkas panasaus.
Aciu
Aciu
O štai dar vienas garbaniukas, kiek kitoks
QUOTE(camellija @ 2011 10 19, 09:44)
mano pirmas salikelis
ir man dabar reikės pabandyti tokį
QUOTE(Dreamm @ 2011 10 19, 15:57)
Gražūs visų darbeliai, norėjau paprašyti, gal kuri žinote, kaip megzti (ir tam tinkanti rašta) uzmaunamam per galva salikui-kepurei, kuris jeigu nori yra, tik kaip salikas, jeigu nori pakeli , uzdedi ant galvos ir gaunasi 2in1. Is karto atsiprasau, jeigu praziurejau ir temoje jau buvo kazkas panasaus.
Aciu
Aciu
Mano galva, tai tinka dauguma raštų (pradedant lygiuoju mezgimu, baigiant pynėmis ir t.t.) - nelygu kokio norite - ar šilto, ar daugiau dekoratyvaus...
Turejau kazka tokio vaikystej.. Fainas dalykas. Mama buvo mezgusi lygiu rastu. Visai neblogai atrode.
Agnesyte, labai fainas šalikas Kas čia per siūliukai?
QUOTE(vilma Liu @ 2011 10 20, 19:24)
Agnesyte, labai fainas šalikas Kas čia per siūliukai?
pavadinimo dabar nepasakysiu išmečiau ir et neužsifiksavo kokie, bet esmė ta pati kaip garbanių, tik siūlas - juostelė
Mergaites, kas mezgetes sau snood'us , kokio mazdaug darot plocio ir ilgio?
planuojuos sau nusimegzt ant palto anglisku rasteliu, bet norisi is vieno kart pataikyt
planuojuos sau nusimegzt ant palto anglisku rasteliu, bet norisi is vieno kart pataikyt
Sveikos, priimkit mane i saliku mezgeju bureli
Is karto labai atsiprasau, kad rasau ne lietuviskom raidemis, kompas neturi lietuviu kalbos
Labai grazus darbeliai
Is karto labai atsiprasau, kad rasau ne lietuviskom raidemis, kompas neturi lietuviu kalbos
Labai grazus darbeliai