Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(zasa @ 2011 10 13, 09:06)
Numezgiau dukrai liemene, o apykaklę ir rankovytes numezgiau garbanėlem. Jei išskalbsiu garbanėlės nesusigadins?Jos man tokios gležnos atrodo smile.gif

Tikriausiai nuo siūlų priklauso, bet aš savo garbanėles jau skalbiau skalbimo mašinoje ir jos niekuo nepakito smile.gif
Atsakyti
merginos kur perkate flamenco siūlus?
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 10 13, 08:22)
Koks gražus wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir mane domina, kiek sumezgėt siūliukų, nes "laukia eilėj" toks daiktas  mirksiukas.gif  Ir čia mezgėt kaip šaliką, ir paskui siuvot? 4u.gif

Dekui. Sumezgiau 400 gr alize cachmira siulu. Cia kaip salikas megztas, o kapisono dalis siek tiek prideta vienam kraste akiu, o paskui vel nuimta ir megztas salikos toliau toks pat kaip ir pradetas.
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2011 10 13, 10:58)
merginos kur perkate flamenco siūlus?

I panasu mano klausima cia atsakymo nesulaukiau. ax.gif
Atsakyti
sakykit..as cia teisingai supratau...jie cia tuos salikiukus po 30 lt.pardavineja? blink.gif

salikiukai garbiniukai

kazkaip idomiai
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 13, 14:01)
sakykit..as cia teisingai supratau...jie cia tuos salikiukus po 30 lt.pardavineja?  blink.gif

salikiukai garbiniukai

kazkaip idomiai

Ir aš taip pat suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 13, 15:01)
sakykit..as cia teisingai supratau...jie cia tuos salikiukus po 30 lt.pardavineja?  blink.gif

salikiukai garbiniukai

kazkaip idomiai

taip aš po tiek ir mokėjau prieš 3 metus siūlų parduotuvėj ir pirkau 3 matkelius. tik čia rašo kad sintetika o aš radau pusvilnės už tokius litus. šitie garbanėlių siūlai labai tankūs ir šalikas gavosi storas ir šiltas. jau rodžiau bet pakartosiu jei nesupyksit blush2.gif
user posted image
user posted image
o va šitie jau kitokie retesni gerokai ir pigesni mirksiukas.gif gal nesupyks rassike kad įkelsiu jos foto kaip pavyzdį doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2011 10 13, 13:38)
I panasu mano klausima cia atsakymo nesulaukiau.  ax.gif

Tikrai rašiau, jog turėjo www.siulai.eu mirksiukas.gif
ir net yra mano miesto siūlinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 10 13, 14:01)

salikiukai garbiniukai

kazkaip idomiai

Šiandie kaip tik klausiau pas mus tautodailės parduotuvėj, kiek kainuoja toks šalikėlis, tai irgi 30lt. norėjo. O čia daug ar mažai? g.gif
Atsakyti
labas merginos, jau susuko galvą tos " "garbanėlės" wub.gif iškart įsimylėjau, ryt einu siūlus pirkti. labai gražūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braskegraske96 @ 2011 10 13, 20:19)
labas merginos, jau susuko galvą tos "  "garbanėlės"  wub.gif  iškart įsimylėjau, ryt einu siūlus pirkti. labai gražūs darbai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif jau rezgasi planas chuliganas, lėksiu ir aš pirkti siūlų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2011 10 13, 20:19)
Šiandie kaip tik klausiau pas mus tautodailės parduotuvėj, kiek kainuoja toks šalikėlis, tai irgi 30lt. norėjo. O čia daug ar mažai? g.gif

normaliai, juk siūlai kainuoja 15-20 Lt, tai už darbą lieka tik nepilnai 10 Lt, nes parduotuvė antkainį deda
Atsakyti