Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(~saulyte~ @ 2011 10 11, 10:31)
O kiek kainuoja is cia parsisiuntimas ir per kiek laiko atsiuncia? ax.gif

Yra ir paprastose siūlų parduotuvėse mirksiukas.gif
buvo www.siulai.eu
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 10 11, 15:21)
ta prasme? nelabai supratau klausimo blush2.gif  mezgiau pirmyn - atgal visalaika gerom akim, jei taip galima sakyt ir garbaneles vienodai is abieju pusiu. tikiuosi nors kiek pagelbejau 4u.gif

Supratau jau smile.gif Mezgei kaip ir siauresni tokiu budu smile.gif O kiek siuliuku sunaudojai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatyte @ 2011 10 11, 17:14)
Supratau jau  smile.gif  Mezgei kaip ir siauresni tokiu budu  smile.gif  O kiek siuliuku sunaudojai? blush2.gif

Taip , susišnekėjom lotuliukas.gif , o dėjau 30 akių ir sumezgiau 3 kamuoliukus 4u.gif , bet dabar sekantį truputį siauresnį megzciau, kad ilgesnis gautusi blush2.gif
Atsakyti
Aisku 4u.gif
Raiks ir man pabandyt, as tik siauresnius dariau, pasipyle uzsakymai, tik deja nzn kokia ju kaina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 10 11, 18:34)
Taip , susišnekėjom lotuliukas.gif , o dėjau 30 akių ir sumezgiau 3 kamuoliukus 4u.gif , bet dabar sekantį truputį siauresnį megzciau, kad ilgesnis gautusi blush2.gif

Cia kokius siulus naudojot?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 10 11, 19:02)

Tuos garbiniuotus biggrin.gif
Atsakyti
jau N kartu matytas modeliukas, bet visvien rodausi. Savininke maza maza mergaite wub.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 11, 19:22)
jau N kartu matytas modeliukas, bet visvien rodausi. Savininke maza maza mergaite  wub.gif

user posted image

Tikrai grazu 4u.gif 4u.gif Man toli iki tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 10 11, 19:02)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 11, 19:22)
jau N kartu matytas modeliukas, bet visvien rodausi. Savininke maza maza mergaite  wub.gif

man jie labai labai mieli wub.gif pati tokius du esu pagaminus biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turi tokios apykakles mezgimo schema?
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles. man irgi reiketu pagalbos su siuo reikaliuku ax.gif
user posted image
gal kuri galetumet paaiskint kaip mezgamas sitas... (nzn pavadinimo blush2.gif )? issivaizduoju, kad reik mezgti virbalais su valu arba paprastais dviem nuo virsaus ir po to platint. o kaip platint nelabai issivaizduoju. gal kas pagelbes? g.gif
Atsakyti
pavadinimo blush2.gif )? issivaizduoju, kad reik mezgti virbalais su valu arba paprastais dviem nuo virsaus ir po to platint. o kaip platint nelabai issivaizduoju. gal kas pagelbes? g.gif
[/quote]
Bent jau as tokius mezgu su valu nuo virsaus i apacia. Bet pas mane buna be saguciu.
O jei su sagutem tai galima nuo virsaus arba nuo apacios megzti dviem virbalais. Jei nuo apacios tai uzdedi akiu kiek nori o poto pamezgus pradedi jas sumezgineti.
Jei nuo virsaus, tai akiu pridedi (uzmetima daryti).
Tikiuosi aiskiai pasakiau g.gif Jei ne, rasyk, bandysim pagelbet lotuliukas.gif
Atsakyti