Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(mamaSandra @ 2010 09 13, 13:49)
o as nezinojau  doh.gif
kaip suprantu abiejose pusese gaunasi vienodas ir toks storesnis, kaip dvigubas?

Aš irgi nežinojau, kaip mezgas šitas raštas. Bet atrodo, jis labai gražiai. O jei taip paprasta jį megzti, tada reikės išbandyti.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandėt šitą narplioti ? ar pas rusaites užmatėt? Pamačiau ir taip prireikė tokio doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2010 09 13, 14:33)
Sveikos, gal kuri bandėt šitą narplioti ? ar pas rusaites užmatėt? Pamačiau ir taip prireikė tokio  doh.gif

Žiūrėdama į nuotrauką, aš bandyčiau megzti neužbaigtomis eilėmis
user posted image
tik ne gerosiomis, o ripsu, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Pati nebandžiau, bet įdomumo dėlei galima pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
man-patinka-tyla tą šalikėlį mačiau pas rusaites mezgant tai būtent jos šita būdą ir naudojo tik kad ripsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 12, 21:49)
dar keletas nesunkai įgyvendinamų idėjų
user posted image

Gal galėtumėte pasufleruoti kas čia per raštas? Iš tos nuotraukytės gabaliuko dešinėje atrodo, kad dviem siūlais megzta būtų blink.gif
Labai noriu šaliko iš storųųųų siūlų, tik nepasigaudau idėjų...
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 14, 19:44)
Žiūrėdama į nuotrauką, aš bandyčiau megzti neužbaigtomis eilėmis
tik ne gerosiomis, o ripsu, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Pati nebandžiau, bet įdomumo dėlei galima pabandyti  mirksiukas.gif

Man-patinka-tyla, ačiū, reiks bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Pie,2010 09 13, 14:33]
Sveikos, gal kuri bandėt šitą narplioti ? ar pas rusaites užmatėt? Pamačiau ir taip prireikė tokio doh.gif

user posted image
[img]http://lh4.ggpht.com/_WI0NeWoIDWg/S27IcP95a1I/AAAAAAAAA54/NcRiL8gONk
Turiu tik angliska varianta, jei suprantate, galiu atsiusti (nemoku cia ikelti kad issididintu nuotrauka ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 15 rugsėjo 2010 - 12:53
QUOTE(zifara @ 2010 09 15, 13:50)

oranžinio šalikėlio aprašymo nuoroda prašom 4u.gif

Tiesa, dar yra papildomas paaiškinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 rugsėjo 2010 - 13:14
gal kuri mezget siuo rastu? noreciau schemos.
user posted image
Atsakyti
Labai elementarus, kasdienis...user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2010 09 15, 20:02)
Labai elementarus, kasdienis...

Dailus thumbup.gif atrodo toks lengvas ir šiltas!
O štai mano švelnutis, minkštutis baktus'as
user posted image
Atsakyti
o gal galėtumėt rekomenduoti kokį nesudėtingą bet gražų raštą plačiam šaliui nerti vąšeliu?
Atsakyti