Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(Minita @ 2011 10 01, 14:30)
Mezgiau iš 8 akių- siūlai Yarart Flamenko. Tai gavosi 150cm. g.gif

o ir mano tokie pat,tai tadu ardau vėl ir darysiu iš 8 4u.gif

QUOTE(radera @ 2011 10 01, 17:01)
Rimtai, virbalu storu reikia, o pynimas man neikandamas, na, nebent pabandzius kitaip atrodyti prades g.gif

aš 3nr virbalais mezgu ,pynimo ten nėra,tik biški nervuoja kol pripranti,kad negali kaip su normaliu siūlu megzti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2011 10 01, 16:28]
o ir mano tokie pat,tai tadu ardau vėl ir darysiu iš 8 :4u

Sekmės 4u.gif Man tai pats tas gavosi-dvigubą perneri ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minita @ 2011 10 01, 13:30)
Mezgiau iš 8 akių- siūlai Yarart Flamenko. Tai gavosi 150cm. g.gif

Aš ir iš šitų siūlų mezgiau, ir man panašaus ilgio gavosi. Taigi vieno matkelio buvo užtektinai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas turite šio šalikėlio schemą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 10 01, 18:01)
Rimtai, virbalu storu reikia, o pynimas man neikandamas, na, nebent pabandzius kitaip atrodyti prades g.gif

sveikos mezgėjėlės.Retai kada įsikišu į jūsų diskusijas,bet kasdien apžiūriu jūsų darbelius.Ir tą "kvarklinuką"nusimezgiau pagal jūsų pamokymus.Ačiū smile.gif Primezgiau ir sesėms ir anūkėlėms.Tik aš mezgu naudodama pridėtinį siūlą,tada man nesitampo,netysta ir gerai atrodo.Dedu 8 akis.Gaunas pats tas. 4u.gif Sėkmingų ir gražių jums mezginių!
Atsakyti
Sugalvojau nusimegzti sali muselemis. Parsinesiau virbalus 6.5 nr. Kad megsiu tai megsiu-o niekas nesigauna:( Nemoku as tokiais storais virbalais megzti, sunkus, buki, is ranku slysta, siaubas, nors verk, manau, neturesiu graziojo salio, o toks jis man grazus verysad.gif . Ir kaip ten moterys taip graziai sugeba numegzti, pavydas bamba grauzia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 10 03, 15:47)
Parsinesiau virbalus 6.5 nr. Kad megsiu tai megsiu-o niekas nesigauna:(

Tik siek tiek kantrybes ir priprasit 4u.gif
ir man is pradziu 6ukai stoori atrode, o dar Norfoj kazkokius pigius nusipirkau, sunkus sunkus, ir nieko, po penkto salio pripratau biggrin.gif
Taip kad kantrybes ir turesit savo grazuji sali mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=radera,2011 10 03, 15:47]
( Nemoku as tokiais storais virbalais megzti, sunkus, buki, is ranku slysta. O as nusipirkau bambukinius virbalus su valu,tai nei sunkus,nei slysta,zodziu fantastika smile.gif Siulau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 04, 20:43)
Ne šalikas, bet ir ne šalis. Rodausi čia, nes vis tiek kakliukui šildyti skirtas  smile.gif user posted image
Šis kaklo šildytuvas komplekte kartu su kepurėle, skirtas šešiamečiui berniukui. Megztas iš storokos medvilnės.
user posted image
Bent jau man, labai gerai splaviškai žiūrisi, ir šiaip, minkštutis toks gavosi, turėtų smagiai dėvėtis. Tikiuosi šeimininkui tiks ir patiks mirksiukas.gif

Sveikos darbstuoles smile.gif
noriu vaikui numegzti kazka panasaus. Gal kas gali padeti su shema? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 03, 14:07)
user posted image

Gal kas turite šio šalikėlio schemą?  4u.gif

Sveika, kaip tik mezgu toki. Schemos neturiu, bet manau gausis risliai paaiskint.
Numezgi salika, pradedant nuo keliu akiu ir platini iki reikiamo plocio. Salika numezgi tokio ilgio, kad tau aplink apsiviniuotu, o kai damezgi ant papildomo virbalo surenki akis kilputei, mezgi kelis cm gumyte ant to papildomo ir paraleliskai ant pagrindinio virbalo ir juos sujugi. Po sujungimo mezgi paparastu rastu kaip ir visas salikas ir paskui susiaurini....Vienu zodziu cia visas reikalas toi kilputei ir ji neturi but labai laisva, kad saliko galas labai laisvai nevaiksciuotu
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 10 03, 18:58)
Sveika, kaip tik mezgu toki. Schemos neturiu, bet manau gausis risliai paaiskint.
Numezgi salika, pradedant nuo keliu akiu ir platini iki reikiamo plocio. Salika numezgi tokio ilgio, kad tau aplink apsiviniuotu, o kai damezgi ant papildomo virbalo surenki akis kilputei, mezgi kelis cm gumyte ant to papildomo ir paraleliskai ant pagrindinio virbalo ir juos sujugi. Po sujungimo mezgi paparastu rastu kaip ir visas salikas ir paskui susiaurini....Vienu zodziu cia visas reikalas toi kilputei ir ji neturi but labai laisva, kad saliko galas labai laisvai nevaiksciuotu

Dėkui už atsakymą smile.gif aš dar radau jų internetiniam puslapį aprašymą.. http://www.garnstudi...k...d=5&lang=en
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 03, 20:34)
Dėkui už atsakymą smile.gif aš  dar radau jų internetiniam puslapį aprašymą.. http://www.garnstudi...k...d=5&lang=en

copinu cia aprasyma anglu kalba:

Knitting Tension: 10 sts x 21 rows on needles size 9 mm in garter sts = 10 x 10 cm.
Garter sts (back and forth on row): Knit all rows.
Rib: *K1, P1*, repeat from *-*.

Scarf: Cast on 5 sts on needle size 9 in Eskimo and knit in garter sts. At the same time inc at each side as follows: Right side: K 2 sts in the first st. Left side: K 2 sts in the second but last st. Inc 1 st each side on every other row a total of 7 times = 19 sts. Knit in garter sts until the piece measures 15 cm. Dec 8 sts evenly distributed on next row = 11 sts. Knit 8 cm Rib and put the sts on a cable needle. Pick up 11 sts from the back side of the last row of garter sts and knit 8 cm Rib. Knit the sts on row tog with the sts from the cable needle as follows: Knit the first st from the cable needle tog with the 1st st from row. Then the 2nd st with the 2nd st and so on. Continue in garter sts. On the following row inc 8 sts evenly distributed on row = 19 sts. When the piece measures 75 cm dec 8 sts evenly distributed on row = 11 sts. Knit 8 cm Rib. Inc 8 sts evenly distributed on row = 19 sts. Knit 8 cm garter sts and dec on every other row as follows: Right side: Slip a st as if to knit, K1, psso. Left side: K 2 sts tog. When 5 sts left on row cast off.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 04 spalio 2011 - 09:37