donstop ,saunuole,papuosei visa seima man ypac grazus taviskis
[quote=,2011 09 22, 15:54]
Rudeniui pasiruošę
dontstop
super salikuciai.labai grazus rastukas jums paciai skirto salikelio.gal rastuku galetumet pasidalinti.kaip tik ieskau mergytei salikeliui.atrodo paprastas,tik tikslumo vis tiek noretusi,praverciau turimas senovines knygas,nelabai radau
Rudeniui pasiruošę
dontstop
super salikuciai.labai grazus rastukas jums paciai skirto salikelio.gal rastuku galetumet pasidalinti.kaip tik ieskau mergytei salikeliui.atrodo paprastas,tik tikslumo vis tiek noretusi,praverciau turimas senovines knygas,nelabai radau
Kur Šiauliuose pigiausiai nusipirkti siūlų tiems garbanotiems šalikėliams?
QUOTE(vilma Liu @ 2011 09 23, 20:26)
Kur Šiauliuose pigiausiai nusipirkti siūlų tiems garbanotiems šalikėliams?
aš ryt eisiu Sateroj pasižiūrėti kainų tai parašysiu
tik dar nepasižiūrėjau kaip jie gaminami ir kiek reikia siūlų
QUOTE(vogels @ 2011 09 21, 19:03)
čia tokie bumbuliukai jų irgi yra visose siūlų parduotuvėse. bent jau urmo bazėje Kaune tikrai.
labai gražus jūsų šitas rudai margas
taip siūlai tokie pat tik aš nėriau vašeliu paprastą pynelę, 3 bumbuliukus praleidau 3 pynelės kilpos vėl 3 bumbuliukus praleidau vėl 3 pynelės kilpos ir viskas taip iki galo matkelio, jo vieno tikrai užtenka, perlenkiau per pusę ir apsivyniojau ir viskas.
po savo nuotrauka ankstesnėj žinutėj prikabinau video nuorodą kaip neriami tokie bumbuliukai.
labai gražus jūsų šitas rudai margas
taip siūlai tokie pat tik aš nėriau vašeliu paprastą pynelę, 3 bumbuliukus praleidau 3 pynelės kilpos vėl 3 bumbuliukus praleidau vėl 3 pynelės kilpos ir viskas taip iki galo matkelio, jo vieno tikrai užtenka, perlenkiau per pusę ir apsivyniojau ir viskas.
po savo nuotrauka ankstesnėj žinutėj prikabinau video nuorodą kaip neriami tokie bumbuliukai.
ir neriasi tik viena juosta?... taip supratau Jusu pasakyma "ir viskas taip iki galo matkelio"
ne kuda ji gaunas?
ar nunerus reikiama ilgi apsisukti ir nerti aukstyn?
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 25, 19:55)
ir neriasi tik viena juosta?... taip supratau Jusu pasakyma "ir viskas taip iki galo matkelio"
ne kuda ji gaunas?
ne kuda ji gaunas?
tikrai taip nėriau tokią kūdą vieną ilgą juosta - tik viena pynelė vašeliu - padarant šonuose tuos kutukus iš 3 bumbuliukų ir viskas. paskui ją sulenkiu pusiau kad būtų dviguba ir apsivynioju aplink kaklą ir priekį galą perneriu per sulenkimą ir gaunasi taip kaip nuotraukoj. bandžiau pamatuoti vidurį ir nerti atgal iškar pastorinant kad nereiktų lenkti, bet nieko nesigavo išardžiau, nes negražu ,kai užsidėjau kabo du atskiri galai nėra kaip jų sukeisti,kad gražiai smailėtų, na bent jau man nepatiko .
Seimyniniai salikeliai labai , tokie linksmi
O cia dar vienas garbanius, nors turbut visiems ir pabodes, bet vstiek pasirodau, gal kas susigundys tokia spalva sau nusimegzti....
O cia dar vienas garbanius, nors turbut visiems ir pabodes, bet vstiek pasirodau, gal kas susigundys tokia spalva sau nusimegzti....
QUOTE(villyte @ 2011 09 26, 19:19)
labai tavo šalikėliai,gal pakartotum dar kartą kokio pločio - akimis ir kiek matkelių susimezga,negi pakanka vieno
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 09 26, 21:47)
labai tavo šalikėliai,gal pakartotum dar kartą kokio pločio - akimis ir kiek matkelių susimezga,negi pakanka vieno
Ne, sitam nepakako 1, reikejo 2 matkeliu, nes siulas kur kas plonesnis ir smulkesnis tinklelis, dejau 20 akiu
QUOTE(villyte @ 2011 09 26, 22:13)
Ne, sitam nepakako 1, reikejo 2 matkeliu, nes siulas kur kas plonesnis ir smulkesnis tinklelis, dejau 20 akiu
didelis dėkui
Laba ryta,uzsikabinau ir as "ant garbanoto salikelio" tai va raizgau mezgu,bet pas jus tokios garbaneles grazios,ar cia man gerai gaunasi,ivertinkit ,spalva realesne pirmoj foto,(is kaires)
Ir kokio ilgio mezgat? kadangi metra mano vaikai nutampe,matavau spindziais cia beveik 3 sprindziai,kokio jus ilghio mezgat?
Ir kokio ilgio mezgat? kadangi metra mano vaikai nutampe,matavau spindziais cia beveik 3 sprindziai,kokio jus ilghio mezgat?
QUOTE(marka100 @ 2011 09 27, 10:11)
Laba ryta,uzsikabinau ir as "ant garbanoto salikelio" tai va raizgau mezgu,bet pas jus tokios garbaneles grazios,ar cia man gerai gaunasi,ivertinkit ,spalva realesne pirmoj foto,(is kaires)
As tai nematuoju, sumezgu 2 matkelius ir tiek.... grazios tos garbaneles ir viskas gerai gaunasi