Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Dekui, merginos. Paverskit keleta puslapiuku atgal ir rasit, yra video nuoroda. Nieko cia sudetingo, as be jokiu paaiskinimu ir video mezgiau. akis surenki kabindama tiesiog i skyles virbala ir tiek (8-9 akys), o antra ir kitas eiles megzti gerosiomis akimis kabinant uz isplesto juostelinio siulo krastelio (ne uz viso siulo). Pirmaja aki as ismezgu, o ne nukeliu... Paprasta... mano dukra 13 metu numezge ta violetini mirksiukas.gif , nieko cia stebuklingo tik reikia pabandyti, iseis, pamatysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 19, 14:44)
ir mano garbaniukas kolegei  ax.gif
user posted image

labai labai gražus... susigundžiau... trukau kokias tris valandėlės ir rezultatu negaliu atsidžiaugt...
Atsakyti
merginos, ar neret kas vaseliu si sali juostinuka...su virbalais as nedraugauju, nors atrodo sunku ner...bet noriu vaseliu nerti, tik pagal nuoroda nesuprantu vienos vietos, nes ten siulau kitokie nei pas mane, ten per visa eina vienodom slkylutem, o pas mane is alize, tai vienas sonas yra kitoks...ir kliuna as ties ta vieta...
vaseliu nerta nuoroda
nesuprantu ties 3min.10sek...

Papildyta:
siulai turbut tie patys,kaip ir paskutinis paveiksliukas
nes matau krasciukas toks pat
Atsakyti
Mano rudeninis birbyziukas tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2011 09 21, 09:31)
labai labai gražus... susigundžiau... trukau kokias tris valandėlės ir rezultatu negaliu atsidžiaugt...

dėkui, tikrai greit mezgasi. dabar laukia man eilėj, tik nežinau spalvukės kokios noriu. villytės, lusasitos spalvukės labai gražios wub.gif
Atsakyti
labai gražūs visi garbanėlių šaliai. noriu ir aš pasirodyti pora savo šalikų iš bumbuliukų kurie taip pat labai greit neriasi ir labai gražiai atrodo, tik labai sunku save nufotkinti ax.gif
user posted image
user posted image

va čia nuoroda kaip jie neriami jei kam bus įdomu
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2011 09 21, 14:58)
labai gražūs visi garbanėlių šaliai. noriu ir aš pasirodyti pora savo šalikų iš bumbuliukų kurie taip pat labai greit neriasi ir labai gražiai atrodo, tik labai sunku save nufotkinti 

Kookie faini šitie, o iš kokių čia siūlų?
Atsakyti
faini tie bumbuliukai. Ziuriu taip idomiai megzti, ar nerti pas jus g.gif ... graziai ir sitoks variantas wub.gif As kazkaip kitaip turbut mezgiau, kad kitaip atrodo.... Bet siulai tai tokie pat... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 21 rugsėjo 2011 - 15:03
QUOTE(sauadsa @ 2011 09 21, 16:37)
Kookie faini šitie, o iš kokių čia siūlų?

čia tokie bumbuliukai jų irgi yra visose siūlų parduotuvėse. bent jau urmo bazėje Kaune tikrai.

QUOTE(villyte @ 2011 09 21, 17:00)
faini tie bumbuliukai. Ziuriu taip idomiai megzti, ar nerti pas jus  g.gif ... graziai ir sitoks variantas  wub.gif  As kazkaip kitaip turbut mezgiau, kad kitaip atrodo.... Bet siulai tai tokie pat... ax.gif

labai gražus jūsų šitas rudai margas thumbup.gif
taip siūlai tokie pat tik aš nėriau vašeliu paprastą pynelę, 3 bumbuliukus praleidau 3 pynelės kilpos vėl 3 bumbuliukus praleidau vėl 3 pynelės kilpos ir viskas taip iki galo matkelio, jo vieno tikrai užtenka, perlenkiau per pusę ir apsivyniojau ir viskas.

po savo nuotrauka ankstesnėj žinutėj prikabinau video nuorodą kaip neriami tokie bumbuliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 21 rugsėjo 2011 - 18:05
QUOTE(vogels @ 2011 09 21, 13:58)
labai gražūs visi garbanėlių šaliai. noriu ir aš pasirodyti pora savo šalikų iš bumbuliukų kurie taip pat labai greit neriasi ir labai gražiai atrodo, tik labai sunku save nufotkinti  ax.gif
user posted image
user posted image

va čia  nuoroda kaip jie neriami jei kam bus įdomu

o sakykit, kaip jie uzsideda,nesusipainioja?kai reikia nusiimti, viskas tvarkingai...pas mus yra tu siuliuku-12lt...manau labai grazu butu...tik va vienas nerimas
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 09 21, 21:25)
o sakykit, kaip jie uzsideda,nesusipainioja?kai reikia nusiimti, viskas tvarkingai...pas mus yra tu siuliuku-12lt...manau labai grazu butu...tik va vienas nerimas

tą violetinį sau nėriau kalėdom tai jau pusę žiemos ir pavasarį nešiojau o atrodo kaip naujas, viskas su juo gerai visai nesivelia ir nesipainioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 22 rugsėjo 2011 - 10:25
Rudeniui pasiruošę:

man

user posted image

user posted image

vyrui

user posted image

user posted image
Atsakyti