Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Labai gražūs garbanuotukai... 4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 09 13, 09:48)
Kedainiuose yra prie Jaunatves turgelio,kioske,bet labai negrazi spalva schmoll.gif As pirkau Casa lanoj Kaune,kaina apie 19lt.Bazej yra pigiau,bet ir spalvos ''baziskos'' rolleyes.gif

o kiek matkelių jūs sunaudojote tam gražiam avietinukui?
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 09 14, 16:19)
o kiek matkelių jūs sunaudojote tam gražiam avietinukui?

As mezgiau is SPIDER siulu,sunaudojau 100g,t.y. viena pakuote.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 14, 15:25)
As mezgiau is SPIDER siulu,sunaudojau 100g,t.y. viena pakuote.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas... o jūs gal numezgat pusę, paskui nukerpat siūlą ir vėl pusę.... o paskui susiuvate? nes pas jus tai gražiai iš abiejų galų atrodo, nes jei mezgi ištisai, tai vienas galas ne toks gražus lyg gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2011 09 14, 19:03)
Dar vienas klausimas... o jūs gal numezgat pusę, paskui nukerpat siūlą ir vėl pusę.... o paskui susiuvate? nes pas jus tai gražiai iš abiejų galų atrodo, nes jei mezgi ištisai, tai vienas galas ne toks gražus lyg gaunasi....

Jau pavyko... tik spalva ne tokia graži... bet reiks nuvaryt iki Casa Lana pažiūrėti gražių spalvų, nes pirkau čia prie namų turgelyje pigesnių, nes labai knietėjo pabandyti wink.gif
Atsakyti
na nežinau šiaip tai ir aš mezgiaus garbanotąjį va tokį

http://www.public.fo...10100009vi.html

čia dar aišku procese, šiaiop garbanėlės kiek labiau pasipūtę. Tik man tai nepasiteisino, nelabao nešiojau aš jį. vis tik labiau man tradiciniai šalikai iš gerų siūlų.
Atsakyti
Gal kas turite schemutę gražaus vaikiško šalikėlio?
Atsakyti
ir mano garbaniukas kolegei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Norėjau įgudusių mezgėjų paklaust, kokio pločio ( cm maždaug) mezgat vyriškus šalikus g.gif Draugė užsiminė, jog norėtų, kad jos vaikinui kas šaliką numegztų ( ne už dyką). Galvoju pabandyt-juk reikia nuo ko nors pradėt blush2.gif Dėkoju, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingucis: 20 rugsėjo 2011 - 15:30
dar pora garbaniu.... man patinka ju spalvos tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=villyte,2011 09 20, 21:19]

Sveikos,
Būčiau labai dėkinga, jei įmestumet nuorodą ar pasakytumėt kur ieškoti kaip megzti šiuos šalikėlius.
Parduotuvėje kai siūlus pirkau rodė, bet kol namo grįžau pamiršau- niekas nesigauna, bandau visą vakarą doh.gif
Papildyta:
[quote=vaivai,2011 09 20, 21:36]
[quote=villyte,2011 09 20, 21:19]

Sveikos,
Būčiau labai dėkinga, jei įmestumet nuorodą ar pasakytumėt kur ieškoti kaip megzti šiuos šalikėlius.
Parduotuvėje kai siūlus pirkau rodė, bet kol namo grįžau pamiršau- niekas nesigauna, bandau visą vakarą doh.gif
[/quote]

Ai jau radau, bandysiu vėl...Bet kažkaip labai sudėtinga atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivai: 20 rugsėjo 2011 - 20:37
QUOTE(vaivai @ 2011 09 20, 21:42)
Ai jau radau, bandysiu vėl...Bet kažkaip labai sudėtinga atrodo blush2.gif

sveikutes, prisidedu prie pagiru garbanoties salikeliams wub.gif
as taip pat sen buvau parduotuveje, paprasiau pardavejos, kad parodytu, kaip ten tuos siuliukus sukabint, niu bet irgi nepagaunu kampo blush2.gif o atrodo isties ispudingai, o ir siu siuliuku spalvu deriniai man patinka thumbup.gif ir nebrangiai gaunasi originalus salikelis thumbup.gif
del nuorodos buciau dekinga ir as 4u.gif
Atsakyti