Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Naiste 777, tavo kolekcija is dar nematytu man siuliuku,
sauniai atrodo thumbup.gif
o kiek kamuoliuku sumezgei tokiam ilgam salikeliui, vieno turbut tikrai neuzteko g.gif
beja, kiek akiu uzdeta ax.gif
nes ir as tokio uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
Smagu, kad patinka. Vienam šalikėliui 100 g. Pirmam raudonam dėjau 9, paskui oranžiniam 8. O jau likusiems ir 7 gerai pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 09 13, 10:44)
Niu va, kad prisigarbanojau. Dabar jau užteks smile.gif

oho kiek garbaniuku bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyk @ 2010 12 14, 10:42)

sveiki, gal galite pasakyti, ar sis gobtuvas mezgant buvo platinamas ar cia tiesiog vienodo plocio juosta buvo mezgama?
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
Atnesu ir as parodyti savo garbanas.Tris skirtingos is skirtingu siulu(Yarn art Flamenco,Can Can2 ir Butterfly)
user posted image

cia tikresnes spalvos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika-niznaika: 13 rugsėjo 2011 - 20:39
Visu labai grazus garbaniukai thumbup.gif 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2011 09 13, 18:40)
sveiki, gal galite pasakyti, ar sis gobtuvas mezgant buvo platinamas ar cia tiesiog vienodo plocio juosta buvo mezgama?

intertar-taip buvo platinamas... smile.gif

zaika-niznaika-pasidarbavai... thumbup.gif
o kaip sunerei pacia siulo juostas?Ar su atskiru siulu?man 'gerose akyse'' rode kaip su kt.siulu sumegzti,o Rasa sake,kad ji pacias justas sunere.
jei kas turite paprastesne sumezgimo schema,imeskite prasau... 4u.gif
Atsakyti
tik pati siula mezgiau.Nemoku su papildomu siulu.As cia paziurejau,nusipirkau siulu ir nusimezgiau
http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
Narplioju ir aš garbanotą šalikėlį. Iš 9 akių. Bet ar jis benešiojant neišsitemps? Dabar nėra platus, o pasitemps ir visai susiaurės.
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 09 14, 10:42)
Narplioju ir aš garbanotą šalikėlį. Iš 9 akių. Bet ar jis benešiojant  neišsitemps? Dabar nėra platus, o pasitemps ir visai susiaurės.

As ir pora nunarpliojau- jie tikrai tempiasi, sunkus gaunasi, nuo svorio tįsta ir susiaureja. Mezgiau pagal instrukcijas - viena is 8 kita is 6 akiu.
Atsakyti
Mano garbaniukai megzti su papildomu pusvilnės siūlu. Ir puošnu, ir šilta thumbup.gif

Iš vien juostelės man pasirodė per skysta blush2.gif ax.gif
user posted image
čia fotografavau, kad matysųsi kaip bangavau garbanėles rolleyes.gif

user posted imageuser posted image
čia tinkamai parinktas siūlo atspalvis blush2.gif
Atsakyti
zaika-aciu uz video... smile.gif
visu sauniai gavosi.. thumbup.gif
Atsakyti