Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(Kodencija @ 2011 09 06, 20:51)
ir net 17lt bet tikrai labai grazus, ir spalvyciu yra Casa lanoj nuo vienspalviu iki marguciu

kaina labai priklauso nuo sudėties. Casa lanoj labai didelis procentas vilnos šituose liūluose. Kitur būna net 100 proc sintetikos.....
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 01, 21:35)
Mano kitoks garbanotasis ryskus avietinis salikelis smile.gif Labai lengvas ir purus.
Gaila,kad foto gavosi raudonas ax.gif

vau koks fainutis,atsiprasau jei pasikartosiu,bet gal galima sio grozio schemos? blush2.gif
radau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 08 rugsėjo 2011 - 12:52
QUOTE(*irma* @ 2011 09 08, 13:45)
vau koks fainutis,atsiprasau jei pasikartosiu,bet gal galima sio grozio schemos?  blush2.gif
radau  blush2.gif  blush2.gif

tai paziurekit 306-307 zinutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 08, 14:07)
tai paziurekit 306-307 zinutes  mirksiukas.gif

gaila tokiu siulu manau bus sunkoka rast man cia verysad.gif o is paprastu neimanoma kazka panasaus kaip i si grozi nusinerti ar nusimegzti? g.gif
Atsakyti
mano stai toks garbanotasis:
user posted image

prie sios kepurytes (spalvos nuotrakose gal skiriasi bet siulai tie patys)

user posted image
Atsakyti
grazus vaseliu nerti garbanotieji, o cia dar vienas mano rudens paspalvinimas (kuris iesko seimininkes)

user posted image
user posted image
Atsakyti
Villyte,kiek akiu dejai? As tokiam dejau 7-tai toks skystokas isejo. g.gif O gal as per didelius tarpus padariau? g.gif Ziurejau,kaip video parodyta,ko gero reikes mazesnius tarpelius daryti arba daugiau akiu deti. O gal jie turi tokie,,skystoki,, buti? g.gif Nors pas villyte tai tokie minksti,purus atrodo.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2011 09 09, 18:47)
Villyte,kiek akiu dejai? As tokiam dejau 7-tai toks skystokas isejo. g.gif  O gal as per didelius tarpus padariau? g.gif Ziurejau,kaip video parodyta,ko gero reikes mazesnius tarpelius daryti arba daugiau akiu deti. O gal jie turi tokie,,skystoki,, buti? g.gif  Nors pas villyte tai tokie minksti,purus atrodo.

dejau 11 akiu, nors daugelis deda tik 8 bet nenorejau tokio visai "kudo", tad dejau daugiau...
Atsakyti
spalvytė kokia wub.gif villytė visada džiugina savo mezginukais 4u.gif
gundaus ir aš.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2011 09 09, 18:47)
Villyte,kiek akiu dejai? As tokiam dejau 7-tai toks skystokas isejo. g.gif  O gal as per didelius tarpus padariau? g.gif Ziurejau,kaip video parodyta,ko gero reikes mazesnius tarpelius daryti arba daugiau akiu deti. O gal jie turi tokie,,skystoki,, buti? g.gif  Nors pas villyte tai tokie minksti,purus atrodo.

Neaisku,apie kuri salikeli kalbi,nes villyte mezge salikeliu is dvejopu siulu.Paskutinis gaunasi ''skystesnis'',nes jo siulas kitoks.As dejau 8akis,kaip rekomenduoja,man tokio uztenka.Neisivaizduoju kaip ten galima daryti didesnius tarpus g.gif ,juk bedi i visas akis is eiles.Gal kalbi apie villytes balta salikeli?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 10, 11:27)
Neaisku,apie kuri salikeli kalbi,nes villyte mezge salikeliu is dvejopu siulu.Paskutinis gaunasi ''skystesnis'',nes jo siulas kitoks.As dejau 8akis,kaip rekomenduoja,man tokio uztenka.Neisivaizduoju kaip ten galima daryti didesnius tarpus g.gif ,juk bedi i visas akis is eiles.Gal kalbi apie villytes balta salikeli?

Tai taip, baltasis mano megztas is tokiu siulu, kur gali pasireguliuoti tarpus, nes tas siulo tinklelis labai labai smulkus, tai jam dejau 25 akis, o vat rudeninis salikiukas is tu siulu, kur didelem skylem, tai manau, kad ir uztenka 8 akiu, galima 9 ar 10 deti, cia kaip kas nori..... ax.gif
Atsakyti
rasa32,villyte-saunus jusu banguoti salikeliai thumbup.gif
zenec-mazge-
siulu parduotuvej 'geros akys'' yra siu salikeliu schemos,kai prkau siulus viska isaiskino,l.parasta,ten parodyta kaip megzti,ten deta atrodo 10akiu.
siulai kainauoja 18.90,reikia 1 matkelio...tuoj pasirodysiu ir as savo toki salikeli... drinks_cheers.gif
Atsakyti