Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dievinu visus garbanėlių šalikus.
Pirkau raudoną paltą tai ir man jau reiktų susirūpinti šaliku rudeniui ir žiemai nes pernykštis bordo jau netiks ant raudono palto g.gif reik bėgt siūlų jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune yra tokiu garbanotu siulu pirkti (ir kokia kaina)? ax.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(mileta4 @ 2011 09 06, 12:05)
Aciu

Urmo bazėj (skirtinguose skyriuose), Casa Lanoj. Kaina svyruoja nuo 7Lt iki 12 ar 14Lt už motkelį.
Atsakyti
QUOTE(mileta4 @ 2011 09 06, 12:05)
Aciu

Šilainių maximos II aukšte siūlinėj
Atsakyti
Kaip tik siame forume rastas salikelio rastas. Manau tobulai tinkantis tokiam graziam rudeneliui:
user posted image

user posted image

Ir patobulintas jo varinatas "su sagute", kad galiukai netabaluotu:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 06, 13:28)
Urmo bazėj (skirtinguose skyriuose), Casa Lanoj. Kaina svyruoja nuo 7Lt iki 12 ar 14Lt už motkelį.

ir net 17lt bet tikrai labai grazus, ir spalvyciu yra Casa lanoj nuo vienspalviu iki marguciu
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Carolina212, koks puosnus salikelis, labai grazu ir saga gerai sugalvota thumbup.gif
Ligvita, grazus kontrastingas derinys, tos geles graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 06, 20:15)
Kaip tik siame forume rastas salikelio rastas. Manau tobulai tinkantis tokiam graziam rudeneliui:

Tikrai tinkantis garbaniukas thumbup.gif

Ligvita, labai dailu thumbup.gif

Aš garbaniukams pirkau Casa Lanoj (17 Lt), galima internetu siulai.eu , kaina patrauklesne smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif 4u.gif (del garbaniu pirkimo)
Atsakyti
nedideli kaklo sildytuvai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Amade-faini sildytuvai... thumbup.gif
Carolina212-panasiai i tavo idejas,mano megztas salikelis...jis tik ''vienpusis'',o tavo dvipusis,bet vistiek mielas ir tinkantis uzsimesti prie visko... smile.gif
user posted image
Atsakyti