Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(naiste777 @ 2011 08 18, 15:29)
Niu va, vakar filmą žiūrėdama nusimezgiau. Fotkijaus specialiai su paltu. Man patinka  smile.gif Megsiu dar tokių tikrai

Ziurejau ziurejau ir galvoju kad visai nieko tas salikiukas tavo atrodo Naiste bigsmile.gif Gerai, kad nepatingi ir idedi "pilna komplektacija" (su paltuku) tokiai kaip as be fantazijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 29 rugpjūčio 2011 - 20:03
Rodausi savo garbanotaji. patiko siulai, svelnus ir minkstas toks gavosi

user posted image
Atsakyti
villyte šalikėlis wub.gif wub.gif wub.gif Kokie čia siūlai ir kiek šiam grožiui sunaudojot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2011 08 30, 16:25)
villyte šalikėlis wub.gif  wub.gif  wub.gif Kokie čia siūlai ir kiek šiam grožiui sunaudojot mirksiukas.gif

Dekui, cia BBB filati siulai BUTTERFLY, sunaudojau 2 matkelius po 50 gr
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 08 30, 16:10)
Rodausi savo garbanotaji. patiko siulai, svelnus ir minkstas toks gavosi

user posted image

noooriu tokio wub.gif .... Kur tie siūlai, kaip megzti???? Labai labai šalikėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 08 31, 19:36)
noooriu tokio  wub.gif .... Kur tie siūlai, kaip megzti???? Labai labai šalikėlis thumbup.gif

tuos siulus pirkau Klaipedoje, siulu parduotuveje prie senojo turgaus, o megzti panasiai kaip su siais siulais nuorodoje cia , tik manieji smulkesni, be tokiu dideliu skyliu ir kisti reikia virbala ten, kur papuola, ne i kiekviena tarpeli, mezgiau 3.5 virbalais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 31 rugpjūčio 2011 - 21:08
as irgi tokius siuliukus nusipirkau ir sakiau reikes bandyti kazka gaminti.....internete radau ir stai tokias pamokeles,gal pravers

http://www.youtube.c...feature=related

villyte truputi kitaip mezge ,nei tose pamokelese...........ar as teisi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretaloreta: 01 rugsėjo 2011 - 12:50
QUOTE(loretaloreta @ 2011 09 01, 13:44)
as irgi tokius siuliukus nusipirkau ir sakiau reikes bandyti kazka gaminti.....internete radau ir stai tokias pamokeles,gal pravers

villyte truputi kitaip mezge ,nei tose pamokelese...........ar as teisi? g.gif

Principas tai tas pats, tik uzsienieciai daznai kitaip virbalus laiko, nei mes, tai ir atrodo, kad kitaip, bet tas pats, kad kisa kas kiek cm i krasteli, o ne apkabina visa siula.... gana aiskiai parodyta, as tai is galvos mezgiau, tai net nezinau, ar teisingai, bet visai graziai gavosi, manau ax.gif
Atsakyti

Mano kitoks garbanotasis ryskus avietinis salikelis smile.gif Labai lengvas ir purus.
Gaila,kad foto gavosi raudonas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 01, 20:58)
Principas tai tas pats, tik uzsienieciai daznai kitaip virbalus laiko, nei mes, tai ir atrodo, kad kitaip, bet tas pats, kad kisa kas kiek cm i krasteli, o ne apkabina visa siula.... gana aiskiai parodyta, as tai is galvos mezgiau, tai net nezinau, ar teisingai, bet visai graziai gavosi, manau  ax.gif

vakar pradejau megzti ,tai is pradziu sunkokai mezgesi,bet kai perpratau sistema,tai visai nieko.........ir gaunasi toks ,kaip ir Villyte mezge,tik mano siek tiek siauresnis(man taip atrodo),dejau 8 akis ,bet tikrai svelnus ir smagiai turetu nesiotis mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=rasa32,2011 09 01, 21:35]
Mano kitoks garbanotasis ryskus avietinis salikelis smile.gif Labai lengvas ir purus.
Gaila,kad foto gavosi raudonas ax.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaloreta @ 2011 09 02, 08:17)
vakar pradejau megzti ,tai is pradziu sunkokai mezgesi,bet kai perpratau sistema,tai visai nieko.........ir gaunasi toks ,kaip ir Villyte mezge,tik mano siek tiek siauresnis(man taip atrodo),dejau 8 akis ,bet tikrai svelnus ir smagiai turetu nesiotis  mirksiukas.gif

as dejau 25 akis ax.gif , norejau platesnio smile.gif

rasa32
, thumbup.gif salikelis, graziai pateiktas wub.gif
Atsakyti
laba, ir aš pasirodysiu su panašaus tipo šalikėliais ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti