Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Merginos, na jus man paaiskinkite - kur jus nesiojate tuos 'garbiniuotus' salikelius? Suprantu, kad labai idomu is tokiu siulu pabandyti sumegzti salikiuka, bet man asmeniskai grozio cia nerasta..Gal kada nuomone ir pasikeis. Siaip atskirai kaip gaminys man sitas salikiukas tikrai idomus ir gan fainas, bet prie ko jy nesioti?? Kazkaip (tik laaabai atsiprasau - nes nenoriu tikrai izeisti) as tik i karnavala isivaizduoju su tokiu, jog eiciau. Nes prie palto nesiderina, prie megztuko kokio irgi nlb manau tiktu..na gal jei platesnis butu.. g.gif
Atsakyti
Niu aš tai planuoju prie palto nešiot. Darysiu ne iš tokių kiaurų siūlų, o iš labiau į juostelę panašių. Ir noriu ryškiai raudono. Man dabar raudonasis periodas užėjo, žaliasis baigėsi smile.gif
Atsakyti
Na gal ir fainai bus Naistut. Butinai nufotografuok ta salikiuka su paltu tokioms kaip as be fantazijos, kad isivaizduotumeme kaip cia tie salikeliai atrodo normaliai suderinti su rubeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 16, 14:56)
Merginos, na jus man paaiskinkite - kur jus nesiojate tuos 'garbiniuotus' salikelius? Suprantu, kad labai idomu is tokiu siulu pabandyti sumegzti salikiuka, bet man asmeniskai grozio cia nerasta..Gal kada nuomone ir pasikeis. Siaip atskirai kaip gaminys man sitas salikiukas tikrai idomus ir gan fainas, bet prie ko jy nesioti?? Kazkaip (tik laaabai atsiprasau - nes nenoriu tikrai izeisti) as tik i karnavala isivaizduoju su tokiu, jog eiciau. Nes prie palto nesiderina, prie megztuko kokio irgi nlb manau tiktu..na gal jei platesnis butu.. g.gif

Visai grzaei tie salikeliai atrodo as turiu kitoki nusimezgus bet garbanota tai tikrai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnei moteriai gal ir nelabai tinka, bet mano studentės dėvi nuo Velykų per visą visą šią vasarą prie lengvų skuknučių, džinsų ir t.t., pvz.:

QUOTE(norwa @ 2011 08 14, 23:07)

Atsakyti
Man tai irgi jie labai grazu. Siuo metu uzejus garbaniuku mezgimo manija, jau trecia megsiu smile.gif Galvoju, kad visai tinka jie kaip dovana, tai padovanosiu draugem, kad ir jos pasipuosusios butu. O man tai irgi atrodo, kad prie palto jie turetu labai graziai atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Monce_: 16 rugpjūčio 2011 - 21:03
kokie gražūs garbaniukai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, vakar filmą žiūrėdama nusimezgiau. Fotkijaus specialiai su paltu. Man patinka smile.gif Megsiu dar tokių tikrai
user posted image
Atsakyti
Labai tinka prie palto, pagyvina visa vaizda, liuks thumbup.gif ir as siandien toki raudona nunarpliojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 18, 15:29)
Niu va, vakar filmą žiūrėdama nusimezgiau. Fotkijaus specialiai su paltu. Man patinka  smile.gif Megsiu dar tokių tikrai

Man labai patinka tokie akcentai smile.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, merginos.
Labai noreciau didelio gobtuvo-saliko. Maciau grozybiu tu apvalius, susuktu smile.gif Bet noriu kaip saliko galu... Jei aiskiai parasiau smile.gif Gal kas zinot kur ieskot schemutes? Ar gal kuri mezgete?
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2011 08 29, 12:39)
Labas, merginos.
Labai noreciau didelio gobtuvo-saliko. Maciau grozybiu tu apvalius, susuktu smile.gif Bet noriu kaip saliko galu... Jei aiskiai parasiau smile.gif Gal kas zinot kur ieskot schemutes? Ar gal kuri mezgete?

Nelabai supratau... Gal tokio:
http://www.etsy.com/..._facet=handmade

Jei taip, tai labai paprasta, paprastą šaliką (tik platesnį) tereikia šiek tiek susiūt per vidurį, kad išeitų gobtuvas
Atsakyti