Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(KristinuleV @ 2011 08 14, 08:40)
Pasirodau ir as  blush2.gif

Labai fainuciai salikeliai wub.gif reikes ir man garbaniuku siulu nusipirkti ir pabandyti toki grozi pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
Aš savo "garbanius" irgi mezgu su papildomu siūlu, ir ne skersai, o išilgai (užmetu apie 160 akių), nes taip greičiau. Tiesa, lieka galiukų, tai iš tų galiukų padariau va tokį niekutį ant kaklo:

user posted image

Oi, nuotrauka paguldyta, o pastatyti nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 14 rugpjūčio 2011 - 11:00
QUOTE(anny @ 2011 08 12, 16:26)
Puikūs šalikėliai, Kodencija  thumbup.gif

gal kam pravers

user posted image

user posted image
user posted image
rezultatas
user posted image

Gal galit paaiskint pirma eile surenku ta tinkliuka oo antra man kazkas nesigauna o ta foto isdidinus nieko nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 08 14, 11:59)
Aš savo "garbanius" irgi mezgu su papildomu siūlu, ir ne skersai, o išilgai (užmetu apie 160 akių), nes taip greičiau. Tiesa, lieka galiukų, tai iš tų galiukų padariau va tokį niekutį ant kaklo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 14 rugpjūčio 2011 - 22:08
QUOTE(saulemeile @ 2011 08 14, 21:37)
Gal galit paaiskint pirma eile surenku ta tinkliuka oo  antra man kazkas nesigauna o ta foto isdidinus nieko nesimato unsure.gif

o antrai ir kitom istempi siula ir us krasteluo kabini, isneri aki o visa kita kas lieka ir daro garbanele , pabandyk, as aiskinti nemoku bet gal pavyks mirksiukas.gif, pagrys veina pusl. atgal271 zinute, baltas salikelis gana aiskiai paroduta kaip ta siula kabinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 15 rugpjūčio 2011 - 07:49
mergaitės, labai puošniai atrodo šalikėliai visi wub.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau jutūbėj kaip tuos garbanotus megzt, tai dabar nagai niežti pabandyt. O sakykit, kiek reik siūlų nusipirkt maždaug metro ilgio šalikui?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 15, 17:38)
Prisižiūrėjau jutūbėj kaip tuos garbanotus megzt, tai dabar nagai niežti pabandyt. O sakykit, kiek reik siūlų nusipirkt maždaug metro ilgio šalikui?

idekit nuoroda i yuotube bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 08 15, 18:38)

Vien iš tokio siūlo megzti nebandžiau, o su pagalbiniu, užmetant 12 akių, užtektų 60 g.
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

Tai reiškiasi vieno matkučio turėtų užtekt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, pasirodau ir as su savo garbaniuku smile.gif

user posted image

Dar pridursiu, kad cia is vieno matkelio numegzta, be jokiu papildomu siuliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Monce_: 16 rugpjūčio 2011 - 14:07
QUOTE(_Monce_ @ 2011 08 16, 15:05)
Sveikutes, pasirodau ir as su savo garbaniuku  smile.gif

Dar pridursiu, kad cia is vieno matkelio numegzta, be jokiu papildomu siuliuku  rolleyes.gif

gražu smile.gif
ir aš iš vieno matkelio mezgu smile.gif pilnai uztenka ilgio apie metrą su trupučiu išeina
Atsakyti