Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(carnitaster @ 2011 01 20, 13:03)

Eik tu sau-net nežinojau,kad tokių daiktų būna. Man kaip tik greitų laiku reikės tokio tipo virvelės į mezgamą tuniką ir aš jau lyg ir susmegenavau,kaip ją virbalais reiks nuvargt,o čia-bože bože kaip paprasta blink.gif
Atsakyti

Carnitaster, šalikėlis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, is kokiu siulu reiktu nerti taip vadinama 'garbanota salika, kad butu lengvas, purus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almera: 11 vasario 2011 - 09:44
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 20, 13:03)

bigsmile.gif Ojė, aš tai pavadinčiau siūlų mėsmale biggrin.gif Nieko sau daikčiukas, tik kaina tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 02 11, 11:55)

bigsmile.gif  Ojė, aš tai pavadinčiau siūlų mėsmale biggrin.gif  Nieko sau daikčiukas, tik kaina tokia g.gif

Belabai supratau is kokiu jus cia siulu mezget...
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 04, 21:43)
Ne šalikas, bet ir ne šalis. Rodausi čia, nes vis tiek kakliukui šildyti skirtas  smile.gif user posted image
Šis kaklo šildytuvas komplekte kartu su kepurėle, skirtas šešiamečiui berniukui. Megztas iš storokos medvilnės.
user posted image
Bent jau man, labai gerai splaviškai žiūrisi, ir šiaip, minkštutis toks gavosi, turėtų smagiai dėvėtis. Tikiuosi šeimininkui tiks ir patiks mirksiukas.gif

Grąžus komplektukas. Jūsų kalo šildytuvo karštas nesiriečia. Aš numezgiau panašiai kaip ir Jūsų, paskutinės 3-4 eilės numegztos ripsu, bet mano riečiasi. Gal žinot kokia gudrybę? Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Ir aš pasirodysiu savo virvelinuką blush2.gif
user posted image
dar taip apsimuturiot galima ax.gif
user posted image
Prie to pačio ir dar pora senesnių šalikėlių pasirodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 03 08, 14:51)
Ir aš pasirodysiu savo virvelinuką blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O virvelės megztos rankom,ar tuo aparatuku? Man kaip gražu šitie virvelinukai wub.gif Aparato neturiu ir tikrai neplanuoju pirktis,bet "audžiu mintį"rankom jį narpulint.Suknelei diržiukas gavosi,tai,nors laiko užtruks,bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 03 09, 08:01)

ax.gif
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 03 09, 09:48)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O virvelės megztos rankom,ar tuo aparatuku?  Man kaip gražu šitie virvelinukai  wub.gif Aparato neturiu ir tikrai neplanuoju pirktis,bet "audžiu mintį"rankom jį narpulint.Suknelei diržiukas gavosi,tai,nors laiko užtruks,bet...  smile.gif

Dėkui ir man gražu, tokie nepabodę ir praktiška, jau spėjau išbandyt biggrin.gif
Aš su va tokia user posted image nėrimo lėlyte gaminau tą ilgąąąą virvę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zilva @ 2011 03 07, 16:07)
Grąžus komplektukas. Jūsų kalo šildytuvo karštas nesiriečia.  Aš numezgiau panašiai kaip ir Jūsų, paskutinės 3-4 eilės numegztos ripsu, bet mano riečiasi. Gal žinot kokia gudrybę? Iš anksto dėkoju.

zilva, nežinau jokios kitos paslapties, kelias eiles numezgiau ripsu ir man nesiriečia.
Atsakyti
svieki, gal kas turite saliu ar salikeliu pavyzdziu, kuriuos reikia nerti sakute-vaseliu. buciau be galo dekinga, jeigu atssakytumete i az.

labai dekui
Papildyta:
gera nuorodele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 01 13, 13:42)
labukas,o kaip megst sita salikeli ?

ir as uzsimusdama ieskojau paaiskinimo kaip ??? zodziu, trepsi i parduotuve siulu ir ten pardavejos paklausk, parodys, as kaune silainiu maximoj pirkau siulus gaila tik pasirinkimo nera spalvyciu, ir ten tokiom nemoksom kaip mes , pardaveja net ant virbalu parodo ax.gif neiko paprasciau but negali sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 10 rugpjūčio 2011 - 14:47