Villyte-saunus salikas golfukas sau pasilik,tau labai tinka
cia mano salikas kapsionas ir kepure pasmukusi tokia nugaroje...
Jollyk: labai grazus ir praktiski mezginiai. Atsimenu, vaikystej turejau toki salika. Tai baisiai man jis patiko.. O kepurytes kokia idomi forma. Labai faina
QUOTE(jurginėlis @ 2010 12 17, 22:04)
Aš baktusą tqi mezgiau iš Drops vilnos,pavadinimas Delight(norvegiška)-pereinamos spalvos gražiai atrodo.Bet galima iš įvairiausių siūlų,kurie malonūs prie kūno..
QUOTE(vogels @ 2010 10 24, 18:46)
labukas,o kaip megst sita salikeli ?
QUOTE(risa @ 2010 12 06, 15:30)
Gal ,mergaites, turit nors kiek panasaus i si, salikucio schema?
Buciau laaabai dekinga
aTSIPRASAU, KAD CITUOJU nUOTRAUKA, BET MANE IRGI LABAI DOMINTU SCHEMUTE...
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2011 01 14, 13:29)
aTSIPRASAU, KAD CITUOJU nUOTRAUKA, BET MANE IRGI LABAI DOMINTU SCHEMUTE...
jei manęs akys neapgauna, tai čia labai viskas ir be schemos aišku: uždėta 14 akių, iš jų 3 mezgamos ripsu, 1 bloga, pynė iš 6 akių, vėl 1 bloga, ir vėl 3 ripsu. megzti reikiamo dydžio juostą, vienam galė palikti užsegimui skylutę
jurginelis: as mezgiau savo brangiajam baktusa. Faktas kaip blynas, kad graziau ziurisi, kai margi siuliukai. Arba kas kelias eiles megzti kitos spalvos siulu. Pvz: juoda- balta. O mezgasi taip.. Mezgama ripso rastu. Pradzia: 3 akytes. Po to kas 4 eile pridedama viename sone po 1 aki. Kai baktuso plotis pasidaro kazkur 30- 35 cm plocio, pradedama siaurinti tuo paciu principu: kas 4-a eile sumezgamos 2 akys. Taip sakant, turi gautis trikampiukas.
Savo vyrui mezgiau tamsiai ruda is vienspalviu siulu. O kad butu graziau apneriau juodu siuluku pora eiluciu. Gavosi visai neprastai.
Savo vyrui mezgiau tamsiai ruda is vienspalviu siulu. O kad butu graziau apneriau juodu siuluku pora eiluciu. Gavosi visai neprastai.
cia katik baiktas mano salikas
veliau pasirodysiu -kaip atrodo ant monikeno
[IMG=http://img407.imageshack.us/img407/6524/s5003406.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
niekaip nesusitvarkau dar su nuotrauku ikelimu
veliau pasirodysiu -kaip atrodo ant monikeno
[IMG=http://img407.imageshack.us/img407/6524/s5003406.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
niekaip nesusitvarkau dar su nuotrauku ikelimu