Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

Saulyte DD, labai šaunus komplektėlis, toks minkštutis, šiltas atrodo, žiemą su tokiu tikrai nesušalsit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, pasirodau ir cia su salikeliu ir saliku smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ikelsiu graziu ideju, tik aprasymu nera...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazios idejos, dabar neriu is siulu likuciu antraji salika is gelyciu, jau prisipirkau kaspineliu, kai baigsiu nerti gelytes, bandysiu viska graziai sujungti smile.gif Kaip gaila, kad taip greit jau ir salikeliu reikia doh.gif
Atsakyti
Ne šalikas, bet ir ne šalis. Rodausi čia, nes vis tiek kakliukui šildyti skirtas smile.gif user posted image
Šis kaklo šildytuvas komplekte kartu su kepurėle, skirtas šešiamečiui berniukui. Megztas iš storokos medvilnės.
user posted image
Bent jau man, labai gerai splaviškai žiūrisi, ir šiaip, minkštutis toks gavosi, turėtų smagiai dėvėtis. Tikiuosi šeimininkui tiks ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va va, kažko panašaus noriu savo berniukui (9 metai). Esu prasta mezgėja, mano žinios prasideda ir baigiasi: 2 geros, 2 blogos... Kaip man numegzti vaikui tokį šalikėlį? Bet su sagom tai man per sudėtinga. Gal paprasčiau, kad užsimautų per galvą? Gal neišsitampys? Gal reikia tų virbalų su vielutėm?
Atsakyti
Guruguru, sudėtingiau nei geros ir blogos čia nieko nėra smile.gif Manau, kad galima ir per kaklą užsimaunantį megzti, bus šiek tiek laisvesnis, kadangi reikės, kad galva tilptų (šis gal labiau prie kaklo turėtų priglusti).
Aš apvaliai megzsčiau 5 virbalais, bet galima ir su valu. Jei valas ne per ilgas, manau, dar paprasčiau megzti, nei 5 virbalais
Sekmės
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 04, 21:43)
Ne šalikas, bet ir ne šalis. Rodausi čia, nes vis tiek kakliukui šildyti skirtas  smile.gif user posted image
Šis kaklo šildytuvas komplekte kartu su kepurėle, skirtas šešiamečiui berniukui. Megztas iš storokos medvilnės.
user posted image
Bent jau man, labai gerai splaviškai žiūrisi, ir šiaip, minkštutis toks gavosi, turėtų smagiai dėvėtis. Tikiuosi šeimininkui tiks ir patiks mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif labai dailu ir didžiulė pagarba už tokį super pateikimą thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kaip numegzti tokį (ar panašų) virbalais? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 09 04, 20:43)
Ne šalikas, bet ir ne šalis. Rodausi čia, nes vis tiek kakliukui šildyti skirtas  smile.gif user posted image
user posted image

Labai šaunus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(less candles @ 2010 09 06, 01:16)
wub.gif  thumbup.gif  labai dailu ir didžiulė pagarba už tokį super pateikimą  thumbup.gif

QUOTE(Saulyte DD @ 2010 09 06, 12:44)
Labai šaunus dalykas  thumbup.gif

Ačiū mergaitės už gražų žodį mano kukliam darbeliui aciuks.gif
Atsakyti
O gal kas turite pavyzdukų, schemučių kaip megzti vyrišką nesudėtingą šaliką rolleyes.gif
Atsakyti