Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

aciu, merginos, o salikas megztas paprastai: akys turi dalintis is 10 plius 5 plius 5, mano salike 90 akiu.
Pirmas keturias eiles mezgame gerosiomis akimis (is abieju pusiu geros)
5 eile: 5 akis nuimam (uzbaigiam) 10 geru, 10 uzbaigiam, 10 geru ir t.t.
sekancioj eilej tas akis kurios buvo nuimtos - uzdedam
tada vel mezgam 5 eiles gerosiomis akimis o sestoje eileje nuimam sachmatu tvarka, t.y. 5 nuimtos, 10 geru, 10 nuimam.... Skyles pasidaro apvalios po skalbimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 12 gruodžio 2010 - 21:34
La Perla grazuolis tavo darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 12 12, 19:19)

Super wub.gif ,manau bandysiu kopijuoti ax.gif .
Atsakyti
La perla - labai originalu ir spalvos wub.gif
Atsakyti
du salikweliai dviem vaikuciams
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 12 12, 20:19)
salikas:

thumbup.gif Nuostabu, net nesitiki, kad taip paprastai mezgamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 14 gruodžio 2010 - 09:34
rimka-salikeliai vaikams 4u.gif
laperla-salikas super thumbup.gif jis megztas ir atrodo,kad po to veltas? bigsmile.gif

mano salikas gobtuvas-kapisonas-ciklameninis ir violetinis... mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jollyk thumbup.gif
labai faini gobtuvai! O is kokiu siuliuku megzta?
Atsakyti
aciu, merginos, dziugu kad mano salikas susilauke tiek daug pagyrimu ir sekmes visoms bandysiancioms nusimegzti toki smile.gif beje jis tik megztas, ne veltas.

stai cia originalas:

user posted image
Atsakyti
Bitem-aciuks 4u.gif jie is pusvilnes,violetinis jau iskeliavo,,,jis buvo is merino,is Lanos,atrodo po 9.50.
Laperla-tikrai kazkas naujo kazkas idomaus thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif gal galit padet surasti, kazka panasaus sitoj nuotraukytej,bet,kad butu galima nusinert vaseliu. labai dekinga buciau 4u.gif user posted image
Atsakyti
Numezgiau draugui tokį šaliką: user posted image. Galėčiau ir savo versiją parodyt, bet taip gražiai nenufotografuočiau, o spalva praktiškai tokia pat.
Klausimas: ar jūs visus savo mezginius skalbiat ir kodėl? Girdėjau, kad lygesnės akys pasidaro, bet kai mano mama išskalbdavo mezginius, tai kiek žiūrėjau žiūrėjau, nu jei kreivos akys, tai ir likdavo kreivos. smile.gif Kokiu tikslu reiktų skalbt šaliką, kuris minkštas fainas, iš pusvilnės, mezgiau iš naujų siūlų, plaudavaus rankas. biggrin.gif Tiesiog labai įdomi man šita skalbimo tradicija. Nes man kažkaip atrodo, kad kiekvienas skalbimas siūlą šiek tiek suvelia, kad ir kaip stengtumeis atsargiai su juo elgtis. g.gif
Atsakyti