risa, pynių pvz. čia:
o šonuose aš matau paprastą perlinį, gera-bloga, sekancioje eilėje virš geros bloga, virš blogos- gera mezgasi. dar kiek matau tai pirma akis taip pat išmezgama, todėl toks kramtytas kraštas. visas fintas šio šaliko tai siūlai, jie turėtų būti išties stori ( 5-6 nr virbalams).
QUOTE(Viksė @ 2010 11 29, 14:02)
pasirodau savo savaitgalinį darbą. Nežinau kaip jį pavadinti, bet funkcijos-šaliko
Bumbuliukai kaip fainai atrodo
Vyriškas baktusas. Siūlai REGIA 100gr
QUOTE(axioma @ 2010 12 06, 15:13)
risa, pynių pvz. čia:
o šonuose aš matau paprastą perlinį, gera-bloga, sekancioje eilėje virš geros bloga, virš blogos- gera mezgasi. dar kiek matau tai pirma akis taip pat išmezgama, todėl toks kramtytas kraštas. visas fintas šio šaliko tai siūlai, jie turėtų būti išties stori ( 5-6 nr virbalams).
Aciu
Perkandus pynes mezgima, darbas turetu buti pakankamai greitas
Visos tik mezgat.. o kas neria? man reik nunerti placia skara..sali.. su virbalais nelabai draugauju, vaseliui beveik nieko nerandu..
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 12 06, 16:25)
vau! Kokia sauni dovana vyrui!
Grazus darbelis
QUOTE(vogels @ 2010 10 27, 14:12)
kad čia kaip ir nėr jokių shemų viskas gerom akim .
čia toks garbanėlių siūlas iš kart kaip juostelė , už kraštelio kabini ir ištrauki kaip akį o toj vietoj pasidaro bangelė ir viskas.
čia toks garbanėlių siūlas iš kart kaip juostelė , už kraštelio kabini ir ištrauki kaip akį o toj vietoj pasidaro bangelė ir viskas.
O kitom akim is kur ta siula paimt, kad gautusi akys? Su kazkokiu kitu paprastu siulu sumegzt?
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 12 11, 17:11)
O kitom akim is kur ta siula paimt, kad gautusi akys? Su kazkokiu kitu paprastu siulu sumegzt?
Jau issiaiskinau ir per vakara numezgiau
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 11 19, 13:07)
atnesu keleta ideju,gal iseitu ir virusa paleist
Kaip grazu Gal butu galima schemute?
salikas:
wwwauuu o skylės kokiu būdu?
poliklinikoje mačiau tokiu būdu megztą švarkelį, sėdėjau, skaičiavau ir nesupratau
poliklinikoje mačiau tokiu būdu megztą švarkelį, sėdėjau, skaičiavau ir nesupratau
La Perla, nerealus šalikas
QUOTE(La Perla @ 2010 12 12, 19:19)
salikas:
Vos nepaklausiau o kur tas šalikas