Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(doma_ @ 2010 11 25, 15:54)
merginos gal turit tokio šalikėlio schemutę? buč dėkinga  ax.gif

user posted image

Kooks grozis! wub.gif Bet,ziuriu,visdelto daug kas nuo siulo priklauso.Butu siulai vienos spalvos,paprasciau atrodytu..
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 29, 13:43)
Nova, nuostabus; reiks pakopijuot tongue.gif

As jau nukopinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 11 29, 18:27)
As jau nukopinau  blush2.gif

Anzeliunia, pasirodykit su saliku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 30, 00:09)
Anzeliunia, pasirodykit su saliku  cool.gif

As labai atsiprasau na nesigauna man ikelti foto i foruma ir viskas blush2.gif O mezgiau ne salikiuka o kur cia mergaite kazkuri buvo idejusi ideju.Prisiuvau sagutes istrizai tris ir toki susiaustuka tiksliau, kaip apykakle .
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 11 30, 18:53)
As labai atsiprasau na nesigauna man ikelti foto i foruma ir viskas  blush2.gif  O mezgiau ne salikiuka o kur cia mergaite kazkuri buvo idejusi ideju.Prisiuvau sagutes istrizai tris ir toki susiaustuka tiksliau, kaip apykakle .

Atsiusk man i AZ nuotrauka - ikelsiu i foruma 4u.gif Idomiai skamba tavo mezginukas.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 11 16, 14:32)
Mano pirmasis darbas, tikiuosi labai neispeiksit  blush2.gif
Mezgiau su jusu pagalba, todel ateinu parodyt kas gavosi.
user posted image
user posted image
sumezgiau 4 matkelius merino siulu (po 100gr).
Tiesa, nepaminejau - salikas mano vyriskiui, tikiuosi bus silta salta ziema  ax.gif

QUOTE(Nova @ 2010 11 27, 15:30)
Mano salikiukas naujas. Rasta jau esu rasius  - gera, bloga; gerosios iskiliosios mezgamos.

user posted image

Cia kaip suprantu tas pats rastas, ar ne? Ar cia ne tas vadinamas "angliskas"??
Padekit man durnai blush2.gif kaip megzti ta geraja iskiliaja aki blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2010 12 03, 15:53)
Cia kaip suprantu tas pats rastas, ar ne? Ar cia ne tas vadinamas "angliskas"??
Padekit man durnai blush2.gif kaip megzti ta geraja iskiliaja aki blush2.gif ?

Pati paprasciausia geroji akis ir kai mezgi viena geraja kita blogaja,tai geroji pati iskyla virs blogosios. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 04, 12:38)
Pati paprasciausia geroji akis ir kai mezgi viena geraja kita blogaja,tai geroji pati iskyla virs blogosios. biggrin.gif

kažkaip ne taip aiškinat. ta geroji tai ne įpratsai mezgama gerąja, ji mezgama truputį kitaip. virbalas kišamas ne į kilpelę, esančią ant virbalo, o į žemiau esančią akį.nemoku tiksliau paaiškint. o blogoji mezgama paprastai.
Atsakyti
as tai esu numezgus megstuka siuo rastu ,tai tiesiog nukeliau neismegsta geraja aki o,blogojoje puseje ismezgiau nukeltasias-isvirksciosiomis akimis

saliui kad abi puses butu vienodos manau ,tiek vienoje puseje,tiek ir kitoje gerosios visos yra nukeliamos neismegstos,mezgamos tik isvirsksciosios o nukeltosios visos akys ismezgamos kitoje puseje isviksciosiomis

suprantamiau kad butu-geroji nukeliama isvirkscioji ismezgama ir taip toliau,tiek vienoje tiek kitoje puseje

bent as taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 27, 22:50)
Doma_, gal jau bandei?

ne dar doh.gif morališkai ruošiuos, reik damušt skraistę-šalį ir imsiuos šito 4u.gif

QUOTE(Margalape @ 2010 11 28, 10:55)
Cia yra aiskesnis variantas su aprasymu http://picasaweb.goo...230117397753890

ačiū, tikrai aiškiau mirksiukas.gif

QUOTE(ceburashka @ 2010 11 29, 16:14)
Kooks grozis! wub.gif Bet,ziuriu,visdelto daug kas nuo siulo priklauso.Butu siulai vienos spalvos,paprasciau atrodytu..

jooo, kai margas, geriau raštelis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 11 16, 14:32)
Mano pirmasis darbas, tikiuosi labai neispeiksit  blush2.gif
Mezgiau su jusu pagalba, todel ateinu parodyt kas gavosi.
user posted image
user posted image
sumezgiau 4 matkelius merino siulu (po 100gr).
Tiesa, nepaminejau - salikas mano vyriskiui, tikiuosi bus silta salta ziema  ax.gif

Labas vakaras,

Labai gražus šalikas. Kokio pločio ir ilgio? Ar galite paaiškinti man, ne mezgėjai (šalikas mokykloj buvo megztas, bet nebaigiau susirgus... blush2.gif ), kaip jį megzti. Gerąsias ir blogąsias akis dar prisiminčiau. mirksiukas.gif Noriu savo antrai pusei numegzti.
Atsakyti
user posted image

Gal ,mergaites, turit nors kiek panasaus i si, salikucio schema?
Buciau laaabai dekinga smile.gif
Atsakyti