Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(dontstop @ 2010 11 23, 12:59)
Snudai:

numegzta ir susiuta paprastai ar kaip nors persukta?kokio ilgio ir plocio?
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 11 23, 14:10)

Va cia tai grozis. Papasakokit kokiu principu mezget  ta pirmaji grozi ax.gif  Ar numerget kaip salika ir susiuvot, ar persukot  smile.gif Mano planuose kazka panasaus nusimegzt  smile.gif

QUOTE(2jolitka @ 2010 11 23, 16:01)
numegzta ir susiuta paprastai ar kaip nors persukta?kokio ilgio ir plocio?

Ačiū 4u.gif
Pirmą mezgiau kaip šaliką, paskui kraštus susiuvau. Kitą kartą būčiau mezgus virbalais su valu kita kryptim, išvengčiau siūlės. Išmatavimai gavosi 41*104.
Antrą mezgiau taip: baltą dalį kaip šaliką, paskui susiūvau ir nuo kraštu surinkau akis rožinėms dalims, kurias mezgiau jau virbalais su valu. Išmatavimai: 26*100.
Nieko nepersukinėjau, persisuka, kai užsidedi, specialiai žiūrėjau parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal turit tokio šalikėlio schemutę? buč dėkinga ax.gif

user posted image
Atsakyti
pati paklausiau, pati radau, tai ir pati dalinuos doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 25 lapkričio 2010 - 15:16
Mano salikiukas naujas. Rasta jau esu rasius - gera, bloga; gerosios iskiliosios mezgamos.

user posted image
Atsakyti
Nova-fainas salikiukas thumbup.gif
doma-faina ideja-languota thumbup.gif
*salikas ir juosta ant galvos,siulai silti,pusvilne,svelnus... smile.gif

user posted image
Atsakyti
jei kas nori didelio šaliko ir tingisi megzti, galiu su mašina numegzti labai greitai smile.gif į AŽ rašikyte
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2010 11 25, 16:15)
pati paklausiau, pati radau, tai ir pati dalinuos  doh.gif  lotuliukas.gif

Buvau radus taip megzta rankine - pamaciau ir isimylejau rasta sita smile.gif Bet niekaip nesuprantu, kaip ten pradet g.gif is nuotraukos nelabai ryskiai matosi g.gif

Doma_, gal jau bandei?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 27, 22:50)
Buvau radus taip megzta rankine - pamaciau ir isimylejau rasta sita smile.gif Bet niekaip nesuprantu, kaip ten pradet  g.gif is nuotraukos nelabai ryskiai matosi  g.gif 

Doma_, gal jau bandei?

Cia yra aiskesnis variantas su aprasymu http://picasaweb.goo...230117397753890
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 12:52)
Mano šalikas  4u.gif

user posted image

Nova, nuostabus; reiks pakopijuot tongue.gif

Atsakyti
pasirodau savo savaitgalinį darbą. Nežinau kaip jį pavadinti, bet funkcijos-šaliko smile.gif

user posted image

o čia ant palto

user posted image

Atsakyti
Vikse: labai orginalu ir ispudinga. smile.gif Bumbuliukai labai graziai papildo si salikeli. thumbup.gif Prisiminiau, kad vaikystej kazka panasaus ir ant galvos nesiodavom. biggrin.gif
Atsakyti