Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(Nova @ 2010 11 17, 18:00)
Gali buti, nes mano ne tokie ir stori buvo, bet salikas storas gavosi  cool.gif Ten skaitos kaip dvigubu siulu megzta, o dar pyne sukryziuoji daznai, tai isvis..

Jei ne paslaptis, kokie tai siulai, ir kiek ju reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukai @ 2010 11 18, 22:20)
Jei ne paslaptis, kokie tai siulai, ir kiek ju reikia? blush2.gif

Mano buvo - 100 % Polyacryl. Skirti 3-3.5 virbalams. O kiekis tai jau priklauso, kokio saliko norit: plataus, siauro, ilgo , trumpo. Man isejo 400 gr. Salikas platus ir ilgas.

Atsakyti
[quote=silsta,2010 09 07, 09:17]
user posted imageuser posted image
quote]

Padekit, gal galit patart kaip tuos burbuliukus (pazymetus schemuteje) geriau isnert? 4u.gif o gal kuri neret sita salikiuka? kaip neret? doh.gif
Atsakyti
[quote=Evelinute:),2010 11 19, 12:10]
[quote=silsta,2010 09 07, 09:17]
user posted imageuser posted image
quote]
Padekit, gal galit patart kaip tuos burbuliukus (pazymetus schemuteje) geriau isnert? 4u.gif o gal kuri neret sita salikiuka? kaip neret? doh.gif
[/quote]
as neriau, ten truksta schemutes tos mazutes, kur parodyti bumbuliukai smile.gif parasykit savo meila i az, as atsiusiu ka turiu smile.gif
Atsakyti
atnesu keleta ideju,gal iseitu ir virusa paleist ax.gif
user posted image
user posted image
dar vienas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 18, 23:57)
Mano buvo - 100 % Polyacryl. Skirti 3-3.5 virbalams. O kiekis tai jau priklauso, kokio saliko norit: plataus, siauro, ilgo , trumpo. Man isejo 400 gr. Salikas platus ir ilgas.

Dekui, viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
Atsakyti
klajokle-fainas komplektas thumbup.gif
dvynuke85-saunus thumbup.gif

mano salikelis prie jo yra ir kepka..rastas paprastas-'lapukais''.... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jollyk, šaunus šalis thumbup.gif

Gal kas galite parašyti, kiek reikia maždaug siūlų šaliui? Kažkas rašė anksčiau, bet neužfiksavau, o dabar neberandu. Ir ar tinka šaliui Midaros KID MOHERA, metražas: 220m, 85 proc moherio,15 proc poliamido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 23 lapkričio 2010 - 11:08
Klajokle, koks fainas komplektukas thumbup.gif Kaip tinka berniukui smile.gif
Atsakyti
Snudai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2010 11 19, 13:07)
user posted image

As susigundyciau siuo virusu. Be galo myliu skraistes wub.gif Galeciau tureti milijona. Tik kad ideju nepritruktu smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 11 23, 12:59)

Va cia tai grozis. Papasakokit kokiu principu mezget ta pirmaji grozi ax.gif Ar numerget kaip salika ir susiuvot, ar persukot smile.gif Mano planuose kazka panasaus nusimegzt smile.gif
Atsakyti