Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikai, šalikėliai

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 05, 16:27)
numezgus subumbuluoti ir imesti i skalbykle 90 laipsniu biggrin.gif

O bumbulus iš ko kaži galima pasidaryt, kad galima būtų skalbti g.gif Labai jau daug čia reikia ax.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos 4u.gif gal galite padėti iššifruoti šaliko mezgimo raštą? kaip suprantu šonai yra blogosios akys, po jų nebesuprantu kokios ten eina, paskui gera akis (bet ar tikrai paprasta geroji?) ir kaip tokią pynutę išmegzt? g.gif
user posted image
Atsakyti
as virs 200 subumbuluoju medinius.. pirkau is lenku.. nes pas mus ju kaina dviguba..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pradejau megzti salika, ir uzstrigau pradzioj blush2.gif viena eilute
kr. akis, 2 gerosios akys, 1 apmeskite, 1 nuleiskite, 3 isvirkscios
2 eilute 2 isvirksc. akys. 1 apmeskire, 2 sumegzkite ir t.t
gal galite pasakyti kaip suprasti ta 1 nuleiskite blush2.gif nes 2 eilutej yra 2 sumegzkite, o akiu nuleidima zinau, kaip 2 sumezgima blush2.gif paaiskinkite, jei galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 06, 22:41)
as virs 200 subumbuluoju medinius.. pirkau is lenku.. nes pas mus ju kaina dviguba..

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Kažkada rankdarbių žurnaliuke mačiau kaip buvo ale subumbuluota aprišant ant automobilių sėdynių medinio apkloto(ar kaip ten jis vadinas, kur dedas ant sėdynės vasarai) medinių detalių .... tik ne taip gražu kaip subumbulavus....gal ką sugalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 07 lapkričio 2010 - 11:51
Mano šalikas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 07 lapkričio 2010 - 11:53
Nova koks minkštučiukas šalikėlis thumbup.gif Taip ir norisi tokį apsimūturiuot wub.gif Koks čia raštelis ir kokie siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 07, 12:52)
Mano šalikas  4u.gif

bigsmile.gif

mane irgi domina šio šaliko rašto schema, labai jau gražiai ir minkštai atrodo
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2010 11 07, 13:43)
Nova koks minkštučiukas šalikėlis  thumbup.gif Taip ir norisi tokį apsimūturiuot  wub.gif Koks čia raštelis ir kokie siūliukai?

QUOTE(MERENGE @ 2010 11 07, 17:53)
mane irgi domina šio šaliko rašto schema, labai jau gražiai ir minkštai atrodo

Aciu, merginos 4u.gif

Schemos jokios nera. Pamaciau nuotrauka tokio saliko kazkur internete, bet be schemos, tad bandziau is galvos. Cia paprasciausias rastas - viena geroji, viena blogoji, tik gerosios mezgamos iskiliosiom (sita mezgima matyt zinosit). Ir paprasciausios pynes kryziuojamos - viena auksciau, kita zemiau, is akies tiesiog smile.gif Tarp ju nera tarpu, todel ir atrodo, kad pagal schema megzta.

O siulai - 100 % Polyacryl. Skirti 3-3.5 virbalams.

Turekit omeny, kad salikas storas gaunasi (iskilusis mezgimas + pynes), tad siulu storu nereikia imti, nes salikas bus tik Antarktidai skirtas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 07 lapkričio 2010 - 17:58
Labai labai gražus šalikas. O tas iškilusis mezgimas - gal galėtum plačiau apie jį. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catherine @ 2010 11 08, 11:01)
Labai labai gražus šalikas. O tas iškilusis mezgimas - gal galėtum plačiau apie jį. Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Aciu 4u.gif

Geroji mezgama ne kabinant ant virbalo esancia aki, o duriama i po ja esancia geraja ir ismezgama geraja. Kitoje puseje mezgama blogaja.
Atsakyti
QUOTE(Rittute @ 2010 09 22, 19:28)
Įdedu ir aš šalikėlį, kurį mezgiau savo brangiausiam anūkėliui  mirksiukas.gif

user posted image

labai mielas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2010 10 27, 23:03)
Cia mano mazasis apsiltintas ziemai  biggrin.gif

user posted image
user posted image

na tikrai superiukas thumbup.gif
Atsakyti