Peržiūrėjau temų sąrašą ir neradau atskiros temelės. Na man kažkaip nedrąsu rodytis su kukliu šalikėliu šalių, skarų temoje Manau, kad atsiras norinčių pasirodyti, pasitarti, pasigrožėti, juolab, kad nuslūgus karščiams poreikis šalikams ir šalikėliams išauga. Man beje, tai vienas iš mėgstamiausių aksesuarų!
O kad netuščiai atidaryti temelę - atnešu patį naujausią savo kuklų darbelį - juodą nertą šalikėlį
koks dailus
QUOTE(Madera @ 2010 08 28, 18:01)
koks dailus
Dėkui Madera džiaugiuosi, kad pastebėjai
Ei merginos, nejaugi šalikiukų nemezgat? būtų smagu, jei pasidalintumėt. Aš vieną turiu ant virbalų dar, bet kadangi jis iš plonų siūliukų, labai ilgai mezgasi, vis atidedu, nes vis dar neaktualu buvo, kai baigsiu būtinai pasirodysiu
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 08 29, 15:04)
Dėkui Madera džiaugiuosi, kad pastebėjai
Ei merginos, nejaugi šalikiukų nemezgat? būtų smagu, jei pasidalintumėt. Aš vieną turiu ant virbalų dar, bet kadangi jis iš plonų siūliukų, labai ilgai mezgasi, vis atidedu, nes vis dar neaktualu buvo, kai baigsiu būtinai pasirodysiu
visad dziaugiuosi jaunu mezgejeliu darbeliais.Saunuole!yra ko pasimokyti,pasisemti ideju
man-patinka-tyla, koks idomus salikelis!!!
O gal aprasyma turi? Ar dar nuotraukyciu, kad geriau rastuka paziureti...
man-patinka-tyla, baisingai gražus tavo šalikėlis švogerka prašo manęs jai kokį nunerti, bet neturiu jokių idėjų
QUOTE(Lika_s @ 2010 08 29, 20:42)
man-patinka-tyla, koks idomus salikelis!!!
QUOTE(dlambliukas @ 2010 08 29, 22:37)
man-patinka-tyla, baisingai gražus tavo šalikėlis švogerka prašo manęs jai kokį nunerti, bet neturiu jokių idėjų
Dėkui už gražų žodį šalikėliui. Įmetu dar pora foto, kur labai aiškiai matosi motyvai, iš kurių jis nunertas
man-patinka-tyla, aciu labai!!!
Dabar viskas aisku!!!
Dabar viskas aisku!!!
Grazu
As neriau sesei is storu siulu, tai gana platus gavosi, o cia dailutis
As neriau sesei is storu siulu, tai gana platus gavosi, o cia dailutis
aišku , kad mezgame va šiandien pabaigiau komplektuką
QUOTE(pucukas @ 2010 08 31, 10:12)
Merginos, gal kuri zinot kur persikele komisiukas kur buvo prie nevezio? Ar isvis uzsidare?
Puikus komplektukas o kai padarysi dar ir apdaila,bus dar graziau
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 31, 15:27)
Puikus komplektukas o kai padarysi dar ir apdaila,bus dar graziau
ačiu
aga apdailos trūksta, skubėjau pasirodyti , bet siūlus baigiau