Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-58

QUOTE(Mamce @ 2010 09 16, 07:35)
Dar vienas klausimas: ar galiu rudeninem trasom (aisku, ne rugsciamegiu) pabarstyti savo darza pries uzsalant?
Nes jis jau toks pas mane skurdus, kad ten niekas neauga. O pavasari bijau tresti, kad "ekologiskiau" butu  biggrin.gif

Labai gerai padarysi 4u.gif dar geriau, jei perkasi trasas.
pavasariui puikiai tiks organines trasos (nors nebutinai tik jos).
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 09 16, 13:06)
Buvo. Bet galima nusipirkti: čia.

Kazi ar jau nebera prekyboje (ne internetineje) g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 09 16, 14:35)
Kazi ar jau nebera prekyboje (ne internetineje)  g.gif ?

nežinau
Atsakyti
Dabar sitas prekyboj: http://www.namuknygo...lis-342-2010_49
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 15, 22:16)
As siandien neatsilaikiau ir nuciupau Maximoj pieriuka Little Heath uz 1,99. Nukainuotas, nes sakute nulauzta  doh.gif Viena toki jau turiu, bet mokejau daug daugiau kazkada.

Pas mus visus tuos MIXus, kur kainuoja 9.99 lt. buvo paleide po 1.99 thumbup.gif

QUOTE(leliumai @ 2010 09 16, 14:06)
Jau pasirodė (bent jau pašto dėžutėje) šiųmetinis "Gražiausių sodybų" numeris.

Ar verta pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2010 09 15, 19:48)
Laba diena :4u:gal kam buvo tokiu problemu su tujomis,runda lapeliai nuo stiebo

user posted image
nezinau kaip gelbeti verysad.gif Gal kas ka patarsit,aciu. 4u.gif

Maniškės kasmet rudenį tokiu metu paruduoja prie stiebo, paskui nukrinta tie džiūvėsiai per žiemą, pavasarį iš po tujų išgrėbstau ir vėl žaliuoja. Ar liga, ar gamta taip patvarko, nežinau.
Atsakyti
Nusipirkau Graziasias sodybas, bet kolkas tik paskubom perverciau.
Atsakyti
Turiu klausima. Noriu persodinti roze, dabar tarsi tinkamas laikas. Nauja vieta numatyta per koki metra nuo tuju, tai iskilo klausimas ar roze man ten augs. Tujos butu uz tvoros tai virsutine ju dalis tikrai netrukdys, bet vat kaip del saknu tai nezinau. Gal kas zinot, bandet ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2010 09 17, 10:58)
Turiu klausima. Noriu persodinti roze, dabar tarsi tinkamas laikas. Nauja vieta numatyta per koki metra nuo tuju, tai iskilo klausimas ar roze man ten augs. Tujos butu uz tvoros tai virsutine ju dalis tikrai netrukdys, bet vat kaip del saknu tai nezinau. Gal kas zinot, bandet ar pan.?

rožes, kaip ir vaismedžius, geriau sodint spalio mėn, o metras nuo tujų , sakyčiau, mažoka g.gif
Atsakyti
Jei ryt KBS man pavyktu gauti uosialapi kleva Flamingo, ar ne per velu ji sodint? Ar isitvirtins iki ziemos? Taip noris po garsiosios audros likusia tuscia vieta vel uzpildyt.
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2010 09 12, 15:06)
Sveikos merginos,as vis ikisu cia nosi,paskaitau,pasigroziu jusu sugebejimais,bet pati nelabai turiu ka parodyti,dar tik pradedu pirmi metai draugauti su savo kiemu ir augalais wub.gif  blush2.gif
Gal galetumete pasakyti,kokie pavadinimai siu augalu,nes gavusi esu dovanu,bet pavadinimu nebuvo smile.gif

user posted image

QUOTE(Knifofija @ 2010 09 12, 19:20)
tos kirmėlės vadinasi - sprakšiai, jų niekaip neišnaikinsi. Veisiasi ten kur daug varpučio, tai jų skanėstas, nemėgsta dažnai purenamos dirvos. Štai ir viskas.
Tai krokai.
1 fuksija - lauke nežiemoja, iki šalnų reikia įnešti į kambarį, galima auginti kaip kambarinę gėlę.
2 kukmedis
3 kadagys
4 čia puskiparisis, ar jis ne iš po žiemos tais parudavo ? Jei ne, tai greičiausiai dėl drėgmės stokos.

Man atrodo, kad antras Nr. mažaūgė cūga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 09 16, 09:21)
Ar ne protingiau pavasari ji tresti organine trasa?

Turi omeny mesla?... Nelabai turiu is kur jo gaut.

QUOTE(rokoko @ 2010 09 16, 14:06)
Labai gerai padarysi 4u.gif dar geriau, jei perkasi trasas.
pavasariui puikiai tiks organines trasos (nors nebutinai tik jos).

Kiekviena rudeni ir pavasari ji perkasineju. Taip ir padarysiu pioneer.gif
Atsakyti