Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-58

QUOTE(rokoko @ 2010 09 09, 22:23)
silokai ir kadagiai lieka vietose.
kol kadagiai auga, ju tarpuose - eraicinai, vilkdalgiai arba minetos viendienes - t.y. stacios zoles.
pasakiau ta pati, kaip ir vida777, berods.

drinks_cheers.gif daugmaž taip ir dėliosiu, dar su spalvom pažaisdama. Dabar tai sėdžiu graužiama juodo pavydo - vyras ruošiasi š komandiruotę, į Vokietiją, bus visai netoli diidelio rožyno. ... ech
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 09 09, 23:23)
kol kadagiai auga, ju tarpuose - eraicinai, vilkdalgiai arba minetos viendienes - t.y. stacios zoles.

o kur as unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 09 09, 23:23)

Nea, silokus ji ismestu ir vietoj to sodintu vilkdalgius.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 09 10, 08:32)
Nea, silokus ji ismestu ir vietoj to sodintu vilkdalgius.

kas ji? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 09 10, 00:30)
drinks_cheers.gif daugmaž taip ir dėliosiu, dar su spalvom pažaisdama. Dabar tai sėdžiu graužiama juodo pavydo - vyras ruošiasi š komandiruotę, į Vokietiją, bus visai netoli diidelio rožyno.. ... ech

Tai, kad rozes jau nuzydejo. Ko ten vaziuot tokiu laiku. Pas mane sodely dar keli ziedai yra, bet apskritai, tai jau paskutinis pasispardymas.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 09 10, 09:43)

Tiesa pasakius, koks jau cia skirtumas, raganele jau apsisprende eiti toliau eksperimentuoti:)
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 09 10, 09:10)
Tai, kad rozes jau nuzydejo. Ko ten vaziuot tokiu laiku. Pas mane sodely dar keli ziedai yra, bet apskritai, tai jau paskutinis pasispardymas.

Tiesiog, "prie progos" ir pažiūrėti gėlynų formų, derinukų ir išleisti eurų biggrin.gif pas mane viena roželė atsilikėlė dar tik pumpurus krauna.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2010 09 10, 09:19)
Tiesa pasakius, koks jau cia skirtumas, raganele jau apsisprende eiti toliau eksperimentuoti:)

apsisprendė tai žodis persmarkus biggrin.gif va tuoj kai prasinešiu su savo trijule per šilokus - naktį pabraidžiojau virtualiai po rožių katalogus ir vėl man šalia kadagių kokios "knirps" roželės spalvinasi... Žodžiu šilokus išgelbės tik pinigų ir laiko stoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 09 10, 09:29)
apsisprendė tai žodis persmarkus  biggrin.gif va tuoj kai prasinešiu su savo trijule per šilokus -  naktį pabraidžiojau virtualiai po rožių katalogus ir vėl man šalia kadagių kokios "knirps" roželės spalvinasi... Žodžiu šilokus išgelbės tik pinigų ir laiko stoka  lotuliukas.gif

ir teisingai darai, daryk taip, kad dusia dziaugtusi - apsiriksi, dar karta pasitaisysi, svarbiausia, kad yr NORAS !

Bet vat dar smulkiom raidem vistiek parasysiu blush2.gif - pernai norejai saulegrazu, siemet - roziu... kazkaip tarp tu noru labaiii didelis skirtumas.
Jei nemegsti sterilumo, kaip sakei, tai jau tas patvoris, is karto galima sakyti, pasodintas ne "pagal tave", o pagal "patarima".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 rugsėjo 2010 - 09:41
QUOTE(vida777 @ 2010 09 10, 10:37)
ir teisingai darai, daryk taip, kad dusia dziaugtusi - apsiriksi, dar karta pasitaisysi, svarbiausia, kad yr NORAS !

Bet vat dar smulkiom raidem vistiek parasysiu  blush2.gif  - pernai norejai saulegrazu, siemet - roziu... kazkaip tarp tu noru labaiii didelis skirtumas.
Jei nemegsti sterilumo, kaip sakei, tai jau tas patvoris, is karto galima sakyti, pasodintas ne "pagal tave", o pagal "patarima".

O gal pagal tai, ka turejau, ta sodinau:)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 09 10, 09:37)

Bet vat dar smulkiom raidem vistiek parasysiu  blush2.gif  - pernai norejai saulegrazu, siemet - roziu... kazkaip tarp tu noru labaiii didelis skirtumas.

pagrindinis noras - reikia gražios "užuolaidos" kiemui, o iš ko ją daryt vat ir bandau... Saulėgrąžos buvo greitas trumpalaikis sprendimas vienam sezonui (pirmą vasarą ten žydėjo jurginų eilė biggrin.gif ), dabar sukandau dantis ir nusprendžiau sulaukt ilgai augančios, bet ir ne 3 mėnesius trunkančios priedangos. Tujų įprastųjų nemėgstu, lapuočiai nepridengia žiemą, tad išsirinkau kadagius, ką sodint greta vėlgi - neįsivaizdavau, kaip atrodys... svarsčiau vienmečių spalvotą mišinį, bet gavosi šilokai. Dabar jie man kliūna, o per vasarą perdaug rožių prisižiūrėjau, dar kaip tyčia mano "bandomosios" problemų nekėlė ir gerai augo. Vat taip ir gaunasi - šviežiame plotelyje sodinau viską, ką mokėjau/pažinojau, dabar susipažinau su visokiais spygliais ir jie man patiko... Bijau, kad jei gilinsiuosi toliau, gali patikti dar kas nors ir tai niekad nesibaigs unsure.gif va dabar negaliu atsižiūrėt į vienadienių paveiksliukus wub.gif pati tik įprastąsias oranžines turiu kampuky...
Čia visom taip būna ar esu tiesiog nepastovios nuomonės ir nesusiformavusio skonio sodintoja? biggrin.gif

QUOTE(smth1 @ 2010 09 10, 09:43)
O gal pagal tai, ka turejau, ta sodinau:)? blush2.gif

teisybė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 10 rugsėjo 2010 - 10:22
QUOTE(raganele @ 2010 09 10, 11:20)
Bijau, kad jei gilinsiuosi toliau, gali patikti dar kas nors ir tai niekad nesibaigs unsure.gif va dabar negaliu atsižiūrėt į vienadienių paveiksliukus wub.gif pati tik įprastąsias oranžines turiu kampuky...
Čia visom taip būna ar esu tiesiog nepastovios nuomonės ir nesusiformavusio skonio sodintoja?  biggrin.gif
teisybė  biggrin.gif

Daug kam taip buna. Tik vienos laikui begant apsisprendzia ko nori, o kitos - ne:)
Atsakyti
Pvz. as, ar ne? lotuliukas.gif

Buvau truputi apsiraminus, dabar vel galvoj begales minciu sukas kur ka rausti.
Atsakyti