QUOTE(vida777 @ 2010 09 10, 09:37)
ir teisingai darai, daryk taip, kad dusia dziaugtusi - apsiriksi, dar karta pasitaisysi, svarbiausia, kad yr NORAS !
Bet vat dar smulkiom raidem vistiek parasysiu
- pernai norejai saulegrazu, siemet - roziu... kazkaip tarp tu noru labaiii didelis skirtumas.
Jei nemegsti sterilumo, kaip sakei, tai jau tas patvoris, is karto galima sakyti, pasodintas ne "pagal tave", o pagal "patarima".
pagrindinis noras - reikia gražios "užuolaidos" kiemui, o iš ko ją daryt vat ir bandau... Saulėgrąžos buvo greitas trumpalaikis sprendimas vienam sezonui (pirmą vasarą ten žydėjo jurginų eilė
), dabar sukandau dantis ir nusprendžiau sulaukt ilgai augančios, bet ir ne 3 mėnesius trunkančios priedangos. Tujų įprastųjų nemėgstu, lapuočiai nepridengia žiemą, tad išsirinkau kadagius, ką sodint greta vėlgi - neįsivaizdavau, kaip atrodys... svarsčiau vienmečių spalvotą mišinį, bet gavosi šilokai. Dabar jie man kliūna, o per vasarą perdaug rožių prisižiūrėjau, dar kaip tyčia mano "bandomosios" problemų nekėlė ir gerai augo. Vat taip ir gaunasi - šviežiame plotelyje sodinau viską, ką mokėjau/pažinojau, dabar susipažinau su visokiais spygliais ir jie man patiko... Bijau, kad jei gilinsiuosi toliau, gali patikti dar kas nors ir tai niekad nesibaigs
va dabar negaliu atsižiūrėt į vienadienių paveiksliukus
pati tik įprastąsias oranžines turiu kampuky...
Čia visom taip būna ar esu tiesiog nepastovios nuomonės ir nesusiformavusio skonio sodintoja?
QUOTE(smth1 @ 2010 09 10, 09:43)
O gal pagal tai, ka turejau, ta sodinau:)?
teisybė