Monardos augintojos, sakykit prasom, kur to gerio isigijote? Bandziau ieskoti internete, bet neradau
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 10:26)
Geras! bet sita, musu auginama, turbut kitokia yra, nes bergamotes kvapas lyg astresnis, skanesnis.
Žinoma, tai truputį kita rūšis, bet nelabai kuo skiriasi.
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 08:47)
Ir arbatai ir akims paganyt (turiu visa prieskoniu darziuka). Monardu arbata stiprina imuniteta. Siek tiek primena bergamotes kvapus/ skonius.
bergamotės aromatas laabai patinka, o štai monardos vienu metu dairiausi, bet iki šiol taip ir neužgyvenau. Sužinojus šią info, panašu atnaujinsiu ketinimus
QUOTE(evansmum @ 2010 08 20, 12:50)
Monardos augintojos, sakykit prasom, kur to gerio isigijote? Bandziau ieskoti internete, bet neradau
Pirkau is vienos bobutes prie Senuku muges metu.
Jolaxus, kad butum arciau, tai atgnybciau.
O dabar man skaniausias ir nuostabiausias (jei nemaisau, kad ten jis) - anyzinis lofantas kaip katei valerijonas
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 16:29)
Pirkau is vienos bobutes prie Senuku muges metu.
O dabar man skaniausias ir nuostabiausias (jei nemaisau, kad ten jis) - anyzinis lofantas kaip katei valerijonas
O aš nuo tos smarvės galiu per laukus lėkt. Nepernešu anyžių kvapo
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 15:29)
Tina*, ar pirmus metus augini? kazkur radau parasyta, kad net ir pridengtas ziema isala. man anyziu kvapas irgi patinka, bet atrodo ir siaip grazus augalas http://www.gapphotos...?...&:pageno:1: , jei ziemotu, bandyciau ir as augint
QUOTE(jot.ka @ 2010 08 20, 19:51)
Tina*, ar pirmus metus augini? kazkur radau parasyta, kad net ir pridengtas ziema isala. man anyziu kvapas irgi patinka, bet atrodo ir siaip grazus augalas http://www.gapphotos...?...&:pageno:1: , jei ziemotu, bandyciau ir as augint
Šita yra anyžinio lafanto dekrattyvinė forma, žiemoja posunkiai, bet pasisėja puikiai. Sėjasi ir paprastas anyžinis lafantas, niekada nepalikit daug nužydėjusių stiebų, ilgai ravėsit.
QUOTE(evansmum @ 2010 08 20, 12:50)
[attachmentid=202657]
Apie šitas kalbat? Kažkada pirkau sėklas, tai buvo visokių spalvų. Dabar turiu tik tokių.
QUOTE(jot.ka @ 2010 08 20, 19:51)
Tina*, ar pirmus metus augini?
Taip, dar neturiu su juo ziemojimo patirties.
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 17:29)
Nuostabus kvapas
Mane tai anyziniai saldainiukai ir anyziu kvapai is proto varo. galiu apsivalgyt ir apsuostyt
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 23:19)
Mane tai anyziniai saldainiukai ir anyziu kvapai is proto varo. galiu apsivalgyt ir apsuostyt
Ir nuo kosulio arbata padeda