rezultato noriu - gražaus pakraščio (fotogeniško taip pat), pagalvojau kodėl kliūna šilokai - jų "kepurės" persunkios šalia ažūrinių kadagiukų, spalvų man trūksta, ateity patvorys nebus permatomas - vietoj tinklo bus ruda medinė tvora.
Rožes auginti bijojau ant savo vėjuoto kalno, pavasarį pasisodinau 3 pirmąsias - gal dėl tropinės vasaros, gal dėl saulėtos vietos rožės išaugo į didžiulius gražius krūmus, žinau kad su jomis darbo ir žiemai ruošimo yra, bet labai noriu (norą labai sustiprino apsilankymas David Austin rožyne Anglijoj
)
Dar viena mintis dėl nuolatinio žydėjimo - sidabrakrūmiai, bet bijau, kad jie sendami pasidarys negražūs, kol kas pas mane jaunučių keletas:
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 09 08, 09:56)
... man cia vienas per daug riebus ir apvalus, o kitas per daug smailus ir astrus. ...
va va, be galo taikliai, man tas kliūna. Akmenynas mano tebėra, kaip tik viena rožė ten jau ir bujoja, tiksliau pirmametė senovinė "pink leda" - taip ir nepražydo šiemet, bet krūmą išaugino įspūdingą, kitais metais lauksiu žiedų. Toji pasodinta taip, kad akmenys kiek pridengtų košiančius vėjus, daugiau ten užuovėjų nėra, šitą kadaginį pakraštėlį aprožint galvoju dar ir dėl šiokios tokios užuovėjos apatinėms krūmų dalims
pati vėjų nemėgstu, tai įsivaizduoju, kad ir augalai jo nepakenčia...
Tulpės tai būtinai, dabar ieškinėju ir laukiu kokių išpardavimų
viksvų/eraičinų niekad nesu auginusi, tai irgi nežinau kaip su jomis elgtis...