Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-58

QUOTE(smth1 @ 2010 09 02, 10:37)
Uzsikabinimui galiu pasiulyti www.rasosaugalai.blogspot.com.

Nerealus derinukas uzkliuvo uz akies vos tik atsidarius sita psl.
[attachmentid=203094]
QUOTE(rokoko @ 2010 09 02, 12:17)
manau, kad tai nebuvo jos pareiga  4u.gif
na buvo noras padeti - nepadejo, Na ir kas - laikas jau butu pamirsti smile.gif
o dingti su visam - tik jos reikalas.

As ir nemanau, kad tai buvo pareiga. Tiesiog ji is manes isikvote visa info, surasiau jai smulkiai visus turimus augalus sklype, subraiziau atstumus, net namo ismatavimus. Sake jau jau skenuoju ir siunciu, ir taip be galo... pasijauciau kaip prisidavus kazkam, iskvosta ir nesupratau kam to reikejo unsure.gif Jei negali, tai ir nepradek. Nieks cia nepyks uz tai. Na bet dedam taska cia. Nenoriu tolimesniu diskusiju sia tema. Kas buvo - prazuvo. Ateity nebusiu tokia naivi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 02 rugsėjo 2010 - 12:22
persodinejau misurines nakvisas, trimeciai kerai pasidalijo va taip user posted image

kazi is ju dar bus kas nors gero? ar jau nedet vilciu?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 13:38)
persodinejau misurines nakvisas, trimeciai kerai pasidalijo va taip user posted image

man visaip yra buve su misurinem, atsigavo ir ne.
kur ilgesne saknis lieka dalijant - tai atsistato gelyte.
pavasari matysi smile.gif tik neapsigauk, nepulk anksti kapstyti tos vietos - jos veliau zele pas mane nei keturbriaunes nakvisos, kurios nutirpus sniegui jau iskart yra.
bet po visko atsisakiau misuriniu - per riebu ir dregna joms buvo pas mane.

-------------------------------
Vida777,
jau buvau palaidojusi tavaja krentancia smulkiaja nakvisele - po ziemos ne zenklo nebuvo.
o stai pries dvi savaites [tik!!!, tikrai nebuvo nieko toje vietoje visa sezona] pastebejau stiebeli toj vietoj thumbup.gif matyt, is seklos...
kaip isdaboti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 02 rugsėjo 2010 - 13:47
QUOTE(Dajulita @ 2010 09 02, 11:35)
Deja, kita vieta negalima dėl priešgaisrinių reikalavimų: tame garvežiukyje yra įrengta rūkykla ir grilius. Todėl reikalingi atstumai nuo pastatų. Galiu tik pačiam cente kiemo pastatyt  blush2.gif  man ta vieta irgi nelabai. Bet atrodo iš bendro kiemo vaizdo kaip nelaimės vieta: nuvažiavęs nuo bėgių  doh.gif  lotuliukas.gif Kaip beja ir krepšio - kamuolys į gėlynus krenta.  Bet taip jau suprojektuotas kiemas, kad nei vieno nei kito - kitur neperkelsi.
Ne viskas išeina taip kaip norisi - o atsisakyti vasarą kepamų kepsnių ir šviežiai rūkytos žuvytės, turint savo kiemą -  schmoll.gif
Ateityje planuoju basiną - gal tada ir garvežiukui aikštelė atsiras netoli ( jei gaisrininkai vėl nepuls kabinėtis  blush2.gif )

tokios paskirties garveziukas nesudarkytu pieveles dalies - graziai gristoje nedideleje aiksteleje, gali buti zoles tarpai tarp grindinio elementu ir kt.
jei netoliese, leidziamu atstumu yra terasa ar takas is virtuves - idealu.

krepsinio aiksteles aisku neperkelsi, bet garveziukas juk neimurytas.
aiku, jums geriau zinoma situacija.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 09 02, 13:46)
man visaip yra buve su misurinem, atsigavo ir ne.
kur ilgesne saknis lieka dalijant - tai atsistato gelyte.
pavasari matysi smile.gif tik neapsigauk, nepulk anksti kapstyti tos vietos - jos veliau zele pas mane nei keturbriaunes nakvisos, kurios nutirpus sniegui jau iskart yra.
bet po visko atsisakiau misuriniu - per riebu ir dregna joms buvo pas mane.

pas mane siemet matyt per dregna pasirode, nes du metus is eiles negalejau atsidziaugt, siaip likusios saknys galingos, ilgos, riebios, bet ta serdis tai gerokai papuvus, bet jei sakai kad yra ir atsigavusiu pas tave, bandysiu ir as pavasario laukt
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 14:38)

Maža tikimybė yra, kad išgyvens. Šiaip misūrinė nakviša nemėgsta persodinimo, o tuo labiau dalinimo.
Atsakyti
O as kaip tik saviske planuoju iskelt i kita vieta. dabar imu abejot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 09 02, 14:32)
Maža tikimybė yra, kad išgyvens. Šiaip misūrinė nakviša nemėgsta persodinimo, o tuo labiau dalinimo.

o tai kaip ja daugint geriau, seklom? kazkodel siemet vienas keras atrode nu jau labai negraziai, vidurys isgules, tai vaizdas nekoks. ar cia metai tokie nepalankus, ar siaip misurine neilgaamzis augalas?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 14:50)
o tai kaip ja daugint geriau, seklom? kazkodel siemet vienas keras atrode nu jau labai negraziai, vidurys isgules, tai vaizdas nekoks. ar cia metai tokie nepalankus, ar siaip misurine neilgaamzis augalas?

as nelabai ir maciusi misurines nakvisos bent jau lengvai neprigulusios.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 09 02, 08:08)
Sveikos, merginos.
Vis galvoju apie tą bonso ir rožynėlio suderinimą. Tradiciškai suprantami šie dalykėliai aišku iš trijų skirtingų operų.
Bet pvz.  Rozamundos mylimiausi erškėčiai ( rosa rugosa ) kilę iš Tolimųjų rytų ir vaizdelis su rytietiška tematika turėtų nesipjauti. Tik reikėtų rinktis veislę , kuri būtų tokia mažiausiai kultūrinė ir panaši į mums įprastas angliškas ar kt. Dar labai nieko kur šalia didelis miskantas kurio krūmas būtų kaip burbulas.
Prie šitų augalų tiktų ir toks ramus, saikingas neaukštas ir neprimakaluotas alpinariumas, pvz. naudojant vien tik Humpy veislės pušytes.

Tik kažin ar tokį rožyną ir alpinariumą įsivaizdavo bonso šeimininkė.  mirksiukas.gif

ir as manau/zinau, kad silke gali tikti ir su sokoladu, bet cia jau virtuozo, o ne megejo darbas.

QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 09:54)
tas jausmas kad kazkas ne taip ir radosi po tokiu stebejimu, paziuresiu ir tavo nurodytose vietose, aciu. bet man ir kyla abejones, nes pvz tie vaizdai kur man patinka, kaip taisykle namai dera, na cia daugiausia gal angliskas variantas, raudonos plytos, langai ''suskirstyti'' i mazesnius langucius. man grazu. bet mano namo langai nemazi, na ne modernas gal, bet vat ir kyla klausimas uz ko cia uzsikabinus.

klausimas manau aktualus beveik kiekvienam megejui be isimciu 4u.gif .
Apie formas nerealiai geru patarimu prirase mergaites, o apie namo ir aplinkos derme as turiu tokia nuomone, bet kadangi tai yra ne teorija , o asmenine nuomone, todel ji gali buti ir ne visai teisinga ax.gif .
Jei namas nera kazkokios isskirtines architekturos, kuri atitiktu tam tikra stiliu ir kuriam galima pritaikyti ir vienokia, ir kitokia aplinka, tada as siulyciau paziureti i interjera ir prie jo taikyti isores aplinka. Gal kas visai to rysio nesupras (kazkaip paskutiniu metu temoje susirinko kaprizinga auditorija, gal cia rysium su naujais mokslo metais biggrin.gif ), todel bandysiu siek tiek paaiskinti savo minti placiau.
Interjera kiekvienas daugiau ar maziau sugeba/stengiasi susikurti pagal savo poreikius ir gyvenimo buda, o aplinkoje - ir stop, nebezino nei ko nori, nei ko reikia, nei kas tinka. Is tikruju, manau, interjeras-namas-aplinka, tai sventa trejybe, kuri yra labai glaudziai tiek tarpusavyje, tiek su zmogumi (jo gyvenimo budu) susijusi.
Planuodamas nama, zmogus greiciau suvokia kas bus jo viduje, nei kaip pats namas atrodys, nes prie mus supancios aplinkos mes esame priprate ir zinome ko norime beveik nuo pat gimimo, o namus statome ne taip jau ir daznai. Jei kam patinka minimalizmas viduje, jis rinksis lakonisko stiliaus nama, logiska, kad ir namo aplinka bus tokia pat, nes kitaip pats zmogus nerastu dermes arba su namo vidumi, arba su jo aplinka. Ir atvirksciai....
O kazkokie nukrypimai nuo grynojo stiliaus, jei jis nebus vietomis pabreztas ypac budinga tam stiliui atributika, manau labai aplinkos nesubjauros, o padarys ja dar labiau individualesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 rugsėjo 2010 - 15:16
Sveikos smile.gif
Norėjau paklausti, nors gal ir ne į temą ax.gif
Gal kuri iš Jūsų lankėte kokius nors apželdinimo kursus?
Aš vienus radau Kaune ir kaina nebloga:
http://www.kmaik.lt/...c...i&Itemid=72
Gal lankėte? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 09 02, 15:08)
Is tikruju, manau, interjeras-namas-aplinka, tai sventa trejybe, kuri yra labai glaudziai tiek tarpusavyje, tiek su zmogumi (jo gyvenimo budu) susijusi.
Planuodamas nama, zmogus greiciau suvokia kas bus jo viduje, nei kaip pats namas atrodys, nes prie mus supancios aplinkos mes esame priprate ir zinome ko norime beveik nuo pat gimimo, o namus statome ne taip jau ir daznai. Jei kam patinka minimalizmas viduje, jis rinksis lakonisko stiliaus nama, logiska, kad ir namo aplinka bus tokia pat, nes kitaip pats zmogus nerastu dermes arba su namo vidumi, arba su jo aplinka. Ir atvirksciai....
O kazkokie nukrypimai nuo grynojo stiliaus, jei jis nebus vietomis pabreztas ypac budinga tam stiliui atributika, manau labai aplinkos nesubjauros, o padarys ja dar labiau individualesne.

visikai pritariu drinks_cheers.gif , nu kaip gerai, per viena diena tiek tasku ant i susideliojo smile.gif
Atsakyti