papriestarausiu - tikslingi ''siukslyneliai'' irgi buna grazus
neinterpretuokit tiesiogiai.
QUOTE(Dajulita @ 2010 09 01, 18:56)
Merginos, profės, parodykit savo sukurtas namų aplinkas. Aš kaip žalia - pasižiūrėsiu kaip pas jus gražu. Tada ir diskusija bus į temą Nes viena yra matyti kataloge - visai kas kitą - natūraliai
tu nuotrauku paskelbta galybe.
ir bus toliau skelbiama, manau.
galima temoje paieskoti
tas nuotraukas dedame, kai pacios norime, kai turime nauju ''kadru'', kai galu gale turime tam laiko.
as pvz, ne karta esu ir kartojusi savo vaizdus.
turesiu laiko, vel idesiu bet stengsiuosi nebesikartoti.
tiesa, as ne profe.
QUOTE(Tina* @ 2010 09 01, 21:12)
Viena buvus SM nare net zadejo man plana nupiest, bet paskui dingo su visam
manau, kad tai nebuvo jos pareiga
na buvo noras padeti - nepadejo, Na ir kas - laikas jau butu pamirsti
o dingti su visam - tik jos reikalas.
QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 07:06)
cia yra tiek daug geros info, puikiu nuorodu, patarimu is patirties, kad grozio supratimas ima palengva keistis, kas is pradziu atrode oje oje, reikia, ir sito reikia, ir datr anas grazu, pamazu atsirenki STILIU , ar vadink ji kitu vardu, tegu neisgrininta, bet pasimato kas nebetinka tau, o galiausiai ir nebepatinka. na cia mano kelias, as i grieztas diskusijas nesiveliu apie stiliu ar nestiliu, bet sitam forume tikrai daug naudingos informacijos, tik reikia laiko visa ja pasiimt .
p.s neatmetu varianto, kad ismesti pinigai uz dizainerio paslaugas, po kiek laiko nebeatrodys tokie beprasmiai .
p.s neatmetu varianto, kad ismesti pinigai uz dizainerio paslaugas, po kiek laiko nebeatrodys tokie beprasmiai .
dar soku i nuvaziuojanti traukini - aciu uz visa posta