QUOTE(jot.ka @ 2010 09 02, 10:54)
tas jausmas kad kazkas ne taip ir radosi po tokiu stebejimu, paziuresiu ir tavo nurodytose vietose, aciu. bet man ir kyla abejones, nes pvz tie vaizdai kur man patinka, kaip taisykle namai dera, na cia daugiausia gal angliskas variantas, raudonos plytos, langai ''suskirstyti'' i mazesnius langucius. man grazu. bet mano namo langai nemazi, na ne modernas gal, bet vat ir kyla klausimas uz ko cia uzsikabinus.
Papildyta:
na sitas puslapiukas mano skersai isilgai isziuretas, su visais savo turimais augalais derinius apziurejau, ir kiemukus, ir atskirus elementus. ideju semtis galima nuolat, ir jis atsirado mano favorituose sio forumo deka
http://www.gapphotos...magesperpage=10
o dabar rodo?
Na yra buves toks (mano manymu ) panasus klausimas aptarinejamas. Kas tinka prie sovietu laikais statytu privat. namu? (baltos plytos netinkuotos, siferinis stogiukas, 'normalus ' langai, etc.) Nepamenu, kad kazkas labai ka nors istringancio butu pasiule.
As pati galvojau tuo klausimu. Kol kas nesu priejus kazkokiu labai konkreciu isvadu, o isvedziojimai ir pamastymai nelabai cia kam idomus, manau.
Nezinau ar pas tave butent toks namas, gal cia visai i sali tas mano postas?
Jeigu tavo namas nera kazkokios labai konkrecios stilistikos, neturi tokiu detaliu, kurios uzkabintu, vadinas reikes ieskoti kazkokio viduriuko. Tai reiskia nenaudoti kazkokiu labai ryskiai kazkuriam stiliui priklausanciu dalyku. Tai reiskia nuotraukose ieskoti tokiu bendru dalyku (ne konkreciu!), kuriuos galetum prisitaikyti sau. Pvz. sis namas turi auksta pamata, neauksti lapuociai augalai, augantys arti namo graziai ta pastato kampuotuma svelnina. Toliau - lapuociai atsikartoja kitose sklypo dalyse, aptakios formos, (namas tapo aptakus to susvelninimo deka) atsikartoja sklype. Tai sukuria ispudi vienoves - namas naturaliai isilieja i aplinka ir atvirksciai.
Suprantu, kad tai, ka rasau - labai nekonkretu. Bet, kaip jau sakiau, kitaip as nebemoku paaiskinti. Ir dar karta atsiprasau, kad as vel 'apie stiliu'. Jeigu ka - galima ir neskaityti