Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-58

QUOTE(jediara @ 2010 08 26, 08:25)
Man "aparatą" sukonstravo sūnus  ax.gif

Oho bigsmile.gif thumbup.gif , gal vaizdelių galima? Nors neketinu kažkuo panašiu naudotis, bet vistiek labai įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 08 25, 22:29)
Pratęsiant gėlynų krašto tvarkymo temą...

Neblogas aparatas turetu but. Man su peiliu ar kastuvu niekaip neiseina graziai padaryt doh.gif

Siandien buvau uzsukus i stoties turgeli. Is Vilmos nusipirkau lalbai idomu katileli Pinc octopus. Paziurejau, Vysniauskai pristato ji kaip naujiena ir praso dvigubai nei as mokejau. Tikrai ju kainos unsure.gif keisciausia, kad jie pirkeju vistiek visada gausiai turi. Turbut del minetos mano priezasties - ju augalai tikrai sveiki ir tvirti. Kitko neismastau...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 26, 13:06)
Neblogas aparatas turetu but. Man su peiliu ar kastuvu niekaip neiseina graziai padaryt  doh.gif

Siandien buvau uzsukus i stoties turgeli. Is Vilmos nusipirkau lalbai idomu katileli Pinc octopus. Paziurejau, Vysniauskai pristato ji kaip naujiena ir praso dvigubai nei as mokejau. Tikrai ju kainos  unsure.gif keisciausia, kad jie pirkeju vistiek visada gausiai turi. Turbut del minetos mano priezasties - ju augalai tikrai sveiki ir tvirti. Kitko neismastau...

Tikrai ne todėl. Ar matei Vilmos reklamos žurnaluose, o kiek jos deda Vyšniauskai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 08 26, 13:50)
Tikrai ne todėl. Ar matei Vilmos reklamos žurnaluose, o kiek jos deda Vyšniauskai.

viskas įskaičiuota biggrin.gif
Atsakyti
Teisingai, reklama kainuoja daug (tenka siek tiek dirbti su ja, tai zinau tas nenormalias kainas tiksliai), o ji istisai buna ir straipsniu ir foto pavidalu.
Papildyta:
Bet reklama jiems savo darba vistik padaro smile.gif tai akivaizdus veikiancios reklamos pavyzdys.
Atsakyti
Siandien buvau uzsukus i stoties turgeli. Is Vilmos nusipirkau lalbai idomu katileli Pinc octopus. Paziurejau, Vysniauskai pristato ji kaip naujiena ir praso dvigubai nei as mokejau. Tikrai ju kainos  unsure.gif keisciausia, kad jie pirkeju vistiek visada gausiai turi. Turbut del minetos mano priezasties - ju augalai tikrai sveiki ir tvirti. Kitko neismastau...

O kas ta Vilma? Klausiu, nes siandien irgi buvau stoties turgely, tai uzkliuvo viena moteriske su daugybe ivairiausiu augaleliu beveik paciam kraste turgaus. Ieskojau tamsios alunes, bet turejo tik marmurine ir tai tik viena.
Atsakyti
Ta pati mirksiukas.gif be galo mielas ir siltas zmogus turintis daug augaliuku.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 08 24, 13:24)
Perskaičiau apie baimę žagrenių plitimui  g.gif Visai neverta baimintis, jei sodinsite atžalų neleidžiantį žagrenį "Tiger Eyes". Jis dar ir dekoratyvesnis už tą paprastą žagrenį.

"Tiger Eyes" irgi leidžia atžalas (mačiau Pailgės medelyne) - tik negausiai lyginant su įprastu rūšiniu.
Turbut del minetos mano priezasties - ju augalai tikrai sveiki ir tvirti.

mano akimis žiūrint Vyšniauskai yra šaunuoliai - augalų įvairovė milžiniška (kažin ar yra gausesnė žolinių augalų kolekcija LT nei pas juos), kokybė aukšta, o ir kolegos gėlininkai turėtų būt dėkingi už kilstelėtą kainų lygį bei populiarinamus dekoratyvinius augalus. O kur dar selekcija... Darbštūs profesionalūs žmonės užsiima mėgstama veikla, yra pirmose savo srities gretose, sugeba iš to pragyventi. O iš kur ir ką pirkti visada galima atsirinkti pagal esamą pasiūlą, kokybę ir kainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 27 rugpjūčio 2010 - 13:53
QUOTE(leliumai @ 2010 08 27, 14:45)
mano akimis žiūrint Vyšniauskai yra šaunuoliai - augalų įvairovė milžiniška (kažin ar yra gausesnė žolinių augalų kolekcija LT nei pas juos), kokybė aukšta, o ir kolegos gėlininkai turėtų būt dėkingi už kilstelėtą kainų lygį bei populiarinamus dekoratyvinius augalus. O kur dar selekcija... Darbštūs profesionalūs žmonės užsiima mėgstama veikla, yra pirmose savo srities gretose, sugeba iš to pragyventi. O iš kur ir ką pirkti visada galima atsirinkti pagal esamą pasiūlą, kokybę ir kainas.

Taip, kainas jie islaiko. Tas tiesa. Tuo paciu ir pirkejus. Kitaip jau senai ju biznis butu uzsibaiges. Tik realiai kai atrandi tuos pacius augalus pigiau, pas juos nebeperki tada. Nebent idomybes, kuriu kiti gelininkai neturi. Kiek zinau ju visa seimyna augalais "gyvena".
Atsakyti

QUOTE(leliumai @ 2010 08 27, 14:45)
"Tiger Eyes" irgi leidžia atžalas (mačiau Pailgės medelyne) - tik negausiai lyginant su įprastu rūšiniu.

QUOTE(Tina* @ 2010 08 27, 16:49)
Taip, kainas jie islaiko. Tas tiesa. Tuo paciu ir pirkejus. Kitaip jau senai ju biznis butu uzsibaiges. Tik realiai kai atrandi tuos pacius augalus pigiau, pas juos nebeperki tada. Nebent idomybes, kuriu kiti gelininkai neturi. Kiek zinau ju visa seimyna augalais "gyvena".

O aš nebeperku iš Vyšniauskų. Baisiai jau jie nemalonūs. lotuliukas.gif Aišku, nedarau kolekcijų, bet mandresnių gėlyčių galima nusipirkti ir kitur.
Kiek esu pirkus kokybė nenustebino. Maži augaliukai už gana aukštą kainą. cool.gif
Atsakyti
Vat tas nemalonumo fenomemas keistas... Man kazko irgi jie "stringa", nors ir aptarnauta normaliai buvau, keleta kartu pirkau, augalais nenusivyliau. Kazkas vadinasi yra, jei ne man vienai auros susikryziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir man jie paliko nelabai malonių žmonių įspūdį. Paprastai dažniausiai gėlininkai pasitaiko labai labai šilti, malonūs ir paslaugūs žmonės.

Dar man keistai atrodo nuotraukų dėjimas su savo atvaizdu, pvz., paskutiniame Sodo spalvų numeryje. Tikrai nėra ji fotogeniškas žmogus...
Atsakyti