Čia bandau įkelti dar kelis savo darbelis
Prašom pažiūrėtiMy Webpage
Noriu paklaust patarimo kiek reikia dateliu kiekvieno nr. ar užtenka po 1vnt. , ar kažkurios labai lūžta?
QUOTE(sirenute @ 2006 03 02, 09:17)
Noriu paklaust patarimo kiek reikia dateliu kiekvieno nr. ar užtenka po 1vnt. , ar kažkurios labai lūžta?
Nusipirkau adatėlių daug, bet nei viena dar nenulūžo, o seminare, viena mergina iš karto nulaužė tik pradėjusi darbą.
Reikalingos visos 3, nes pradedam su storiausia, o baigiam ploniausia-apdaila.
QUOTE(Dunia @ 2006 03 02, 07:51)
Nusipirkau adatėlių daug, bet nei viena dar nenulūžo, o seminare, viena mergina iš karto nulaužė tik pradėjusi darbą.
O po kiek adateliu kiekvieno nr. buna komplekte ir kiek kainuoja?
QUOTE(sirenute @ 2006 03 02, 08:17)
Tos kur ploniausios greiciau luzta, as jau dvi sulauziau...
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 03 01, 23:59)
Labai smalsu - kaip tokius margus karoliukus padaryti
QUOTE(Jonažolė @ 2006 03 03, 19:57)
Labai smalsu - kaip tokius margus karoliukus padaryti
Karoliukai balti ir pasiuvinėti .
tai sausai visokia vilna veliasi?
nes pas mane tai ji turbūt sluoksna vadinasi, ar kaip ten
na kad šlapiai ji kuo puikiausiai veliasi, tai pati žinau, o apie sausa vėlimą tai nė bum bum
nes pas mane tai ji turbūt sluoksna vadinasi, ar kaip ten
na kad šlapiai ji kuo puikiausiai veliasi, tai pati žinau, o apie sausa vėlimą tai nė bum bum
QUOTE(saullute @ 2006 03 04, 09:21)
Tik is karsyklos nezinia kokia vilna atvaziuos, gali slapiai ir nesivelti...
*MAGIC*, tavo darbeliai tai nerealus, vis ziuriu neatsiziuriu...
*MAGIC*, tavo darbeliai tai nerealus, vis ziuriu neatsiziuriu...
Šiandieninių kursų rezultatas Pelė tenisininkė
Aš nežinau, gal kas jau ir klause. Aš sergu alergija ir nelabai galiu bendrauti su dulkėmis, katėmis ir pan. , o velti labai noriu pabandyti, kaip galvojat ar nepakenks. Ar veliant ir ruošiant žaliava daug dulkių?
QUOTE(tauraite @ 2006 03 05, 19:50)
Aš nežinau, gal kas jau ir klause. Aš sergu alergija ir nelabai galiu bendrauti su dulkėmis, katėmis ir pan. , o velti labai noriu pabandyti, kaip galvojat ar nepakenks. Ar veliant ir ruošiant žaliava daug dulkių?
Na ta vilna , kurią turiu aš tai tikrai "padulka" , jaučiasi , kaip ir prisikvėpuoju kedenant , rankiojant šiukšles iš jos . Bet jei naudotum sluoksną ( jei teisingai vadinu , aš ją įsivaizduoju panašiai tokią )
manau , kad ji dulkėtų mažiau , ar visai nedulkėtų .
Galbūt papasakos labiau patyrę ...